Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΘΑ ... ΕΥΦΡΑΝΘΕΙΤΕ... Ο ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:



ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ... ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΩΝ!
"ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ"
Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ & O ...
ΜΕΓΑΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΟΚΑΨΟΧΩΡΙΤΗΣ

Με την πέννα του ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣ ….. ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΙΑΚΟΥΣ.... ΣΑΜΑΡΟΥΜΝΩΔΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ



Μέχρι και η κουτσή γουρούνα, ξέρει που ανήκει, θρησκευτικά και δογματικά ο Αντωνάκης ο αναμορφωτής! Ακόμα και η χελώνα καρέντα καρέντα ξέρει «πόθεν» και «πως» προστατεύεται, αλλά και πόθεν παίρνει εντολές! Σκέτο GPS ο αθεόφοβος στα χέρια αλλοθρήσκων και αλλοπάτριδων! Σημίτης ο «ευχαριστούμε την Αμερική και την Τουρκία» και Αντώνης ο «ευχαριστούμε την … Μεσοποταμία», ο Μερκελοθεραπευτής!

Ναι, για τον πολιτικό χώρο αυτά τα ναζάκια τα περιμέναμε…. αλλά για τον θρησκευτικό; Τέτοια γλυψιματοθεραπεία, τέτοια σαλιολαγνεία τέτοια κοπρολαγνειοκατάνυξη, τέτοια τραβεστο_οσφυοκαμψία αγιούληδων χρυσορασοθρεμένων δεν ξανάγινε! Ωρεεε, φραγγέλιο που σας χρειάζεται, ωρεεε διπλή και με σκληρά «κόμπια» βοϊδοπουτσα [κάτι σαν βουκέντρα] που σας χρειάζεται… θεομπαίχτες του κερατά….


Είπαμε να παντρέψουμε πολιτική με … εκκλησιαστική περιουσία, μοναστηριακά, Γιοσάκη και βακούφια, είπαμε και να πατριαρχοπεριβαντολογίσουμε, αλλά ποτε δεν περιμέναμε να … προφητοσαμαροδοξολογήσουμε! Και όμως έγινε του Σαμαρά το νεοδημοκρατικό θρησκευτικό κάγκελο! Ντροπήηηη ρέεεεεε!!!
Είναι ποτέ δυνατόν, λαδιάρηδες γλυφτοκονδυλοφόροι να είπε ο Αγιος Πορφύριος … Υμνους ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΝ;;; Υμνους προς ΜΕΡΚΕΛ και ΜΝΗΜΟΝΕΙΟΛΑΓΝΟΥΣ;;;;

Διαβάζει ο φουκαράς ο τσαλαπατημένος ψυχικά, οικονομικά και κοινωνικά ευλαβής νεοΕλληνας ότι ο Αγιος Πορφύριος… ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΟΎΣΕ !!! «Στο βλέμμα του ο Άγιος Πορφύριος είχε μία βεβαιότητα όταν μιλούσε για τον Αντώνη Σαμαρά...«αυτός, κάποτε, θα σώσει την Ελλάδα», τους είπε,…» και σταυροκοπιέται…. Μπλέξαμε τα μπούτια μας Αγιοι, νεωκόροι και αστράτευτες (!) αμαζόνες….


ΑΙΣΧΟΣ….. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ …. ΑΗΔΙΑ…… Ωρε βρωμόστομε Ελληναρά Καραϊσκάκη, πέθανες νωρίς και δεν είσαι ζωντανός να περιλούσεις με κοσμητικά επίθετα αυτά τα ανδρείκελα και τις νεοταξικές εν έτει 2014 … ψευτοθρησκευόμενες «κλανοΜαρίες»… που νέμονται και παρασιτοζωούν από το παγκάρι και το λαδάκι της Παναγίτσας… Για ακούστε θειούσες «ψευτοπουτανίτσες» αφήστε ήσυχο τον πατέρα Πορφύριο και μην τον κολάζετε….. Μην κολάζετε και εμάς, τους ζώντες και περιλυπόμενους! ΕΛΕΟΣ!!!!



Αναρτήθηκε από John Porfyris στις 7:44 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου