Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ... ΓΙΑΤΙ ,ΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΪ; ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ; ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΚΙ; ΄Η ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΡΕΣΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΑΥΛΟΚΑΝΑΛΟ ΑΥΤΟ;


Θα πληρωθούν κανονικά οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί του Δημοσίου

Μάρδας: «Μία κακή συμφωνία θα οδηγούσε σε καλύτερα αποτελέσματα από τη μη συμφωνία»

Μάρδας: «Μία κακή συμφωνία θα οδηγούσε σε καλύτερα αποτελέσματα από τη μη συμφωνία»

«Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει ένα καθεστώς που θα εισάγει σταθερότητα στη χώρα» δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών

Την ανάγκη να επιτευχθεί συμφωνία με τους θεσμούς, έστω και αν αυτή χαρακτηριστεί «κακή» επεσήμανε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

«Είμαι αισιόδοξος, και θεωρώ ότι έστω και μια κακή συμφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα από ένα καθεστώς μη συμφωνίας» τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει ένα καθεστώς που θα εισάγει σταθερότητα στη χώρα.

Ο Δημήτρης Μάρδας δήλωσε ότι πήγαν καλά τα έσοδα φόρων μέσω του web Banking, γεγονός που επιτρέπει στο Κράτος να καταβάλει κανονικά τους μισθούς και τις συντάξεις του Δημοσίου.

Αναφερόμενος στη μάχη της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς υποστήριξε ότι ανέλαβαν μία χώρα που θα πτώχευε στις 24 Φλεβάρη και κατάφεραν να την κρατήσουν όρθια μέχρι τώρα.

Σε ερώτηση τι θα γίνει με τους τόκους που εμφανίζονται σε λογαριασμούς καρτών τραπεζών και δεν μπορούν να πληρωθούν από τους κατόχους, καθώς είναι κλειστές οι τράπεζες, ο κ. Μάρδας απάντησε ότι θα γίνει προσπάθεια να λυθούν όλα με την επόμενη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, προσθέτοντας ότι από λογιστικής πλευράς μπορούν όλα να λυθούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου