Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ..ΜΟΣΣΑΝΤΟ!

Το μεγαλειώδες «ΟΧΙ» του Πούτιν σε όσους μας ταΐζουν «θάνατο»: Αυστηρές ποινές και πρόστιμα στις πολυεθνικές των μεταλλαγμένων

πουτινΝωρίτερα αυτό το έτος, οι Ρώσοι νομοθέτες εξέταζαν το ενδεχόμενο εξίσωσης των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ) με τρομοκρατική πράξη ή απειλή θανάτου

μια εγκληματική πράξη που όπως λέει η Ρωσία αξίζει τιμωρία ανάλογη με εκείνη που επιβάλλεται στους δολοφόνους και τους δημιουργούς οικολογικών καταστροφών και γενοκτονιών.

Σήμερα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επικύρωσε το σχετικό νόμο, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα άρθρο που προβλέπει την τιμωρία όσων παραβιάζουν τους κανόνες σχετικά με την υποχρεωτική επισήμανση των τροφίμων που περιέχουν ΓΤΟ.

Σύμφωνα με το νέο νόμο, κάθε φυσικό πρόσωπο που παραβιάζει τους κανόνες κινδυνεύει με επιβολή προστίμου έως και 50.000 ρούβλια ($ 890), ενώ οι επιχειρηματικές οντότητες απειλούνται με πρόστιμο μέχρι 150.000 ρούβλια (πάνω από 5300 δολάρια). Τα πρόστιμα αυτά είναι σχεδόν αμελητέα για τα μεγέθη των μεγάλων εταιρειών που δηλητηριάζουν τον κόσμο με μεταλλαγμένα, ωστόσο ο νόμος προβλέπει μία πολύ μεγαλύτερη τιμωρία.

Εκτός από τα πρόστιμα, το σύνολο των εν λόγω τροφίμων θα κατάσχεται, γεγονός που θα αποτελέσει αναμφισβήτητο χτύπημα για τις επιχειρήσεις «θανάτου». Σε τελική ανάλυση, πώς θα λειτουργούν αν δεν διαθέτουν προϊόντα;

Φαίνεται λοιπόν πως οι συγκεκριμένες εταιρείες είτε θα αναγκαστούν να συμμορφωθούν με τους νόμους είτε θα διακόψουν την παραγωγή τους.

Ο Kirill Cherkasov, αναπληρωτής πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Δούμας, υποστήριξε ότι η αυστηρότερη νομοθεσία είναι αναγκαία, καθώς πολλές εταιρείες μεταλλαγμένων εισβάλουν μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στις αγορές και δρουν ανεξέλεγκτα.

Η κίνηση της Ρωσίας φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη. Το 2014 ο Πούτιν είχε δηλώσει ότι η Ρωσία οφείλει να προστατεύσει τους πολίτες της από την υπερκατανάλωση προϊόντων που περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Ωστόσο αποτελεί «έκπληξη», και μάλιστα εξαιρετικά δυσάρεστη, η στάση όλων των δήθεν «οικολογικών οργανώσεων», των «πράσινων», των «οικολόγων» και όλων αυτών των γελοίων μισθοφόρων που ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να κατακεραυνώνουν την Ρωσία, υποστηρίζουν την Monsanto, την Dow και όλες τις πολυεθνικές που μας ταΐζουν θάνατο!


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι η κρίση στην Ουκρανία είναι γιατί ο πρωην πρόεδρος της ... που κατέφυγε στη Ρωσία, είπε ΟΧΙ στην Αμερικανοεβραϊκή εταιρία Μεταλλαγμένων προϊόντων, ΜΟΣΣΑΝΤΟ που ήθελε να αγοράσει τις μεγάλες αγροτικές εκτάσεις της Ουκρανίας  για να εφαρμόσει το χθόνιο πλάνο της ! Δηλαδή να εξαφανίσει τους φυσικούς σπόρους αγροτικων προϊόντων και να τα αντικαταστήσει με μεταλλαγμένους ...ώστε όλοι οι λαοί... να είναι πελάτες της ΔΙΑ ΒΙΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου