Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ!



Ενδιαφέρον Μπόμπολα για την Τυποεκδοτική


Στην πώληση της εκτυπωτικής μονάδας που διατηρεί εδώ και χρόνια στο Κρυονέρι έχει αποφασίσει να προχωρήσει η ηγεσία του ΚΚΕ.
Παρά το γεγονός ότι ο χώρος των εκδόσεων βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση, ήδη έχει υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από επίδοξους επενδυτές. Σε πρώτη φάση υπήρξαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες είχε συγκροτηθεί μια ομάδα από επιχειρηματίες, πρωτοστατούντος του ιδιοκτήτη της εκτυπωτικής μονάδας «Νίκη»,Παντελή Σμυρνιωτάκη, οι οποίοι άρχισαν να μιλούν τόσο με το ΚΚΕ όσο και με τις τράπεζες, προκειμένου να αναλάβουν για τριάντα χρόνια τη διαχείριση της Τυποεκδοτικής.
Μόνιμα στο «παιχνίδι» βρισκόταν και ο έμπορος χάρτουΜιχάλης Ταλφανίδης, που είναι ένας από τους μεγάλους πιστωτές της εκδοτικής επιχείρησης του ΚΚΕ. Και ενώ όλα αυτά ακούγονταν στην πιάτσα, εσχάτως πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την εξαγορά της Τυποεκδοτικής επέδειξε το αφεντικό του Πήγασου, Γιώργος Μπόμπολας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, η εταιρεία που εκδήλωσε ενδιαφέρον δεν ήταν ο «Πήγασος», αλλά η κατασκευαστική «Ακτωρ».Το γεγονός αυτό έρχεται να ενισχύσει την άποψη εκείνων που θέλουν τον Μπόμπολα να ενδιαφέρεται πρώτιστα για το ακίνητο και την έκταση όπου στεγάζεται η Τυποεκδοτική και δευτερευόντως για το πιεστήριο. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον ενός ισχυρού ομίλου ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα.
Από κει και πέρα, αν επιβεβαιωθεί η σχετική φημολογία, ο  Μπόμπολας γίνεται κυρίαρχος στο πεδίο των εκτυπώσεων από τη στιγμή που ήδη διαθέτει το 50% στην εκτυπωτική μονάδα «Ιρις».
Πηγή: Secret / Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου