Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ...

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ


Με έναν πύρινο-επαναστατικό λόγο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε πριν λίγο στη Βουλή λέγοντας πως δε θα δώσει με την...

ψήφο της τη δυνατότητα να συνεχιστεί όλα έκαναν τόσα χρόνια οι άλλες κυβερνήσεις.
Η κα Μακρή ξεκίνησε την ομιλία της, επικαλούμενη το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, η οποία «απέδειξε ότι η κοινωνία βαρύνεται με ένα δημόσιο χρέος που δεν έχει δημιουργηθεί ή διογκωθεί από τα δάνεια, αλλά από τους τόκους. Ένα δημόσιο χρέος που πολλοί χαρακτηρίζουν παράνομοι και πολλοί αναγνωρίζουν ότι δεν είναι βιώσιμο».
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι τους προηγούμενους μήνες η διαπραγματευτική ομάδα «έδινε μάχη για να μην ακολουθήσουμε την εθελόδουλη στάση της ΝΔ» και οι βουλευτές στήριζαν τη διαπραγμάτευση αν και όπως τόνισε, «η μοναδική πηγή ενημέρωσής μας ήταν τα ΜΜΕ».
Η Ραχήλ Μακρή έκανε λόγο για «λάθη της κυβέρνησης» στον τρόπο που αντιμετώπισε τόσο τα ΜΜΕ, όσο και τους τραπεζίτες.
«Καλούμαστε σήμερα να επικυρώσουμε την εντολή διαπραγμάτευσης, εντολή που δεν δύναται να υπερβεί ούτε αυτήν των εκλογών, ούτε αυτή του δημοψηφίσματος», δήλωσε, επιρρίπτοντας ευθύνες και στα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι πιέζουν το ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψει ένα 3ο μνημόνιο.
«Όχι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν θα σας επιτρέψω να βρείτε άλλοθι στο να μειωθούν οι συντάξεις των γερόντων, να αυξηθεί ο φόρος ακινήτων. Δεν θα σας εξουσιοδοτήσω να ολοκληρώσετε το ξεπούλημα. Η όποια εξουσιοδότηση θα πρέπει να είναι συμβατή με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Θα ψηφίσω όχι στην έγκριση ενός πακέτου που το 80% ταυτίζεται με το πρόγραμμα του κ. Γιούνκερ», δήλωσε η Ραχήλ Μακρή.


newsbeast.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου