Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ... γιατί έχει βάθος...

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΥΡΙΑΛΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ… ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ (αερολόγοι και κρατικοδίαιτοι βασικά..) ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…

Είναι γνωστός για την αρετή του-χάρισμα- να προβλέπει σεισμούς. Ο Μύρωνας Μυριάλης, δεν είναι σεισμολόγος, αλλά είναι σοβαρός άνθρωπος και προσεκτικός σε όσα βγάζει. Έχουμε την αίσθηση ότι δεν επιδιώκει δημοσιότητα. Δεν είναι με δυό λόγια τσαρλατάνος ο άνθρωπος.Απλά στην περίπτωση των σεισμών …αισθάνεται-διαισθάνεται  κάτι…. κι αυτό ανακοινώνει. Σε όλες τις περιπτώσεις έχει πιάσει διάνα και στον χρόνο και στον τόπο εκδήλωσης του σεισμού.
Η δυνατότητά του αυτή προκαλεί όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον των ενημερωτικών μπλογκς, τα οποία όμως… ενίοτε υπερβάλλουν… 
Μας έστειλε ο κ. Μυριάλης το εξής διαμαρτυρικό μήνυμα:




“Καλησπερα σας. Σας παρακαλω καντε κατι σχετικα με αυτο που ανεβαζουν τα blocks . Ποτε εδω κ' ενα χρονο δεν εχω μιλησει,δεν εχω στειλει κανενα μηνυμα για σεισμους. Αν δειτε στο block Ανεξάρτητος-Διπλωματικος Παρατηρητής , η, ' στο google ,παντα ελεγα τον χωροΧρονο,,,( τοπο κ' χρονο) . Κάποιος ή καποιοι θελουν να δημιουργησουν (εχει ηδη γινει) προβλημα σ'εμενα κ' την οικογενεια μου. Αν θελεται παρακαλω καντε κατι . Σας ευχαριστω . Μυρωνας Μυριαλλης. Τηλ. 6946696974.”

Τι να κάνουμε κ. Μυριάλη; Δεν νομίζουμε ότι τα μπλογκς θέλουν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Αυτοί που συγχύζονται είναι οι συντεχνίες των επιστημόνων σεισμολόγων… Εδώ φάγανε τον Βαρώτσο, και τον περίφημο Γαλιλαίο (κι όμως η γη κινείται) και θα αφήσουν εσένα ;Με όσα προβλέπεις, από το χάρισμα που έχεις, έχεις βγάλει σκάρτα τα πολυδάπανα μηχανήματά τους και τις μπουρδουκλωμένες γνώσεις τους .                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Για να σιωπήσουν φίλε μας, τα μπλογκς ξέχασέ το. ΄Η ΕΣΥ σιωπάς τελείως ώστε να μη ενοχλούνται οι συντεχνιακοί επιστήμονες προφέσορες κι άλλα νούμερα, ή να συνεχίσεις αυτό που σου λέει η συνείδηση σου.. και οι καμπάνες για σεισμούς που χτυπάνε μέσα σου… Και πάντως αν συνεχίσεις τις προβλέψεις σου… με τον συντεχνιακό κοντοθορισμό που διαθέτουν, θα τους ξεφτιλίζεις.. Διάλεξε ή τους τρίβεις τη μούρη… διότι ποτέ δεν πρόβλεψαν κανέναν σεισμό…αλλά πληρώνονται για τις αεριτζήδικες …μελέτες τους…- ή κόψε το βήχα. Σιώπα! Σε σένα εναπόκειται ποιον δρόμο θα τραβήξεις. Και να σου πούμε αυτό που ξέρουμε: Οι προφέσορες είναι τσιρλιάρικα και φοβισμένα ανθρωπάκια… και εξαρτημένα από τα δημόσια ταμεία..Ανίκανα ακόμη κι ένα περίπτερο να ανοίξουν…΄Εχουν βρει το κόλπο να πουλάνε μούσια και να τους ταϊζουμε εμείς! 
Η.Ν.Α 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου