Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η ΔΙΧΟΝΙΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ή ΑΣΚΕΡ ΜΠΟΥΛΟΥΚ; ΟΜΟΝΟΕΙΣΤΕ ΠΙΑ!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ :Δικτυο Βορειοηπειρωτών

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ δεν αντεξε τις λοβιτούρες και καταγγέλει:

Διαμαρτυρία του Έπαρχου Αλύκου για αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ»

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή για δημοσιοποίηση, από τον Έπαρχο Αλύκου κ. Χρηστό Καΐσηστην οποία διαμαρτύρεται για αλλοίωση αποτελεσμάτων στις εκλογές της Δ.Ε.Ε.Ε.Μ «ΟΜΟΝΟΙΑ».
Θέμα: Επιστολή διαμαρτυρίας στα αρμόδια όργανα του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας για αλλοίωση αποτελεσμάτων.
Προς: Γενικό Πρόεδρο Ομόνοιας κ. Λεωνίδα Παππά
Γενικό Γραμματέα Ομόνοιας κ. Δημήτρη Μαλιούκη
Πειθαρχικό Σώμα Ομόνοιας
Μέλη του Γενικού Συμβουλίου
Αξιότιμο Προεδρείο
Αξιότιμο Γενικό Συμβούλιο
Εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου για την πρόσφατη απόφαση του Προέδρου της Ομόνοιας κ. Λεωνίδα Παππά , η οποία όπως αποδεικνύουμε παρακάτω, δεν είναι σύμφωνη με τη νομοθεσία και προκάλεσε αλλοίωση του αποτελέσματος των πρόσφατων εκλογών του Γενικού Συμβουλίου το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015.
Απροκάλυπτα βάλετε η νοημοσύνη των μελών του Γενικού Συμβουλίου της Ομόνοιας όπου με υποστήριξε με την θετική τους ψήφο. Αδίκως ισχυρίσθηκε -μετά την εκλογή μου στο σώμα του προεδρείου- ότι δήθεν με βάση του καταστατικού της οργάνωσης δεν μου επιτρέπει την εκλογή μου διότι πολύ απλά έκαναν ‘’λάθος το μέτρημα’’ .Παραβιάζοντας ο ίδιος την νομοθεσία διόρισε δυο γραμματείς επιπλέον ,δίχως να τους εκφωνήσει στο Γενικό Συμβούλιο, δίχως να συναινέσει το Γ.Σ κάτι το οποίο δηλώνει ‘’εκπόνηση φάμπρικας’’ .
Σκοπός της Οργάνωσης των Ελλήνων ΟΜΟΝΟΙΑ , είναι η ανάπτυξη του πνεύματος της συναδέλφωσης και αλληλεγγύης και γενικά η κοινωνική τους ανάπτυξη σύμφωνα με τις βασικές αρχές του πνεύματος του αέναου ελληνισμού .
Όμως έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο και εύλογο ερώτημα, κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος σκοπός όταν τα λάθη ή τυχόν αφέλεια μερικών είναι συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα, έτσι ώστε πολλές φορές, ακόμα και να αλλοιώνουν τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 η συμπεριφορά του προέδρου όχι μόνο ήταν άδικη, αλλά και ανάρμοστη προς τα μέλη . Έτσι ώστε να γίνει η αιτία για την αλλοίωση του αποτελέσματος και να βρεθώ εκτός προεδρείου παρόλο όπου η προτίμηση των μελών με ανέδειξαν επίσημα μέλος του Γενικού προεδρείου με το μεγαλύτερο ποσοστό σε ψήφους και όχι διορισμένος(!).
Είναι ανεπίτρεπτο ο καθείς να αποφασίζει ‘’στο μαγαζί τον πωλητή και τον πελάτη’’ να προσβάλει και να ρίχνει το ηθικό εμού με διάφορα τεχνάσματα. Ειδικότερα στην εποχή που διανύουμε, του κατακερματισμού και τις αντιπαλότητας δεν χωρούν τέτοιου είδους νουθεσίες.
Για τους άνωθεν λόγους , διαμαρτύρομαι έντονα και σας συνιστώ την επανεξέταση της προκλητικής απόφασης προς το πρόσωπό μου απέναντι σε μία νομικά αστήρικτη εσωτερική παρέμβαση στη λειτουργία του, αλλά και απέναντι σε μία άδικη προσβολή του κύρους μου.
Έκτων προτέρων σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας”.
Εκλεγμένο μέλος του Γενικού Προεδρείου Ομόνοιας
Χρήστος Καΐσης 17/02/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου