Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

AYTO KI AN EINAI ΞΕΦΤΙΛΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ  ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ! ΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!
Κρίμα γιατί είναι και νέος ο δήμαρχος!
ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,προς τον τοπικό τύπο! Θάψτε τους ΟΛΟΥΣ με την αδιαφορία τους..έτσι κι αλλιώς τενεκέδες συνοικιακοι είναι.
Φαίνεται ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα! 
Ανάμεσα στα προς συζήτηση θέματα του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού στη συνεδρίαση της 5ης Νοεμβρίου (δείτε τα εδώ) είναι και η λήψη απόφασης για να δοθεί συνδρομή από τον δήμο στην εφημερίδα "Καθημερινή" του Αλαφούζου! Εμείς τσιμπιόμαστε και ξανατσιμπιόμαστε! Τελικά εμείς εδώ στον τοπικό Τύπο πρέπει να είμαστε πολύ μακάκες! Από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ ασχολούμαστε με την ενημέρωση των δημοτών για ό,τι γίνεται στον δήμο και ως...



έντυπος και ως ηλεκτρονικός τύπος αλλά ο δήμος θα συνεδριάσει για να δώσει συνδρομή στον Αλαφούζο!!! Πού είναι ρε παιδιά ο τοπικός Τύπος; Δεν οφείλει ο Δήμος να δώσει μόνος του συνδρομή; Και μην τυχόν πουν στον Δήμο ότι το τυπικό μέρος απαιτεί ο ενδιαφεφόμενος Τύπος να κάνει αίτηση για να του δοθεί συνδρομή γιατί θα αγριέψουμε περισσότερο! Ο ...ενδιαφερόμενος δεν είναι ο τοπικός Τύπος αλλά ο Δήμος! Ο εκάστοτε δήμος. Εκείνος ενδιαφέρεται ή τουλάχιστον πρέπει να ενδιαφέρεται να συμπεριλάβει στις συνεδριάσεις του και το θέμα: "Συνδρομή του Δήμου στον τοπικό Τύπο"! 
Εμείς ως εφημερίδα δεν κάναμε ποτέ τέτοιου είδους αίτηση ούτε πρόκειται να κάνουμε. Ο Δήμος θα όφειλε να φέρει μόνος του το θέμα! 
Δεν πειράζεΙ ρε παιδιά, δώστε τη συνδρομή σας στον Αλαφούζο που πιθανώς να σας έκανε αίτηση για να γραφτεί συνδρομητής. Ο άνθρωπος έχει ανάγκες και πολλά έξοδα!  

ΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ !.. ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΔΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ  ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ  ΕΠΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΧΑΛΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ, ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.  ΟΥΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου