Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ..ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ!

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ! Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΑΤ!

Ήδη έμπειροι επί των οικονομικών όπως ο Max Keiser το λένε: η κίνηση Τσίπρα θα προκαλέσει απίστευτο ντόμινο με κατάρρευση του ευρώ στις αγορές. Η προσωρινή σχετική σταθεροποίησή του χθες και σήμερα είναι τεχνητή και αποτέλεσμα "πουσαρίσματος" με τεράστια ποσά που δίνονται για την ενίσχυσή του. Όμως, όπως λένε έμπειροι οικονομολόγοι, αυτό το...


τεχνητό οξυγόνο στήριξης του ευρώ στις διεθνείς αγορές, δεν θα κρατήσει πάνω από 2-3 ημέρες, Αμέσως μετά θα αρχίσει μια ανεξέλεγκτη κατάρρευση του ευρώ η οποία θα συμπαρασύρει σε ραγδαία πτώση τα χρηματιστήρια και τις αγορές των υπολοίπων χωρών της ΕΕ! Κυρίως της Γερμανίας, της Γαλλίας, Ολλανδίας, των δανειστών μας δηλαδή. Αυτών που αρνούνται να στηρίξουν την οικονομία της Ελλάδος αλλά επιζητούν για μια ακόμη φορά τη σταύρωση του ελληνικού λαού. 
Συνεπώς, λένε οι έμπειροι επί των οικονομικών, οι δανειστές θα υποστούν τέτοια ζημιά που θα φέρουν άρον άρον την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρουν λύση. Η λύση πλέον θα αφορά όχι τόσο την Ελλάδα αλλά το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που θα έχουν υποστεί οι ίδιοι οι δανειστές και το οποίο διαρκώς θα επιδεινώνεται. 
Άρα, η κίνηση Τσίπρα, να τα κάνει όλα Κούγκι, θα αποδειχθεί κίνηση ματ! 
Ίδομεν... (http://indobserver.blogspot.gr/2015/06/blog-post_996.html#more) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου