Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ...


ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ PDO ΝΗΜΑΤΑ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΡΑΝΙΑ ΛΙΑΓΚΑ

Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος της Πλαστικής Χειρουργικής έχει γνωρίσει αλματώδη και εντυπωσιακή εξέλιξη, δημιουργώντας νέα δεδομένα και εφαρμόζοντας πρωτοποριακές, ανώδυνες και αποτελεσματικές μεθόδους σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση έχουν η αισθητική και η επανορθωτική χειρουργική.

Ζητήσαμε τις απόψεις για τις μη επεμβατικές θεραπείες τον πλαστικό χειρουργό κ Ευθύμιο Χονδραλή, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:


«Πολλές μη επεμβατικές θεραπείες, όπως τα ενέσιμα, τα lasers, τα peelings, εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια στην Πλαστική χειρουργική, για να αντιμετωπίσουμε την αναπόφευκτη επίδραση του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα, τα οποία βελτιώνουν την υφή του δέρματος, σβήνοντας και γεμίζοντας τις ρυτίδες και δείχνουν το πρόσωπο πιο νεανικό, λαμπερό και ξεκούραστο.



Στην σύγχρονη Αισθητική Ιατρική επιλέγουμε πια όλο και περισσότερο μη επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της γήρανσης, της απώλειας όγκου της χαλάρωσης και της πτώσης των ανατομικών στοιχείων του προσώπου. Για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του προσώπου, αλλά και του σώματος, η χρήση των PDO Νημάτων, αποτελεί μια καινοτόμο μέθοδο, μια άριστη μη χειρουργική τεχνική, η οποία διαρκεί περίπου 20 με 30 λεπτά, γίνεται δε τελείως ανώδυνα, ακίνδυνα και αναίμακτα, χωρίς τομές, ουλές ή νοσηλεία, με εφαρμογή μόνο μιας αναισθητικής κρέμας ή αναισθητικής ένεσης, τοπικά στο σημείο που γίνεται η θεραπεία.
Το μη χειρουργικό λίφτινγκ με PDO νήματα, αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση η οποία προσφέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, στα άτομα που έχουν από ήπια μέχρι και σημαντική χαλάρωση, αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Το άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης και αναζωογόνησης των ιστών, είναι μακροχρόνιο, επιτυγχάνεται δε η διατήρηση και η συνεχής βελτίωση του δερματικού ιστού για περίπου 18 έως 22 μήνες, λόγω της κολλαγονογέννεσης η οποία προκαλείται από την ύπαρξη πολυγαλακτικού οξέος. Τα υλικά είναι εντελώς ακίνδυνα, πιστοποιημένα και αφομοιώσιμα από το δέρμα, καθώς χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στον ιατρικό χώρο σε χειρουργικές επεμβάσεις

Στο πρόσωπο εφαρμόζουμε τα PDO βιοαπορροφήσιμα νήματα : • Για mini Lifting προσώπου • για να επαναφέρουμε το νεανικό Οβάλ του προσώπου, • για να ανορθώσουμε τις παρειές του προσώπου (μάγουλα), • στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια (Πόδι της Χήνας), • για λείανση των ρυτίδων στις γωνίες του στόματος και στο περίγραμμα των χειλιών • για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και για την σύσφιξη του δέρματος του λαιμού και για το διπλοσάγονο • για την ανόρθωση φρυδιού (brow lift)
ΜΕΘΟΔΟΣ : Με τη χρήση μίας λεπτής βελόνας, δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ανορθώσουμε τους ιστούς. Παράλληλα τα ίδια τα νήματα ενεργοποιούν τον μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου στην περιοχή, για ένα σημαντικό διάστημα μετά την εφαρμογή τους. Σε περίπου 30 λεπτά ο Πλαστικός χειρουργός έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση των νημάτων διορθώνοντας την χαλάρωση χωρίς χειρουργική επέμβαση, ενώ αμέσως μετά την εφαρμογή, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, χωρίς τομές ή πόνο και το άτομο μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες , με μόνη σύσταση την αποφυγή της έντονης άσκησης για τα πρώτα εικοσιτετράωρα.

Η συγκεκριμένη τεχνική συνδυάζεται άριστα και με άλλες θεραπείες στο πρόσωπο όπως οι ραδιοσυχνότητες, το Botox, τα εμφυτεύματα Υαλουρονικού οξέος και άλλες εφαρμογές laser.
ΣΤΟ ΣΩΜΑ: εφαρμόζουμε τα PDO βιοαπορροφήσιμα νήματα, για να αντιμετωπίσουμε την έντονη χαλάρωση, συνήθως μετά από σημαντική απώλεια βάρους: • στα μπράτσα • στην κοιλιακή χώρα • στους γλουτούς • στο εσωτερικό των Μηρών»





Ο πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Διαθέτει πλούσια και σημαντική εμπειρία στη Γενική Χειρουργική ( Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα) και στην Πλαστική Χειρουργική ( Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά, όπως και στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων & Δερματικών νόσων «Ανδρέας Συγγρός» στην Αθήνα).
Επίσης έχει συνεργασθεί με διακεκριμένους επιστήμονες του κλάδου του, όπως και διατελέσει μέλος πολλών ιατρικών ομάδων στην Πάτρα και στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου