Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΔΟΦΙΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΩΝΙΑ ΜΑΝΑ!

Η Μις Ταϊλάνδη υποκλίνεται στη ρακοσυλλέκτρια μάνα της..ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ! ΙΔΟΥ:

Πριν από ένα μήνα κέρδισε τον τίτλο της "Μις Ταϊλάνδη 2015". Λίγες μέρες μετά η 17χρονη επέστρεψε στη γενέτειρά της για να αποδώσει την ύψιστη τιμή στη μητέρα της

i-mis-tailandi-upoklinetai-sti-rakosullektria-mana-tis

Πριν από ένα μήνα κέρδισε τον τίτλο της "Μις Ταϊλάνδη 2015". Λίγες μέρες μετά η 17χρονη Κχανίτα Μιντ Φάσαενγκ επέστρεψε στη γενέτειρά της για να αποδώσει την ύψιστη τιμή στη μητέρα της, να υποκλιθεί μπροστά στα πόδια της.




Λεπτομέρεια: η μητέρα της Μιντ είναι ρακοσυλλέκτρια και ανέθρεψε την κόρη της μόνη, από το πενιχρό εισόδημα που εξασφάλιζε ψάχνοντας μέσα στους κάδους σκουπιδιών και ανακυκλώνοντας τα απορρίμματα.



Η συγκλονιστική φωτογραφία της Μις Ταϊλάνδη, που -φορώντας το στέμμα της, την μεταξωτή κορδέλα με τον τίτλο της και ψηλοτάκουνες γόβες- γονατίζει μπροστά στη μητέρα της έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και έγινε viral στο διαδίκτυο.
«Εγινα αυτό που είμαι σήμερα χάρη στη μητέρα μου. Εκείνη κι εγώ βγάζαμε τα προς το ζην κάνοντας τίμια δουλειά, έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να αισθανόμαστε κατώτερες», είπε η Μιντ.



ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ...ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ...


ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ- ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου