Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΣΑΠΌΡΤΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΑΕΙ!




Η ταινία θα περιλαμβάνει 11 θέσεις στη λίστα της UNESCO, 37 υποψηφιότητες και 10 άλλα πολιτιστικά γεγονότα στην Τουρκία.  DHA φωτογραφία
ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΚΟΛΥΒΑ...ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... 
ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑΙΝΙΑ ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ...ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ... (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ;) ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ... 

Ταινία για την ενίσχυση της τουρκικής ...κληρονομιάς στο εξωτερικό

ΑΓΚΥΡΑ - Anatolia News Agency  (Λιγουλάκι η μετάφραση είναι κακοποιημένη...αλλά θα καταλάβετε..)

Μια νέα ταινία θα προωθήσει Η UNESCO Τουρκίας παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και ιστοσελίδες που φιλοδοξούν να κερδίσουν μια θέση στη λίστα.Η ταινία θα διανεμηθεί δωρεάν

Εκατομμύρια δωρεάν cd  της ταινίας αλλά και αεροπορικά εισιτήρια θα διαθέτει η Τουρκία για την προσέλκυσει Τουριστών!


Η ταινία θα περιλαμβάνει 11 θέσεις στη λίστα της UNESCO, 37 υποψηφιότητες και 10 άλλα πολιτιστικά γεγονότα στην Τουρκία.
Μια ταινία που έγινε  για πρώτη φορά με στόχο την προώθηση 37 πολιτιστικών αξιοθέατων  της Τουρκίας όπως αυτές που περιλαμβάνονται στην UNESCO στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς .
Δωρεάν με την πτήση εισιτήριο Yıldız δήλωσε ότι στόχος τους ήταν να εκτυπώσετε 1 εκατ. CDs με την υποστήριξη των χορηγών και να διανέμει την ταινία με φυλλάδια και βιβλία. "Η ταινία θα είναι στα αγγλικά, αραβικά, ρωσικά, ιαπωνικά και γερμανικά γλώσσες.
Θα διανέμεται δωρεάν ", πρόσθεσε. Yıldız είπε επίσης ότι οι Τουρκικές Αερογραμμές (THY) εξέταζουν την ιδέα της παρουσίασης της ταινίας σε όσους ταξιδεύουν προς την Τουρκία από το εξωτερικό, μαζί με το εισιτήριο τους. 
  Ο ίδιος πρόσθεσε ότι πιστεύει πως η ταινία θα αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών και των εσόδων από τον τουρισμό. " Το έργο αυτό θα τονίσει τα σημεία που οι εισφορές της Τουρκίας στην παγκόσμια κληρονομιά και οι τουρίστες θα πρέπει να συντάσσεται σε αυτές τις θέσεις », είπε.Προώθηση Platform (TUTAP) είναι πίσω από τα σχέδια για την ταινία, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την προώθηση της Τουρκίας στο εξωτερικό και την αύξηση των εσόδων του τουρισμού.

Τι υπάρχει στην ταινία;

Η ταινία θα προωθήσει αρχιτεκτονικούς θησαυρούς και αξιοσημείωτα μέρη όπως η Κωνσταντινούπολη, το εθνικό πάρκο του Göreme, Καππαδοκία, Ιεράπολη Denizli, η αρχαία πόλη της Τροίας, Safranbolu Karabük του, Hattusha, Catalhoyuk Konya, το Τζαμί Selimiye Edirne του, των Χετταίων πρωτεύουσα Çorum, Ξανθός-Letoon σε Αντάλια, Divriği Τζαμί Σίβας του Ulu, καθώς και την πολιτιστική και γαστρονομικά στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, όπως Μεβλεβί τελετές, Καραγκιόζης Θέατρο Σκιών,  και ούτω καθεξής.


Denizli Photos - Featured Images of Denizli, Turkey - TripAdvisorwww.tripadvisor.com - 550 × 412 - Περισσότερα μεγέθη
Επίσκεψη σελίδας
Προβολή αρχικής εικόνας
Περισσότερες πληροφορίες

Ο τάφος του Αποστόλου Φιλίππου βρέθηκε στην Ιεράπολη της Μ.Ασίας

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Σημαντική αρχαιολογική αποκάλυψη για τον Χριστιανισμό στην Τουρκία. Ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε στην περιοχή Παμούκαλε, την αρχαία Ιεράπολη τον τάφο του Αγίου Φιλίππου, ο οποίος ήταν απο τους δώδεκα αποστόλους του Χριστού.
Ο Φίλιππος είχε εκτελεστεί στην Ιεράπολη απο τους Ρωμαίους στρατιώτες.
Ο ιταλός αρχαιολογός Φραντσέσκο Ντ’αντρια δήλωσε πως ψάχνει εδω και χρόνια τον τάφο του Αγίου Φιλίππου «τελικά τον βρήκαμε στα ερείπια μιας εκκλησίας εκεί που ξεκινήσαμε τις ανασκαφές πριν απο ένα μήνα» τόνισε. Ο τάφος ακόμη δεν έχει ανοιχτεί αλλά όλοι συμφωνούν πως η ανακάλυψη είναι σημαντική για τον Χριστιανισμό. « διαπιστώσαμε πως τον 5ο αιώνα , οι Βυζαντινοί πήραν τον τάφο του Φιλίππου απο την εκκλησία που βρίσκονταν και τον μετέφεραν στο σημείο αυτό» δηλώνει ο ιταλός αρχαιολόγος.
Ο Φίλιππος κήρυξε το Ευαγγέλιο στις περιοχές της Μικράς Ασίας αλλά σταυρώθηκε απο τους Ρωμαίους στην Ιεράπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου