Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ...και προς γνώσιν!

Έτσι μιλούν οι πραγματικοί ηγέτες! και όχι οι  διορισμένες Γλάστες: Πούτιν για λαθρομετανάστευση στη Ρωσία!
Απόσπασμα ομιλίας του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμιρ Πούτιν στο ρωσικό Κοινοβούλιο,
Στη Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε, αν θέλει να ζει στην Ρωσία, και να τρώει φαγητό στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και να σέβεται τους ρωσικούς νόμους.
Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους. Δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια και δεν θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις επιθυμίες τους, ανεξάρτητα πόσο δυνατά θα φωνάζουν περί διακρίσεων…

Εμείς μαθαίνουμε καλύτερα από τις αυτοκτονίες στην Αμερική, την Αγγλία, την Ολλανδία και τη Γαλλία, αν πρόκειται να επιζήσουμε ως ένα έθνος. Τα Ρωσικά έθιμα και παραδόσεις δεν είναι συμβατά με την έλλειψη της κουλτούρας ή του πρωτόγονου τρόπου ζωής των εισαγώμενων μειονοτήτων. Όταν η Δούμα νομοθετεί , θα πρέπει έχει υπόψη του το εθνικό συμφέρον πρώτα, σημειώνονταςότι οι μειονότητες δεν είναι Ρώσοι».
***που δεν είπαν πότε κατι τέτοιο οι έγκυρες σελίδες πόσο μάλλον μια απο τις πάνω απο 20 ιστοσελίδες που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ! με λεφτά απο τους φόρους του 'Ελληνα , απο εοκ κτλ! μονοί τους τα λένε! επίσημη σελίδα ΣΥΡΙΖΑ -ΚΚΕ αλλα γράφει ανεξάρτητη!!!όσο για την πλύση εγκεφάλου;;ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , ΣΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ-ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ,αυτό ειναι ένα μικρο δείγμα το τι πλύση εγκεφάλου κάνουν εκεί, βεβαία πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος να διαβάσεις τέτοιες σελίδες !
***απο ιστορικά ψέμματα μέχρι υπέρ λαθρο, Εβραίων, κομμουνιστών!, νέας τάξης!(κατά .Χ.Α ανεξάρτητη ενημέρωση κατά τα αλλα!) οτι γράφουν εκεί τα στελέχη του Συριζα ειναι μελετημένο για απευθείας πλύση εγκεφάλου ! Και όμως ειναι στην πρώτη δεκάδα στην Ελλάδα! απο εκεί και πέρα καταλαβαίνει ο καθένας γιατι μεγαλη μερίδα λάου λέει ακριβώς τα ίδια, σαν να τους έχουν προγραμματίσει!
Και δεν μας ενδιαφέρουν εδώ αυτοί που ψηφίσαν σύριζα ! ξέρουμε εκ το πρότερων οτι ειναι σχεδιασμένο!(γιαυτό τον λόγο δεν πήγα να ψηφίσω καν! έμενα δεν θα με κοροϊδεύουν οι Εβραίοι που έχουν την εταιρία καταμέτρησης ψήφων!οπως και έχω ξεσκεπάσει πολλές εβραϊκές/ κομμουνιστικές άπατες! δεδομένα για την μάζα σε αυτή την σελίδα.) ετσι και αλλιώς οι ίδιοι που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ- ΝΔ τόσα χρονιά! τώρα περιμένουν να τους σώσει ο σύριζα οπως οι άλλοι τόσα χρονιά! που τυχαία είχαν στενές σχέσεις με Αμερική και εκείνοι! κατι ξέρουν που τους μαθαίνουν κομμουνιστική ιστορία στα σχολειά, ετσι άπλα χωρίς κομματικές παρωπίδες ! που δεν μπορεί να κάνει το 80% των ελλήνων!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου