Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ και αντιρρήσεις δεν θέλουμε! ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ;


Το μπουμπούκι ο ωραιολόγος
κι ο αγαπητικός 
των Εβραίων





Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ! -ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ! 

Εβραίος φεύγει... εβραιοσιωνιστής έρχεται! Και ο ΄Ελλην ...φτερνίζεται!



Τα υποκινούμενα-ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ-  από τον σιωνισμό ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ συμφώνησαν: Ο επόμενος πρόεδρος της δημοκρατίας θα είναι ο Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ. Τέρμα τα δίφραγκα!
Απέρχεται ο εβραιογεννής Τσάρλ Παπούλιας και έρχεται ο δικηγόρος των σιωνιστών Εβραίων...( ΚΙΣ) αξιότιμος και μη φορολογούμενος πάμπλουτος  κ. Κουβέλης!
Χαράς ευαγγελία! Πλήρης ο έλεγχος της ελληνικής πολιτείας από τους εβραίους σιωνιστές!
Οι πολιτικοί μας συντάκτες είναι κάθετοι για την εξέλιξη αυτή. Αν και παρατηρούν πως ενδιάμεσα θα υπάρξει μπόλικη φιλολογία κυρίως... αν το δέχεται ο κ. Φώτης Κουβέλης... Αλλά "τραβάτε με κι ας κλαίω" !!Γνωστή η μωροφιλοφοξία του ανδρός. 

Ως προς το αν εξασφαλιστούν οι 180 ψήφοι, που απαιτούνται για την εκλογή του προέδρου, αυτές είναι ήδη στο τσεπάκι του πράκτορα Σαμαρά και του διεθνούς σιωνισμού που κυβερνάει και τη χώρα μας.. Μάλιστα δε επισημαίνουν οι συντάκτες μας,  πως  και ο ΣΥΡΙΖΑ , του επίσης εβραιογεννούς  ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ... θα συνδράμει "ζωηρώς στην εκλογή του Κουβέλη!

ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ... επιβεβαιώνονται για μια ακόμη φορά!-Διαβάζετε την έρευνά μας που ...τρέχει κάθε μέρα σχεδόν! Τι άλλο να κάνουμε για να καταλάβετε ωρέ...Στουρνάρια; Και sorry αν δεν νιώθεις, αναγνώστη του ...τζάμπα,  ΣΤΟΥΡΝΟΣ!

Μα το έχουν προλαλήσει σοφότεροι ημών προ πολλού: Το πρόβλημα μας δεν είναι οι εξωτερκοί εχθροί...μας  αλλά εμείς οι ίδιοι... οι εντός των τοιχών! Το έπιασες ρε μαχαλόμαγκα ...αναγνώστη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου