Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΤΙς ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ο ...ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ " SIRMA"Q



O MΠΟΥΡΑΡΗΣ..."ΜΑΜΑ...ΤΕΡΕΖΑ"
Φανταστικές λεπτομέρειες για τον γραφικό άρχοντα της Θεσσαλονίκης!
Αποδέκτης δημόσιας ανακοίνωσης εργαζομένων στο δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης. Επίθεση σε Ψαρρά και Κανάκη.
«Σταμάτα να είσαι ψυχοπονιάρης και μην γίνεσαι μαμά Τερέζα!» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.
mpoutaris-tilwfwnoΗ παράταξη «Μέτωπο Αλλαγής Επανεκκίνηση», η οποία εκλέχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για τον Σύλλογο Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης (35% και 5 έδρες) με ανακοίνωσή της προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στρέφει τα βέλη της προς τον Γενικό Γραμματέα του δήμου Θωμά Ψαρρά και τον εντεταλμένο σύμβουλο Στ. Κανάκη.
Οι εργαζόμενοι στηλιτεύουν την κίνηση του κ. Ψαρρά να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας με σκοπό να γίνει απρόσκοπτα ο επανέλεγχος των συμβάσεων.

«Δήμαρχε, επαινέσαμε τις κινήσεις που έγιναν από τη διοίκησή σου και υπό την καθοδήγηση σου, σε ότι αφορά ζητήματα που είχαν άμεση επίπτωση στην καλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου. Στήριξη στον δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας, όχι κομματικοποίηση στις υπηρεσίες και στήριξη των συναδέλφων πρώην συμβασιούχων για να λειτουργούν απρόσκοπτα οι υπηρεσίες του Δήμου προσφέροντας στους δημότες τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες!
Ότι όμως κτίζεται με κόπο και αγώνα έρχεται κάποια στιγμή που μετακλητοί υπηρεσιακοί παράγοντες δημιουργούν, είτε από άγνοια είτε από κακή εκτίμηση, νέα δεδομένα στις υπηρεσίες του Δήμου (βλέπε παρέμβαση των ΜΑΤ) και γι αυτό εξηγήσαμε σαν Σωματείο και συνδικαλιστική παράταξη ότι εκτελέσαμε τις εντολές που είχαμε από το δευτεροβάθμιο και τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο (ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ αντίστοιχα), λειτουργώντας πάντα με σοβαρότητα, νηφαλιότητα και υπευθυνότητα, χωρίς ακρότητες και βίαιες αντιδράσεις.
Και ο ‘ικανότατος’ Γενικός Γραμματέας, διαχειριστής κρίσεων, με ιδιαίτερη ευρύτητα πνεύματος, έβαλε τα ΜΑΤ μέσα στα γραφεία μας, προκαλώντας αστυνομική καταστολή χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να στρέψει όλους τους εργαζόμενους εναντίον σου. Βέβαια μπορεί να νομίζει ότι ακόμη δουλεύει στην ΕΛΒΟ, (το άμεμπτο βιογραφικό του το γνωρίζουμε πολύ καλά…!!!) και μπορεί να θέλει να έχουμε την γνωστή κατάληξη αυτής της εταιρείας. Θα πρέπει να καταλάβει όμως ότι εδώ μας βρήκε και αυτός θα φύγει, ενώ εμείς θα μείνουμε!»αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Επίθεση των εργαζομένων και για τον Στ. Κανάκηεντεταλμένο σύμβουλο για την ευταξία και βελτίωση της εικόνας της πόλης.
«Γιατί κρατάς τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα καθαριότητας και περιβάλλοντος, κολλημένο στην δεκαετία του 80, ο οποίος δεν έχει με τη να ασχοληθεί στη ζωή του και ασχολείται με τους εργάτες καθαριότητας και πρασίνου με στιλάκι χιλίων καρδιναλίων (προκλητικότατο και απειλητικότατο).» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους βάζουν «στον τοίχο» τον Γ. Μπουτάρη και για άλλα ζητήματα.
«Γιατί κρατάς ακόμη στην θέση της, διευθύντρια, στέλεχος της Διοίκησης που το μόνο που έκανε εν μέσω κινητοποιήσεων και καταλήψεων, ήταν να φροντίζει για το πως θα μετατάξει άρον-άρον τον σύζυγο της από σχολικό φύλακα σε διοικητικό υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να γλυτώσει τις απολύσεις που έρχονταν! Οι υπηρεσιακές της συμβουλές, όπως και στον παλαι ποτέ πρώην ΓΓ ου ΔΘ και νυν έγκλειστο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε εκθέτουν συνεχώς(Βλέπε το θέμα του θανατηφόρου εργατικού ατυχήματος και την απουσία εφαρμογής του ΟΕΥ).
Με ποια κριτήρια έγινε και παραμένει Γενική Δντρια η σύζυγος υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές στην Τριανδρία, η οποία ασκούσε τα καθήκοντά της στο ιδιαίτερο γραφείο τέως Δημάρχου, χωρίς να κατέχει κάποια θέση ευθύνης? Με ποιο ΥΣ και πότε έγινε τμηματάρχης και Δντρια για να την βαφτίσεις Γενική Δντρια για να μας πέιθει συνεχώς ότι οι καλύτεροι υπάλληλοι για τις θέσεις ευθύνης είναι μόνο οι πρώην συνάδερφοί της, της τριανδρίας?
Γιατί ασχολούνται οι παντελονάτοι συνεργάτες σου και κυνηγούν συνδικαλιστές και εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης και κυρίως τα στελέχη του ψηφοδελτίου Μέτωπο Αλλαγής – Επανεκκίνηση?
Δήμαρχε, τελευταία προειδοποίηση στην αρχή της νέας σου Θητείας…. Στήριξε τους εργαζόμενους για να λειτουργούν σωστά οι δομές και οι υπηρεσίες του Δήμου μας και καθάρισε ότι βρώμικο και σάπιο έχεις γύρω σου και μας το φέσωσαν οι φωτεινοί παντογνώστες συνεργάτες σου, που τους απολύουν απο παντού και τους μαζεύεις εσύ!!.Σταμάτα να είσαι ψυχοπονιάρης και μην γίνεσαι μαμά Τερέζα!
Είσαι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρέπει να πετύχεις για το καλό της πόλης, των δημοτών και των εργαζομένων!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου