Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ


ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ, ΛΟΙΔΟΡΗΘΗΚΑ, ΕΞΥΒΡΙΣΤΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ . ΤΩΓΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ;»




Ένα πανάρχαιο και αιώνιο σύμβολο της Ελληνικότητας λάμπει και πάλι, έπειτα από χιλιάδες σκοτεινούς χρόνους, μέσα από το ιερό μνημείο της Αμφίπολης. Δέος και τρόμος κατέλαβε τους ανθέλληνες που πασχίζουν να θάψουν κάτω από τους χωμάτινους όγκους της λήθης την ψυχή του Ελληνισμού. Και όλοι εκείνοι οι ασήμαντοι και ανήθικοι πολιτικοί καιροσκόποι, που μήνες τώρα προσπαθούν να εξαργυρώσουν με ψήφους το φως της αιώνιας Ελλάδας, έφτασε επιτέλους η ώρα να σιωπήσουν.

Πριν από ένα χρόνο κατηγορήθηκα, λοιδορήθηκα, εξυβρίστηκα, γιατί έχω χαράξει συνειδητά στον ώμο μου αυτό το πανάρχαιο σύμβολο της Ελληνικότητας. Έφτασαν στο σημείο να με πουν ακόμα και «εγκληματία» λόγω αυτού του συμβόλου. Όχι γιατί είναι απαίδευτοι, ανιστόρητοι και δεν γνωρίζουν το βαθύ φιλοσοφικό του νόημα, που χάνεται μέσα στις ανεξερεύνητες ατραπούς της σοφίας των προσωκρατικών. Αλλά γιατί φοβούνται την μυστική δύναμη των συμβόλων που στους χαλεπούς καιρούς μας μπορεί να αφυπνίσει το συλλογικό ασυνείδητο και να εγείρει τον Ελληνισμό.

Το αρχαίο ελληνικό γαμμάδιο συναντάται σε όλα τα περικαλλή μνημεία του αρχαίου κόσμου. Από το στάδιο της Ολυμπίας, όπου αποθεώθηκε η ελληνική πολιτισμική υπεροχή, μέχρι την ασπίδα του Φιλίππου, σύμβολο της ακατανίκητη πολεμική αρετή των Eλλήνων, που έφτασε μέχρι τα πέρατα της γης. Αυτό το αιώνιο σύμβολο, σύμβολο «απαγορευμένο» στους χρόνους της παρακμής και της προδοσίας, γίνεται σήμερα ο εσωτερικός Ήλιος που αναδύεται μέσα από το μνημείο της Αμφίπολης και φωτίζει την Πατρίδα μας.

Δείτε αγαπητοί φίλοι και συνέλληνες την ανακάλυψη αυτή σαν τις πρώτες χρυσές ακτίνες της Αυγής, που σπάνε το πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας και δείχνουν το δρόμο σε όσους επιμένουν να ματώνουν για την αιώνια Ελλάδα.

Φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου