Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΟΙ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΥΓΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ...ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΦΕΣΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


878

ΑΛΑΛΛΟΥΜ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε η Χρυσή Αυγή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της…
“Βεβαίως τα παπαγαλάκια δεν είδαν την ανάκληση και συνεχίζουν να προπαγανδίζουν την «λύση του μεταναστευτικού»

Χθες μετά την συνδιάσκεψη των αρμοδίων υπουργών σχετικά με το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου και ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την απόδοση ταξιδιωτικών εγγράφων στους «πρόσφυγες», έτσι ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν όπου θέλουν. Αυτολεξεί είπε: “Στους Σύρους πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο θα δίνονται άμεσα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία θα μπορούν να ταξιδέψουν στις χώρες προτίμησής τους”.

Η εξαγγελία αυτή, που ήρθε ως φυσική συνέχεια πολλών δηλώσεων από στελέχη της συγκυβέρνησης, ήταν ουσιαστικά μία αντιγραφή των θέσεων της Χρυσής Αυγής για την λύση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, μαζί με την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους.
Όμως, δυστυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η «μαγκιά» της κυβέρνησης κράτησε μόνο 25 λεπτά. 19:35 βγήκε και έκανε δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμπεριλαμβάνοντας αυτή την λογικότατη πρόταση. Στις 20:00 στάλθηκε «ορθή επανάληψη» προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ, με την μόνη διαφορά να είναι η απάλειψη αυτής της λογικής, επαναλαμβάνουμε, προτάσεως.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/25-lepta-krathse-h-magkia-antegrapsan-tis-theseis-ths-chrushs-aughs-gia-to#ixzz3XNrFwC4I

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου