Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΤΟΥΣ ...ΦΑΓΑΝΕ ΜΩΡΕ.. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΗΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΩΝ ΕΥΧΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥΣ!

Δεν πάμε καλά. Δυό ορθόδοξοι ιεράρχες απήχθησαν στην Συρία και είναι άφαντοι.ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ! Κανείς δεν κουνήθηκε για να τους βρει! Και οι δικοί μας ευαγγελίζονται με ανάλατα ευχολόγια... Δείτε τα χαζά που ανακοινώνει το Υπουργείο Εξωερικών του κ. Κότζια!


Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την απαγωγή του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη κ. Ιωάννη
«Συμπληρώνονται, σήμερα, δυστυχώς, δύο χρόνια από την ημέρα της απαγωγής στη Συρία του Μητροπολίτη Χαλεπίου κ. Παύλου και του Συρορθοδόξου Μητροπολίτη κ. Ιωάννη, η τύχη των οποίων εξακολουθεί να αγνοείται.
Η Ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις διεθνείς προσπάθειες για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση των απαχθέντων Μητροπολιτών και καλεί όλες τις πλευρές να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τον τερματισμό της βίας στην περιοχή που έχει προκαλέσει πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, κύματα προσφύγων και καταστροφές μνημείων ανυπολόγιστης πολιτιστικής αξίας».
Το ακρο άοτον της φαιδρότητας:...Η Ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις διεθνείς προσπάθειες ...
Τι στηρίζει μωρέ αστήρικτη κυβέρνηση; Με ποιές δυνάμεις σου; Πού είδε ότι γίνονται διεθνείς προσπάθειες ..για ον εντοπισμό τω δύο κληρικών...
ΚΟΨΤΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Καλά που τους θυμηθήκατε! Μα οι μεμέτηδες τους φάγανε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου