Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ... ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΦΤΗΣ ΣΤΑΡ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝ-ΓΑΜΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΕΛΛΑΣ: Η ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είναι εδώ!


ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΩΣ... ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ!

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες ενός θλιβερού θεάματος! Συστημικά κανάλια, (όλα αυτά που πριν από λίγο καιρό στοχοποιούσαν τον Τσίπρα) και πολιτικοί-ραγιάδες (αυτοί που είπαν ναι στο 3ο Μνημόνιο), βγάζουν στη σέντρα τον Βαρουφάκη και τον...δίνουν στους...



δανειστές!!! Τέτοια ξεφτίλα και ξετσιπωσιά! 
Ο Βαρουφάκης, βλέποντας το σχέδιο Σόιμπλε, αλλά και των δανειστών να πετάξουν τη χώρα εκτός ευρώ, προσπαθούσε να αναζητήσει λύσεις διεξόδου από το εγκληματικό σχέδιο των δανειστών! 
Τα σαϊνια δημοσιογράφοι...βρίσκοντας αμέσως τον ένοχο Βαρουφάκη, κάνουν ερωτήσεις του τύπου "πώς είναι δυνατόν να γνώριζε τα ΑΦΜ των φορολογουμένων;" και άλλα σχετικά! Λες και ο διοικητής μιας στρατιωτικής μονάδος, δεν επιτρέπεται να γνωρίζει το σύνθημα και το παρασύνθημα του εκάστοτε περιπόλου. Αυτό, πρέπει να το γνωρίζουν οι φαντάροι και τα περίπολα, αλλά όχι ο διοικητής της μονάδος! Έτσι κι εδώ: τα σαϊνια δημοσιογράφοι λένε πως είναι αδιανόητο ο Βαρουφάκης να γνωρίζει τα ΑΦΜ των φορολογουμένων!!! 
Ενώ οι δανειστές μεθόδευαν, όπως και συνεχίζουν να μεθοδεύουν τον θάνατο της Ελλάδος, ο Βαρουφάκης δεν είχε δικαίωμα να οργανώνει την -όσο το δυνατόν- ανώδυνη έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ!!! 
Και για όσα έκανε ο Βαρουφάκης, τα οποία ήταν σε γνώση του Τσίπρα (άσχετα αν ο τελευταίος κάνει την πάπια γιατί τώρα έσκυψε στα τέσσερα), σήμερα, συστημικά ΜΜΕ και πολιτκοί-ραγιάδες δίνουν την κεφαλή του Βαρουφάκη (επί πίνακι) στους τοκογλύφους!!! Τους λένε: "Να ο προδότης, αυτός οργάνωνε την έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ, εμείς είμαστε καλά παιδιά και υπακούμε στην πολιτική σας. Θα περάσουμε τον Βαρουφάκη από δίκη για εθνική προδοσία..."!!!
Άπατη ξεφτίλα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου