Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!


 Επιδιώκουν να ...εκχριστιανίσουν τους σύγχρονους Έλληνες, τους γεννήτορες δηλαδή του Χριστιανισμού!  Πρόκειται για μια διεθνώς οργανωμένη διεθνιστική  επιχείρηση διάβρωσης του ΄Ελληνα, προκειμένου να τον αποσπάσουν από την ορθόδοξη πίστη!

ΚΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΟΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΠΡΑΞΙΩΝ: =ΓΑΜΟΣ, 

ΒΑΦΤΙΣΙΑ 100 ευρώ, ΚΗΔΕΙΑ 60 ευρώ!


ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!-
Και προκειμένου να κλονίσουν τους ορθόδοξους προβάλλουν γνωστές αταξίες κληρικών με επιχειρήματα λαχαναγορας!
____________________________


ΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΝΟΓΑΝΕ! Έτσι κάνουμε εμείς, αναλόγως με την κάθε περίπτωση! 
Μην εκπλαγείτε με τη σκληράδα των χαρακτηρισμών μας έναντι αυτών των ξενοκίνητων εισβολέων, που χρηματοδοτούνται αδρά. Πρόκειται περί κοινών απατεώνων, οι οποίοι δολίως και με παραπλανητικά μέσα παραμυθιάζουν αγαθούς ορθόδοξους Χριστιανούς! Και υπό την έννοια αυτή, εμείς -καλώς ή κακώς θα τους ξεμπροστιάζουμε και θα κοπανάμε την αγιαστούρα μας επί της πονηράς κούτρας τους..Και ο Χριστός είχε αρπάξει φραγγέλιο, όταν τσατίστηκε που είδε τον ναό του να μεταβάλλεται εις οίκον εμπορίου!Κατά λοιπά διαβάστε τα πιο κάτω..
___________________________ 

Μαρτυρες, Ιεχωβα,martyres, iechovaΠίσω από τους αιρετικούς προτεστάντες κρύβεται η σάρα και μάρα άλλων μικροαιρέσεων Αμερικανο-σιωνιστικής κατασκευής που πουλάνε Χριστό σε αλλαμπουρνέζικη εκδοχή. Αντβεντιστές, Πεντηκοστιανοί, Γιαχωβάδες, Μορμόνοι, Κουακέροι και λοιποί χαλβάδες που ανακάλυψαν αιφνιδίως τον Χρίστο και αποπειρώνται να τον πουλήσουν πού; ... Σε ΄Ελληνες!
Καλά ρε μάγκες της Εσπερίας άλλη πιάτσα δεν υπάρχει; Εδώ βρήκατε να κουβαληθείτε, όταν οι ΄Ελληνες είναι οι πρωτομάστοροι του Χριστιανισμού; Απατεώνες του κερατά! 

___________________________ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου