Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ ΓΚΡΑΝΤΕ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ...ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΕΙ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ: ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΙΣΚΟ, ΌΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ!ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΕΣ "ΝΟΣΤΡΑ ΦΑΜΙΛΙΑ" ΜΠΛΕΞΑΜΕ; Μέχρι και ο το ζόμπι Δον Κορλεόνε ΚΩΣΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ψήφισε υπέρ το ΝΑΙ των εκβιαστών της Ελλάδας!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...

«Η ημέρα του δημοψηφίσματος έφτασε. Την τελευταία εβδομάδα είδαμε πολλά. Οικογένειες διχάστηκαν, ...
φίλοι μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια» δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για το σημερινό δημοψήφισμα.


«Η αλήθεια όμως είναι πως όλοι μας» πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης, «είτε ψηφίζουμε Ναι, είτε Όχι, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες ελπίδες. Τα αιτήματα όλων μας είναι κατά βάση κοινά: δικαιοσύνη, ευημερία, πρόοδος. Αυτό ενδεχομένως να εξηγεί και την ένταση μεταξύ μας. Αυτοί που ψηφίζουν Ναι, αισθάνονται πως αγωνίζονται και για αυτούς που ψηφίζουν Όχι. Αυτοί που ψηφίζουν Όχι, αισθάνονται πως αγωνίζονται και για αυτούς που ψηφίζουν Ναι».

Δυστυχώς, είπε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα, «έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ημέρες για την ελληνική κοινωνία. Ας υποσχεθούμε λοιπόν στους εαυτούς μας πως δεν θα αφήσουμε τις πληγές να γίνουν τραύματα. Άλλωστε, αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Σχετικά με το μέλλον της αυτοδιοίκησης, ο κ. Μπακογιάννης σχολίασε: «Ειδικά εμείς στην αυτοδιοίκηση, όποια άποψη και αν εκφράσαμε, δεν επιτρέπεται να σκεπτόμαστε ποιός ψήφισε Ναι και ποιός ψήφισε Όχι. Όπως δεν επιτρέπεται να νοιαζόμαστε ποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΧΑ, Ανταρσία, Κίνημα και ούτω καθεξής. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Κεντρικός μας στόχος ήταν, είναι και θα είναι η υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών. Για απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Από τη Δευτέρα, καλούμαστε να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειες μας για να κρατήσουμε την Περιφέρεια όρθια και τους Δήμους μας ζωντανούς. Να δημιουργήσουμε απάνεμα και ασφαλή αυτοδιοικητικά λιμάνια μέσα σε ταραχώδεις θάλασσες. Καλή δύναμη σε όλες και σε όλους. Να είμαστε καλά» κατέληξε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου