Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ένα είναι το αίτημα της εποχής.

Kαι δικό μας! Ρε ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ, ΑΠ ΤΗΣ ΛΑΡΣΑΣ ΜΕΡΙΑ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΑΜΜΕΝΗ ΣΥΡΙΖΕΪΚΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ;ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΣΥ ;
Αλήθεια ρε τσίφτη μπορείς να μας πεις τι πάει να πει ...αριστερά; Επειδή τα κουκουλοφόρα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεσάνυχτα!..΄Ετσι για να ανοίξουν οι πόρτες μιας κάποιας λογικής... 


Ανοίξτε τις πόρτες στην λογική τώρα!

ΑΠΟΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, τον νέο Γκεμπελίσκο του Τσίπρα! 


Δείτε τι γράφει στο τσαντίρι του: 


Λάκης Λαζόπουλος: Ανοίξτε τις πόρτες της λογικής


Οι καιροί δυσκολεύουν σε βαθμό επικίνδυνο. Σε λίγο δεν θα μπορεί να σταθεί κανείς όρθιος στην χώρα αυτή. Ίσως μόνο οι εφοπλιστές, οι οποίοι δεν φορολογούνται και κινούν το χρήμα τους ελεύθερα χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Αυτοί και οι έχοντες μαύρο χρήμα, οι πολιτικοί δηλαδή, και τα απανταχού λαμόγια, απολαμβάνουν μια ζωής μυστικού πλούτου κουνώντας το δάχτυλο σ΄αυτούς που πληρώνουν τα κλεμμένα τους. Ότι οι άνθρωποι της χώρας αυτής δεν μπορούν να καθαρίσουν την χώρα τους από τον διατρέχοντα πολιτικό καθικοτομαρισμό, το θεωρώ σοβαρό ελάττωμα.
Ανθούν στην χώρα αυτή το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, πετρελαίου, όπλων και τσιγάρων και αυτά είναι τα μαύρα έσοδα των μεγάλων απείραχτων. Όλοι ξέρουν ότι κάποιοι δεν θα πειραχτούν ποτέ γιατί αυτοί είναι το κράτος, αυτοί είναι το σύστημα, αυτοί είναι η χώρα. Εκεί όποιος πλησιάσει καίγεται.
Όλοι οι άλλοι καλούνται να πληρώσουν το χρέος που όσο το πληρώνεις τόσο μεγαλώνει. Το χρέος δεν είναι βιώσιμο και η ζωή είναι αβίωτη.
Δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ο ΕΝΦΙΑ. Ούτε να αντικατασταθεί με άλλο φόρο.
Δεν ήρθε η αριστερά να δώσει νέα ονόματα σε παλιούς φόρους.
Δεν ήταν αυτός ο «μικρός» ρόλος που της ανατέθηκε από την κοινωνία. Το σύνταγμα λέει ότι φορολογείται το εισόδημα και ότι παράγει εισόδημα. Τι εισόδημα παράγει το σπίτι που μένουμε;
Πες ότι οι γονείς φτιάξαν ένα σπίτι για τα παιδιά τους. Πληρώσαν μεταβιβάσεις, φόρους κληρονομιάς και τώρα πρέπει να γίνουν ενοικιαστές τα παιδιά τους στο σπίτι των γονέων τους; Να δίνουν ενοίκιο στο κράτος, να χρηματοδοτούν ένα μη βιώσιμο χρέος; Ο ΕΝΦΙΑ πρέπει να καταργηθεί οριστικά και αμετάκλητα και να μην αντικατασταθεί ποτέ. Ας μην πάρουν λοιπόν τα 2 δις φόρων από τον ΕΝΦΙΑ, αυτή την χρονιά οι γερμανοψευταράδες διαφθορείς (αναφέρομαι πάντα στους πολιτικούς). Ας μην πάρουν τα σπίτια του κόσμου.
Τα μισά ακίνητα θα χαθούν λόγω κόκκινων δανείων και τα άλλα μισά θα ξεπουληθούν λόγω ΕΝΦΙΑ; Υπάρχει περίπτωση οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ να συμφωνήσουν με την αρπαγή των σπιτιών; Δεν θέλω να το πιστεύω.
Παραλογισμός!
Η χώρα ζει μέσα σε έναν απόλυτο παραλογισμό. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έπεσαν κυρίως λόγω του ΕΝΦΙΑ και όλων βέβαια των δυσβάσταχτων φόρων.
Τι νομίζετε ότι θα εμποδίσει τους ανθρώπους να ρίξουν την αριστερή κυβέρνηση όταν μάλιστα το 50% των ανθρώπων απείχαν από τις εκλογές;
Αυτά τα νέα προαπαιτούμενα και απαιτούμενα του τρίτου μνημονίου θα είναι ο μεγάλος εχθρός της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση που νίκησε Σόιμπλε και Μέρκελ, νίκησε την ηγεμονία της Γερμανίας στην Ευρώπη, τα ΜΜΕ, τα κανάλια, την προπαγάνδα, νίκησε παλαιές νοοτροπίες και δικαίως νίκησε, είναι τώρα αντιμέτωπη με τον παραλογισμό τον οποίον προσπαθεί να επιβάλλει και τον οποίον ευτυχώς δεν πιστεύει.
Είναι αυτό το μόνο που μέχρι στιγμής διασώζει ελαφρά την κατάσταση. Ότι στα μάτια των κυβερνώντων που στηρίζουν αυτά τα μέτρα δεν υπάρχει αποδοχή εκ μέρους τους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός θα σηκώσει αυτούς τους νέους φόρους. Σε καμία περίπτωση.
Δεν μπορεί, για έκτη χρονιά, επιχειρήσεις να πληρώνουν έκτακτο φόρο αλληλεγγύης. Τι σόι έκτακτος είναι αυτός τόσα χρόνια; Είναι τακτικός, τακτικότατος φόρος.
«Δεν μπορεί να παίρνεις ένα φουσκωτό αξίας 10.000 Ε και να πληρώνεις 2.000 Ε φόρο κάθε χρόνο», μου έλεγε ένας γνωστός μου, «σε μία χώρα που έχει μόνο θάλασσα». Δεν είναι δυνατόν να έπαιρνες σύνταξη 2.000 Ε και να έφτασες στα 700, στα 600, στα 500. Δεν είναι δυνατόν να έχουν φτάσει τα 500 και τα 400 Ευρώ να θεωρούνται εισόδημα, επειδή όλες οι επιχειρήσεις βουλιάζουν. Δεν μπορεί να γίνει σημαία στην χώρα ο άνθρωπος που βρίσκεται στην δυσκολότερη θέση και να πρέπει όλοι να φτάσουν κάποια στιγμή στο σημείο του ασθενέστερου. Είναι σαν να εκβιάζεις μια κοινωνία υγιή να ασθενήσει. Η χώρα αντί να ανεβαίνει σκαλοπάτια κατεβαίνει.
Η Ελλάδα λοιπόν θα ζήσει στα υπόγεια της Ευρώπης;
Δεν μπορεί ένας που πληρώνει τους φόρους του και μ΄αυτούς τους φόρους καλύπτεται η ζωή που κάνει, να τον φορολογείς επιπλέον γιατί έχει ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο ή γιατί έφτιαξε στο εξοχικό του πισίνα. Ναι, να υπάρχει τεκμήριο γι΄αυτόν που δηλώνει 6.000 και 10.000, γι΄αυτόν που το εισόδημα του δεν καλύπτει αυτά που έφτιαξε αλλά τι λογική έχει να προσθέτεις νέους φόρους και να υπερφορολογείς; τι ανωμαλία είναι αυτή; Έχει φτάσει ο Έλληνας να δίνει σχεδόν το 80% του εισοδήματός του στην εφορία. Διότι πλέον δεν του δικαιολογεί η εφορία ούτε τα πραγματικά του έξοδα.
Όταν αγοράζεις ρούχα πληρώνεις ΦΠΑ, δηλαδή πληρώνεις φόρους στο κράτος. Πρέπει αυτή η απόδειξη να εκπίπτει. Δεν μπορεί η εφορία να μην σου το δικαιολογεί και έτσι τα χρήματα που ξόδεψες να αφαιρούνται ως εκ τούτου έσοδα και να ξαναφορολογούνται. Δηλαδή επί της ουσίας, να φτάνει ο φόρος στο ρούχο που αγοράζεις στο 50%. Αν κανείς υπολογίσει τα έξοδα που δεν δικαιολογεί η εφορία και που πραγματικά ξοδεύει ένας άνθρωπος, οι φόροι ανεβαίνουν σε δυσθεώρητα ύψη.
Η αριστερά ήρθε να δώσει ανάσα στην κοινωνία και όχι νέους, βαρύτερους φόρους. Ήρθε να βοηθήσει τους νέους να ζήσουν στον τόπο τους, να δημιουργήσουν, να τους δώσει ευκαιρίες. Να κάνουν τις επιχειρήσεις τους οι νέοι άνθρωποι με χαμηλή φορολογική κλίμακα. Ήρθε να κατεβάσει τους φόρους. Δεν ήρθε να τους ανεβάσει. Ήρθε να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ όχι να αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ.
Θα λυγίσει η Ελλάδα. Οι Ευρωπαίοι ζουν ήδη στον παραλογισμό του Σόιμπλε. Δεν μπορούν να φύγουν από κει. Επιμένω. Ο παρανοϊκός χιτλερίσκος θα διαλύσει την Ευρώπη. Ζούμε έναν άτυπο δημοσιονομικό πόλεμο. Έρχονται με νούμερα γραμμένα στα χαρτιά τους και απαιτούν να δοθούν, να βρεθούν αυτά τα χρήματα. Αφού λοιπόν με νούμερα έρχονται, ας τους απαντήσουμε κι εμείς με νούμερα.
Από τα 2 δις που έπρεπε να εισπραχθούν τον Σεπτέμβριο δεν εισπράχθηκε το 1,6 δις. Αυτό το νούμερο δεν τους λέει κάτι;
80 δις έχουν φτάσει τα ληξιπρόθεσμα χρέη στην αγορά. Θα σκάσουν όλα στον αέρα.
Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν; Κι αν δεν το καταλαβαίνουν αυτοί εμείς που το καταλαβαίνουμε γιατί το συνεχίζουμε; Το θέμα είναι να φτάσουμε στο σημείο να παρακαλάμε να πάμε στην δραχμή για να ικανοποιηθεί ο παράφρων Σόιμπλε στο σχέδιο το οποίο εκπόνησε, διάλυσης της χώρας μας.
Ο Σόιμπλε είναι μέγας δηλωμένος εχθρός της χώρας αυτής.
Διότι βάζοντας την Ελλάδα στην δραχμή θα οδηγήσει και την Γαλλία και την Ιταλία στον δρόμο των εθνικών νομισμάτων για να γίνει η ευρωζώνη ένα κλαμπ των πολύ ισχυρών, μετατρέποντας τον νότο σε υπηρέτρια του βορρά.
Αυτοί έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο και απαιτούν να κάνουμε ότι ζητούν. Είμαστε σε οριακό σημείο. Ή θα πάρουμε την κάννη και θα την στρέψουμε στον εαυτό μας ή θα πάρουμε την κάννη και θα την στρέψουμε εναντίον τους.

Ωρέ Λαρσινε για ποιά φαντασία της αριστεράς μιλάς; Που στο διάολο την είδες; Γι αυτό δεν σκούζουμε εμείς τόσα χρόνια;΄Εχεις δει με τον Τσίπρα σου, κάποια νέα ιδέα να κυκλοφορεί; Ταλαίπωρε θεατρίνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου