Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΞΑΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ...ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

Κι όμως και σήμερα τελούνται γάμοι κατά το τυπικόν της ελληνικής θρησκείας, η οποία χωρίς να θορυβεί υπάρχει ζώσα και σήμερα, χάρις σε ορισμένους -ουκ ολίγους- Ελληνολάτρεις και FUN των αρχαιοελληνικών πατροπαράδοτων παραδόσεων... (Ως γνωστόν ...προπατορες των Ελλήνων δεν είναι τα Εβραιογεννή ζόμπι Αβρααμ, Ισαακ...κ.λ.π.)
΄Εγινε λοιπόν γάμος με το αρχαιοελληνικο τυπικό. Κουμπάρος του ζεύγους ήταν η Ιέρεια της Αρχαιοελληνική θρησκείας, η γνωστή συγγραφέας ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ και συνεργάτιδά μας ως γνωστόν. Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες και παρακαλούμε την Ντορέτα να μας στείλει ό,τι έχει... ΄Εχουμε όμως το Βίντεο του γάμου που είναι αποκαλυπτικό καθώς και ενθουσιώδεις σχόλιασμούς. ΄Εχει γραφεί όμως ρεπορτάζ στα ΝΕΑ και πάντως το νεόνυμφο ζεύγος είναι η ΔΗΜΗΤΡΑ-ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΤΑΣ... ΄Ελληνόπουλα της διασποράς!
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά. Δείτε το βίντεο...διάρκειας 2 λεπτών!   




Pretty sure we can claim wedding of the year status now... 😜 Thank you to ΤΑ ΝΕΑ for sharing our wedding story! Στην Ελληνική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ! Ευχαριστώ πολύ!

Για να πάρετε μια ιδέα για το γάμο κατά την ελληνική αρχαιότητα μπορείτε να δείτε κι εδώ:

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΣ 1-7-2012 ...

www.youtube.com/watch?v=mgH3aX8JEwY
25 Ιαν 2013 - Μεταφορτώθηκε από ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ
... ΟΡΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ, Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑ ... Ancient Greek rituals ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2012ΓΑΜΟΣ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ  ...

ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...

alfeiospotamos.pblogs.gr/.../enas-arhaioellhnikos-gamos-sthn-kalamata.h...
26 Σεπ 2012 - Ένας γάμος που συζητήθηκε από την κοινωνία της Καλαμάτας και έδωσε αφορμή στην ... Αρχαιοελληνικός γάμος στη Σάνταβα (φωτογραφίες).

ΜΥΘΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ: Αρχαιοελληνικός Γάμος: «επ' αρότω ...

mythiki-anazitisi.blogspot.com/2014/03/blog-post_612.html
22 Μαρ 2014 - Αρχαιοελληνικός Γάμος: «επ' αρότω παίδων άγομαι γαμετήν». «Να πεις το γάμο πως δε θες και τις φροντίδες της γυναίκας κι έτσι δεν κάμεις ...

Αρχαίος γάμος

www.istoria.gr/apr04/content02.htm
Ως προς την εποχή του έτους οι αρχαίοι προτιμούσαν για τους γάμους τον ... θεές, υπό την προστασία των οποίων η αρχαιοελληνική θρησκεία έτασσε τον γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου