Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ... ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΣΗΜΕΡΑ!:

Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ-ΕΛΕΓΧΟ!
Θα συνεχίζαμε και σήμερα με την έρευνα για τα σατανικά που σκαρώνουν σταθερά οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ σε βάρος της Ελλάδας και της οικουμένης ολάκερης, πλην όμως μας πρόλαβαν άλλες εξελίξεις, το ίδιο ενδιαφέρουσες. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΕΣ! ΙΔΟΥ:


Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ... συνεχίζουν να πιστεύουν ότι η Μ. Ανατολή είναι πολύ μακριά και μπορούν να είναι και με τον «χωροφύλαξ» και με τον «αστυφύλαξ»; Με την "αριστερά" του Σόρος ή με την αριστερά της αξιoπρέπειας;

ΑΓΡΙΑ ΦΩΤΟ: ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! Τα πρωτόκολλα της Σιών τα λένε όλα... Απλά δεν τα διαβάσαμε... για να καταλάβουμε... 5000 αυτοκτονίες έχουμε εδώ στο Ελλάντα κι όλοι μας εφησυχάζουμε για το οικονομικό κρέμασμα των Ελλήνων
από τα κόλπα των ΕβραίωνΣιωνιστών-Τραπεζών οικονομικών δολοφόνων!
Και ο εκ του πουθενά δικός μας τζιτζιφιόγκος
ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΤΌΠΟΥΛΟΣ!
Κι ο Αρούλης στο πλευρό των "εκδημοκρατιστών"-αποκεφαλιστών της Συρίας... Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;
Άραγε αυτός ενέπνευσε τον Τσίπρα;
Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ... ακόμη να βρείτε το κουράγιο αυτοκριτικής απεγκλωβισμού από το μέτωπο ΝΑΤΟ-Σαμαράς-Βενιζέλος; Ως πότε θα συνεχίζεται να έχετε ως όραμα την "δημοκρατία" του κάθε Αρούλη και σια; 
Και να μην ξεχνάμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ "εκπαιδεύει" τη νεολαία του: "Η κύρια αντεπαναστατική δύναμη ειναι το τυρρανικό καθεστώς Άσαντ που εσφαλμένα ορισμένοι το κατατάσσουν στις αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις. Οι ίδιες οι ΗΠΑ, όπως αποδεικνύεται, τρέμουν την πτώση του γιατί είναι αβέβαιο τι θα διαδεχθεί αυτό το καθεστώς...", με τους εκπαιδευμένους από Cia και Μοσάντ, "νομιμοποιημένους" από την "σοσιαλιστική" διεθνή του Γιωργάκη, για να υλοποιήσουν την "αραβική άνοιξη made in USA-Israele".


Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας:ΕΔΩ
Και... σχετικά για τις συμπάθειες στην Ελλάδα, όχι μόνον από την ακροδεξιά μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και την "εκσυγχρονισμένη αριστερά":
-  Προς οργανωτές της χθεσινής κινητοποίησης για τις σφαγές στη Γάζα: Τον υποστηρικτή των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων στη Συρία, τον προβάλετε λόγω άγνοιας ή είστε στρατευμένοι στην "αριστερά" του Σόρος; Τους αποκεφαλιστές συναγωνιστές του, τι σας λέει;
Η Δούρου στο δρόμο του Καμίνη; Έχει ξεχάσει ότι είναι Περιφερειάρχης ή έχει δεσμεύσεις και συνεχίζει να στηρίζει τον “αριστερό” εγκληματία πολέμου Πέρες, τους ΝΑΤΟϊκούς μισθοφόρους στη Συρία, την «αραβική άνοιξη made in USA-Israele»;
O Tσίπρας είναι ηλίθιος ή μας δουλεύει ψιλό γαζί; Εκανε εμφάνιση σε διαδήλωση για τη Γάζα και δίπλα του ανέμιζαν οι σημαίες των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων, των πρακτόρων της Cia στη Συρία... Κανείς δεν τον ενημέρωσε. ΟΙ... στο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να είναι ταυτισμένοι με τον Βενιζέλο και το ΝΑΤΟ στο θέμα της Συρίας;
Ζήσαμε τον «εκσυγχρονισμό» της δεξιάς… του ΠΑΣΟΚ… της ΔΗΜΑΡ... ας μην ζήσουμε και τον «εκσυγχρονισμό» του ΣΥΡΙΖΑ!
Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Καλός σιωνιστής... μόνον ο νεκρός σιωνιστής! Θάνατος στον σιωνισμό-ιμπεριαλισμό, να σβήσει το ναζιστικό ισραήλ από τον χάρτη!

Εις δόξαν του Σιωνισμού και υπερ του Ναου του ενδόξου Σολομώντος! ΤΟΣΟ ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!
Οι εγκληματίες σιωνιστές... νομίζουν ότι δεν θα πληρώσουν το Ολοκαύτωμα του Παλαιστινιακού λαού;

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"

Δεν συμφωνούμε με τα μηνύματα αυτά και τις προτροπές. Δείχνουμε όμως τις αποτρόπαιες φωτογραφίες για να υπογραμμίσουμε τον φονικό ρόλο του σιωνισμού και πως το πάει βάσει των οδηγιών των ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!, που κάθε άλλο παρά παραμύθι είναι.
Ο Εβραϊκός λαός είναι πολυβασανισμένος... Αποδιοπομπαίος από παντού όπου βρέθηκε.Δυστυχώς...Γιατί; Αυτοί ξέρουν γιατί δεν μπόρεσαν να συμπορευτούν με τους λαούς όπου μπούκαραν ..χωρίς καμιά πρόσκληση... Είπαν ..πάμε στην Ελλάδα, όταν τους έδιωξαν από την Ισπανία... και κατέλαβαν τη Θεσσαλονίκη... Για να ζητάνε σήμερα οι σιωνιστές, η ένδοξη και ιστορική αυτή πόλις να καταστεί ...-άκουσον-άκουσον 
Σήμερα με τον έλεγχο που ασκεί παγκοσμίως, παίρνει εκδίκηση; 
Λένε ...άλλο σιωνισμός , άλλο ο Εβραίος, όπως επίσης:
--Άλλο οι Ναζί κι άλλο οι Γερμανοί!
Και τα δυό είναι φιλολογήματα της δεκάρας! Οι διαχωριστικές γραμμές που μπαίνουν δεν αλοιώνουν την ουσία, που είναι μία... Οι φυλές αυτές (Γερμανοί-Εβραίοι) εγκληματούν σε βάρος της ανθρωπότητας σταθερά.
Ερώτηση: Είδατε κάποιον Εβραίο με ελληνική ταυτότητα, να καταδικάσει το Ισραήλ για τις βαρβαρότητες του; ΟΥΤΕ ΕΝΑ θΑ ΒΡΕΙΤΕ. Εμείς αποκαλύψαμε πως ΟΛΟΙ οι Παριστάντοντες τον ΄Ελληνα Εβραίο είναι κατάσκοποι του Ισραήλ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ!
Σημειώστε και τούτο το σημαντικό: ΄Οταν οι Εβραίοι στην Ελλάδα π.χ. επί 500 τουλάχιστον χρόνια και δεν αισθάνονται ΄Ελληνες, τούτο κάτι σημαίνει. Δεν είναι οι ΄Ελληνες που τους σνομπάρουν ή το παίζουν ...ρατσιστές! Είναι οι ίδιοι που επιδιώκουν να είναι ξένοι μέσα στην ελληνική κοινωνία.Το ίδιο φαινόμενο απαντάται σε κάθε άλλη χώρα όπου ζουν Εβραίοι!
Από την εποχή του Βιεννέζου ΧΕΡΖΤΛ ιδρυτού του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, αλλά και του κράτους του Ισραήλ, οι εβραίοι σε κάθε χώρα βρήκαν κάποιο όραμα κι αγωνίζονται γι αυτό... Αλλά κι αυτοί είναι ...τελικά  κατέληξαν  θύματα του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...Θύματα ...προδιαγεγραμμένα από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ... με το νι και σι!
Θα είδατε προφανώς χθες από τα ελεγχόμενα από τον σιωνισμό κανάλια μας, κάποιες διαδηλώσεις Ισραηλινών κατά της επίθεσης στη Γάζα που κάνει το Ισραήλ. 
Καλό... αλλά χλιαρό! 
Κανείς επώνυμος αλήτης είτε από την έδρα του Σιωνισμού, που είναι το Ισραήλ, είτε από το Εβραιοκρατούμενο Χόλλυγουντ δεν βγήκε να πεί: Σταματείστε τις δολοφονίες στη Γάζα! Αυτό που κάνετε είναι ολοκαύτωμα αλά Χίτλερ! 
Ε, δεν είναι καιρός να καταλάβαιτε τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλαδίτσα μας;



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου