Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Για δείτε τι λέει Σκοπιανός δημοσιογράφος που λανσάρεται κι ως ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ!



Σκοπιανός δημοσιογράφος για το ‘μακεδονικό’ ζήτημα

Η απομυθοποίηση του (μακεδονικού) ζητήματος

Γράφει ο Даут Даути (Ντάουτ Ντάουτι)- δημοσιογράφος, σκοπιανής εφημ. ‘Ντνέβνικ’



Υγιείς γραφές, ανώτερου επιπέδου και πνευματικές, δύσκολα συναντάμε στον σκοπιανό Τύπο. Παρουσιάζουμε τις απόψεις του δημοσιογράφου Ντάουτ Ντάουτι, που τις εκφράζει μέσα από την εφημερίδα ‘Ντνέβνικ’ των Σκοπίων.

Είναι ένας δημοσιογράφος με ανοικτό μυαλό, που δεν φοβάται να δημοσιοποιήσει τις απόψεις του, τις θέσεις του, τις ιδέες του και να προτείνει την απομυθοποίηση του λεγόμενου ‘μακεδονισμού’ των Σλάβων κατοίκων της πΓΔΜ

ΚΩΛΟΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ... Εκπαιδεύτηκε μάλιστα εδώ στη Σχολή Ευελπίδων...(επί Χούντας) Αλλά τον φάγανε τα τσακάλια της πολιτισμένης δύσης... ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ ...για να αρπάξουν τα πλούτη της Λιβύης!

Η ‘προφητική προειδοποίηση’ του Καντάφι στον Τόνι Μπλερ για Ισλαμιστές


.

 Ο πρώην ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι είχε προειδοποιήσει τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, για την απειλή του ισλαμικού εξτρεμισμού στην Ευρώπη.

Αν και κανείς δεν τον πίστευε τότε,  λίγα χρόνια μετά τη δολοφονία του, έγινε πραγματικότητα.


Αυτό αναφέρει δημοσίευμα που επικαλείται την καταγραφή των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των δύο πολιτικών , που ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου της Μεγάλης Βρετανίας, όπως σημειώνει η εφημερίδα ‘The Telegraph’ στην ηλεκτρονική μορφή της.

Και καλά ρε μάγκα... Και γιατί να μην είναι σωκρατικοί ή Αριστοτελικοί;

Σέρβος Μουφτής: Ο Μωάμεθ και ο Ιησούς ήταν κομμουνιστές



Ιανουάριος 8, 2016.

Βελιγράδι.

 Ο Μουφτής της πρωτεύουσας της Σερβίας, Μουχάμεντ Γιουσουφσπάχιτς, ο οποίος πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του, για να γίνει πρέσβης της Σερβίας στη Σαουδική Αραβία, σε συνέντευξή του στα σερβικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει ότι ο Ιησούς και ο Μωάμεθ υπήρξαν  κομμουνιστές. Λέγοντας αυτό, διευκρίνισε ότι δεν πρέπει να συνδέεται ο αθεϊσμός με τον κομμουνισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου