Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΑ SUPER MARKETS! ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

Αυτό που γράφανε ορισμένοι καλά ενημερωμένοι πριν από χρόνια ότι θα ακτινοβολίζονται τα τρόφιμα, κάτι το οποίο έμοιαζε τότε ως πολύ μακρινό μέλλον, τώρα πλέον είναι πραγματικότητα. Τα ακτινοβολισμένα τρόφιμα υπάρχουν ήδη στα σούπερ-μάρκετ, άρα και στην κουζίνα μας...

Τα τρόφιμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προορίζονται για μας, εκτίθενται σε ακτινοβολία ακτινών γ, Χ αλλά και σε δέσμες ηλεκτρονίων. Αυτό, όπως μας λένε, γίνεται για να σκοτωθούν τα βλαβερά μικρόβια και διάφοροι άλλοι μικροοργανισμοί οι οποίοι μπορούν να είναι βλαβεροί για τον άνθρωπο. Δηλαδή, γίνεται ΚΑΙ αυτό για το καλό μας.
Σύμφωνα με μελέτες όμως η ακτινοβολία αυτή καταστρέφει σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, Β12, φολικό οξύ, C, Ε και Κ. Αυτό το κάνουν για να αποδυναμωθεί το ανοσοποιητικό των ανθρώπων, να ασθενούν πιο εύκολα και να μειωθεί και με αυτόν τον τρόπο ο πληθυσμός της Γης που είναι ο διακαής πόθος τους. Επίσης, τα τρόφιμα που ακτινοβολίζονται γίνονται ραδιομιμιτικά. Δηλαδή, αυτοί που τρώνε αυτά τα τρόφιμα δέχονται έμμεσα όλη την ακτινοβολία που χρησιμοποιήθηκε γι αυτά. Η ακτινοβόληση των τροφίμων επιβάλλεται από τον διατροφικό κώδικα Alimentarius. Ο Codex Alimentarius είναι ένα σύνολο διατροφικών κανόνων και θεσπίστηκε από την κοινή επιτροπή της Διεθνούς Οργανώσεως Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO). Αυτές οι συνοπτικές πληροφορίες είναι για να καταλάβει κάποιος που δεν γνωρίζει τι είναι τα ακτινοβολισμένα τρόφιμα.
Τώρα, η πραγματικότητα μας ενημερώνει ότι διάφορα προϊόντα έχουν ήδη ακτινοβοληθεί και το γράφουν μάλιστα στις συσκευασίες τους. Πολύ μεγάλη τουρκική πολυεθνική εταιρεία η οποία ασχολείται με συσκευασμένα τρόφιμα ακτινοβολίζει ήδη τα τρόφιμα που βάζει στα σούπερ μάρκετ πολλών χωρών και φυσικά στην Ελλάδα. Σκόνη για την παρασκευή στιγμιαίας σούπας είναι συσκευασμένη σε φάκελο διαστάσεων 15,5 Χ 13,0 εκατοστών. Στο πίσω μέρος του φακέλου και σε ένα χώρο διαστάσεων 11,7 Χ 7,7 εκατοστών υπάρχει πολύ μεγάλος όγκος πληροφοριών σε 15 γλώσσες! Αυτό έχει το εσκεμμένο αποτέλεσμα τα συστατικά του προϊόντος καθώς και κάποιες άλλες πληροφορίες να είναι γραμμένα με τόσο πολύ μικρά γράμματα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβαστούν ακόμη και με γυαλιά! Αλλά αυτοί το χρέος τους το έκαναν. Ενημερώνουν τον καταναλωτή. Τώρα αν ο καταναλωτής δεν μπορεί να τα διαβάσει, φταίει.
A TP 2
Η ελληνική γλώσσα στο συγκεκριμένο προϊόν είναι τελευταία. Σε μια στενή λωρίδα πάχους μόλις ενός (1) εκατοστού είναι γραμμένα στα ελληνικά, τα συστατικά του προϊόντος, οδηγίες συντήρησης, διάφορες άλλες πληροφορίες και τα στοιχεία του εισαγωγέα. Όλα αυτά είναι γραμμένα σε 7 σειρές γραμμάτων στη λωρίδα του ενός εκατοστού.A TP 3
Το αστείο όσο και πονηρό είναι το ότι ακτινοβολήθηκαν τα μπαχαρικά τα οποία προστατεύουν τα άλλα περιεχόμενα συστατικά και επίσης είναι τα πλέον χρήσιμα και θρεπτικά στοιχεία για τον άνθρωπο που περιέχει το σκεύασμα! Επίσης, η σούπα κοτόπουλου είναι χωρίς κοτόπουλο, αλλά με τεχνητό άρωμα που δίνει οσμή κοτόπουλου και λίπος από κοτόπουλο, έτσι για τη γεύση! Η ειρωνεία είναι ότι στην συσκευασία έχουν γράψει στα τούρκικα: Bizim Mutfak, που σημαίνει: η κουζίνα μας. Μας «δουλεύουν» κιόλας.
Χρήστος Μαντζιάρης
(Τα προϊόντα των φωτογραφιών είναι από την Σερβία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου