Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΔΩΡΟΝ...ΑΔΩΡΟΝΝ...ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ!

ΣΤΟ ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ'' ΑΦΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ MEIOΨΗΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ...


Δεν άφησε τελικά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» το ξενοδοχείο «Τιτάνια» ο ιδιοκτήτης του, καθώς σύμφωνα με τη διαθήκη του άντρα που άφησε την τελευταία του πνοή...
πριν από δύο μήνες, το ίδρυμα κληρονομεί το μειοψηφικό και όχι το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ξενοδοχείου. 

Αυτό διευκρινίζει εξάλλου με ανακοίνωσή της η εταιρεία «ΑΕΞΕ ΤΙΤΑΝΙΑ»:
«Κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας».


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο Κωνσταντίνος Μαλάμος, απόγονος της γνωστής οικογενείας Πεσμαζόγλου, επιθυμούσε να προσφέρει στο σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς γνώριζε για τα προβλήματά στη λειτουργία του. Αν και το δημοσίευμα αναφέρει πως ο εκλιπών άφησε την πλειοψηφία των μετοχών του «Τιτάνια», εν τούτοις κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την εταιρία που το διαχειρίζεται. 

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Δημοσίευμα εφημερίδος της 4ης Αυγούστου 2014 αναφορικά με την κληρονομιά Κωνσταντίνου Β. Μαλάμου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Η πλειοψηφία των μετοχών και η Διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Μαλάμου.


Δείτε τι είχε αρχικά αναφερθεί σε δημοσίευμα:
Το πλειοψηφικό πακέτο του ξενοδοχείου «Τιτάνια», το οποίο και κατείχε, άφησε στην κληρονομιά του, στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ΚωνσταντίνοςΜαλάμος, ο οποίος είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα...
που αντιμετώπιζε ο σύλλογος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο 70χρονος, απόγονος της γνωστής οικογενείας Πεσμαζόγλου, άφησε την τελευταία του πνοή πριν από δύο μήνες.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να αφήνει στη διαθήκη του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του κεντρικού ξενοδοχείου επί της οδού Πανεπιστημίου στον σύλλογο  με τον ρητό όρο να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του και τα έσοδα από την ξενοδοχειακή επιχείρηση να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.

Με δηλώσεις στην εφημερίδα ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε τη δωρεά, τονίζοντας ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα γνωστοποιήθηκε στο «Χαμόγελο» η είδηση και πως ακόμη η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. 
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου