Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η ΕΠΙΣΟΔΕΙΑΚΗ ΔΙΚΗ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ-ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

IMG_1162

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος μπήκε ορεξάτος στη δικαστική αίθουσα και δεν έπαψε στιγμή να κάνει αστειάκια με την πρόεδρο καλώντας την ακόμα και στην εκπομπή του..
Νεότερη Ενημέρωση: 16:55
Τώρα: Υπήρξε πρόταση από τον εισαγγελέα.Τι ακριβώς προκύπτει από τα έγγραφα: ότι η Λιάνα Καννέλη , είχε από  το παρελθόν προβλήματα υγείας , με αποτέλεσμα το χτύπημα να προκάλεσε έστω και μια ελαφράς μορφής βλάβης που αρκεί για να ασκηθεί το αδίκημα.

Κανένας ωστόσο με βεβαιότητα δεν μίλησε για γροθιά. Η αντίδραση του δεν ήταν η δέουσα όπως ομολόγησε και ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης.”Δεν θα ασχοληθω με τα φρονήματα τους εγώ θα ασχοληθώ με το περιστατικό. Πρώτα ο Κασιδιάρης την απωθεί και μετα την χτυπάει με τεντωμένο χέρι αλλα δεν μπορω να πω με βεβαιότητα οτι το χέρι του ηταν σε γροθιά. Οι κινήσεις δείχνουν οτι δεν εχει σκοπό την βαριά σωματική βλάβη σε καμία περίπτωση. Και μάλιστα δεν βρήκε και τον στόχο. Να χαρακτηριστεί το αδίκημα απλή σωματική βλάβη! Και προτείνω να παύση οριστικά η ποινική δίωξη!”
Προηγούμενη Ενημέρωση: 16:30
Καταθέτει τώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης! Τι ακριβώς λέει για το συγκεκριμένο περιστατικό:
“Αναγνωρίζω ότι δεν ήταν δέουσα η συμπεριφορά μου! Έπρεπε απλά να είχα φύγει! Δεν ήταν πολιτισμένος τρόπος ούτε από την δική μου πλευρά αλλά ούτε και από την δική της για να είμαστε ειλικρινής!”
Αυτή την ώρα καταθέτει και ο ιατροδικαστής. Εν αναμονή δηλώσεων και εξελίξεων…
Προηγούμενη ενημέρωση: 14:10
Σε γενικές γραμμές έδωσε μια ουδέτερη κατάθεση,χωρίς να πάρει σαφή θέση για το περιστατικό με το χαστούκι.
Αστειευόμενος  και για τη προσπάθεια της Κανέλη να χτυπήσει τον Κασιδιάρη με μια εφημερίδα είπε πως: “To έκανε με τόση δύναμη, όση βάζεις για να σκοτώσεις μια μύγα”
Ενταση όμως στη δικαστική αίθουσα επικράτησε όταν ο Γ.Παπαδάκης ρωτήθηκε αν η Κανέλη αποκάλεσε με έναν χυδαίο χαρακτηρισμό που αμφισβητεί τον ανδρισμό του κατά τη λήξη του επεισοδίου με το χαστούκι, κι εκείνος απάντησε χαρακτηριστικα πως “Δεν θυμάται”
Σ΄αυτό το σημείο προκάλεσε την οργή των Χρυσαυγιτών που παρακολουθούν τη δίκη, ενώ ο δικηγόρος του Η.Κασιδιάρη τον κατηγόρησε πως έχει επιλεκτική μνήμη.
H δίκη όπως όλα δείχνουν θα διακοπεί για μισή ωρά το μεσημέρι ώστε να παρουν αναβολές οι υπόλοιπες δίκες και θα συνεχιστεί αργότερα.
 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
1 2 3 4 6


προηγούμενη ενημέρωση
ΤΩΡΑ: Καταθέτει ο Γιώργος Παπαδάκης. Πριν λίγο: Υποβατάζουσα αποχώρησε η Λ.Καννελη αφού ολοκλήρωσε την κατάθεση της, προκαλώντας έντονη ανησυχία… για πιθανό καρδιακό επεισόδιο λόγω ιατρικού ιστορικού, το οποίο ανέφερε στο δικαστήριο. Η βουλευτής του ΚΚΕ είναι καλά στην υγεία της και μετά από λίγο άναψε τσιγάρο για να ηρεμήσει και να επιστρέψει στην αίθουσα.
Δείτε την αποκλειστική φώτο:
IMG_1174
Αυτή την ώρα κλήθηκε να καταθέσει  ο Αντώνης Παπαδάκης (όχι ο Γιωργος) συνεργάτης της εκπομπής.

Προηγουμένως 12:30: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΔΙΚΗ:Νέα ένταση στη δίκη Κανέλλη -Κασιδιάρη με τον πρόεδρο να διακόπτει για δεύτερη φορά…τη δίκη μετά την φράση της Λ.Κανέλλη, που προκάλεσε την οργή των οπαδών της Χρυσής Αυγής εντός της Αίθουσας όταν η βουλευτής του ΚΚΕ είπε:
“Κομμουνιστές παλιοί και νέοι θα ορθώνουν πάντα το ανάστημα τους μπροστά σε φασίστες”.
Ακολούθησε…χαμός στο δικαστήριο που ανάγκασε τον πρόεδρο να διακόψει προσωρινά για δεύτερη φορά…
Νωρίτερα 12:11:Εκνευρισμένος ο πρόεδρος διέκοψε προσωρινά τη δίκη Κασιδιάρη – Κανέλλη μετά από…ΕΝΤΟΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
Διεκόπη προσωρινά η δίκη όταν η Λ.Κανέλη κ ο δικηγόρος του Κασιδιάρη άνοιξαν διάλογο μεταξύ τους εκνευριζοντας την πρόεδρο. Εντωμεταξύ το αίτημα του Κασιδιάρη να μετατραπεί η ποινή από βαριά σωματική βλάβη σε απλή ο εισαγγελέας το απέρριψε κ η πρόεδρος είπε ότι θα διαπιστωθεί από την έκβαση της δίκης. Η δίκη θα συνεχιστεί σε λίγα λεπτά.
IMG_1168
Προηγούμενη ενημέρωση: Χαμογελαστός έφθασε στην Ευελπίδων ο Κασιδιάρης – Ξεκινάει η δίκη για το χαστούκι σε λίγο…Χαμογελαστός έφθασε πριν λίγο στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων ο Ηλίας Κασιδιάρης όπου κατηγορειται με τις κατηγοριες της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, για το περβόητο χαστούκι στην βουλευτή του ΚΚΕ Λ.Κανέλλη.
Σε λίγο βίντεο από τη δίκη από την κάμερα του makeleio.gr…
Νωρίτερα:Στην Ευελπίδων έφθασε πριν λίγο η Λιάνα Κανέλλη για το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του ANT1.
IMG_1157 IMG_1159 IMG_1160
Προηγούμενη Ενημέρωση:Στην Ευελπίδων οδηγείται και πάλι σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να δικαστεί για το χαστούκι σε βάρος της Λιάνας Κανέλη και το επεισόδιο με την Ρένα Δούρου στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 .
IMG_1146
IMG_1148
Ο Ηλίας Κασιδιάρης καλείται να αντικρούσει την δίωξη που είχε ασκηθεί αυτεπαγγέλτως σε βάρος του και αφορά τις κατηγορίες της απρόκλητης και έμπρακτης εξύβρισης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απαντήσει, μετά το επεισόδιο, με μήνυση σε βάρος των Κανέλη και Δούρου τις οποίες κατηγορούσε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.
Πάντως, χθες, ο Ηλίας Κασιδιάρης αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα μετά την απολογία του για το βίντεο Μπαλτακου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε πως έκανε την επίμαχη καταγραφή και υποστήριξε πως δεν γνώριζε ποιος βιντεοσκόπησε την συνομιλία του με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου