Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...

__________________
ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΦΡΟΝΩΣ... Την λαδια με τις of shore ΤΗΝ ΈΚΑΝΕ... ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ...ΚΡΙΜΑ..!  

Αμάρτησε για το παιδί του!
Το ένα λάθος πίσω από το άλλο... Πάντα είχαμε την απορία : Πως διάολο έχει λεφτά...ο Γιώργης; Οι διαφημίσεις στο κανάλι του ήταν μηδαμινές...  Είχε βέβαια στήριξη από φίλους του, όπως ο Αποστολόπουλος του Ιατρικού Κέντρου, κάποιους επιπλάδες ή ρουχαλάδες... Αλλά δεν αρκούσαν ... για να στήσει τη μεγάλη περιουσία που διαθέτει! Στα παιδιά- συνεργάτες του (δημοσιογραφακάκια με όνειρο)  σταθερά έδινε ψίχουλα... μισθούς πείνας!  Κρίμα Γεώργιε! Κουβάλαγες-υποτίθεται κάποιο όραμα- αλλά πλην ταυτόχρονα ...βόλευες και τη μπάζα σου. Ο αδελφός σου ο Σπύρος Καρατζαφέρης που είναι ορίτζηναλ δημοσιογράφος... (κι όχι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ που είναι... ευκαιριακός) είναι σχεδόν πένης! ΚΡΙΜΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!~Ο Σπύρος υπήρξε καλός ρεπόρτερ και συνεχίζει να δίνει και σήμερα αν και υπερήλιξ τη μάχη του...
___________________________

...ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ...Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ...Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
(πλούσιο φωτορεπορταζ..).

Οι νικητές του Μαραθωνίου! Ό,τι συνέβη σήμερα στην γιορτή του στίβου! ΡΕΚΟΡ συμμετοχών αλλά και κόσμου που παρακολουθούσε από νωρίς το πρωί. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τον 32ο Μαραθώνιο (φωτο)


maraqthwniosgwoneis


Περισσότεροι από 13.000 δρομείς, αριθμός ρεκόρ για την κλασική διαδρομή! Γιορτή χαράς και αθλητισμού σήμερα σε όλη την Αθήνα.
Ξεκίνησαν κατά κύματα στις 9.00 το πρωί, με στόχο να φθάσουν στο Καλλιμάρμαρο και να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα σε όλόκληρο τον κόσμο, ότι δεν μας τρέχει κανείς αλλά τρέχουμε από μόνοι μας γιατί μπορούμε!

ΝΑΙ...το ξέρετε τα ζώα έχουν και ψυχή και αισθήματα!

ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΠΑΣΜΟΣ ΑΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ...ΑΦΕΝΤΙΚΊΝΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΥΤΗΣΕΙ!
alogo_karkinos_madata_278927268 (1)
Ζώα… πόσο τεράστια είναι η ψυχή τους και πόσο μεγαλείο κρύβει μέσα του ένα τέτοιο πλάσμα; Και κάποιοι λένε ότι δεν καταλαβαίνουν τα ζώα…. Μια συγκλονιστική στιγμή, ο αποχαιρετισμός του αλόγου στην κυρία του που το μεγάλωσε από πουλάρι και εκείνη έχανε την μάχη με τον καρκίνο.

" ΚΛΕΙΣΑΝΕ" (;) ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΑΤΙΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ!

ΔΙΟΛΙΣΘΑΊΝΟΥΜΕ... ( ΔΕΊΤΕ...ΧΑΡΙΤΩΜΈΝΗ ΣΎΝΘΕΣΗ- ...ΚΟΛΛΑΖ! ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΑΥΤΉ ΕΙΚΟΝΊΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ (ΜΑΚΑΡΈΖΟΣ-ΠΑΤΑΚΌΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...

Το θέμα είναι σοβαρότατο.
Από τη Δευτέρα και μετά όλες οι σελίδες και τα προφίλ του ανθρώπου που σατίριζε την πολιτική επικαιρότητα και τα κακώς κείμενα, άρχισαν να "πέφτουν".

Η σελίδα jodigraphics.net, οι σελίδες του σε facebook, twitter, youtube, google plus δεν είναι πια διαθέσιμες. όπως και το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.
    
Έως ότου διευκρινιστεί ποιά είναι η πραγματικότητα, δικαιούμαστε να υποψιαζόμαστε το χειρότερο: την λογοκρισία της κυβερνητικής χούντας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου