Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο,τι τους κατέβει λένε μερικοί Σελέμπριτις!Ναι μ΄αυτό το πλευρό να κοιμούνται οι ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ!


Έλτον Τζον:

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΕΛΝΤΟΝ ΤΖΟΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ...ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΩΝ!..ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Τον περασμένο Μάρτιο, είχε εξομολογηθεί σε εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC πως θα ενωθεί σύντομα με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο του, Ντέιβιντ Φέρνις, ύστερα από 21 χρόνια σχέσης. Μια ένωση που μπορεί να καταστεί δυνατή, αφότου η Βρετανία, όπου έχει γεννηθεί ο τραγουδιστής, νομιμοποίησε το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στα τέλη Μαρτίου
.
Αναφερόμενος στον επικείμενο γάμο του σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Sky News, ο δημοφιλής τραγουδιστής προχώρησε ένα βήμα παραπάνω δηλώνοντας πως ο  Ιησούς, όχι μόνο θα ενέκρινε τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά θα παρότρυνε κιόλας τους γκέι ιερείς να παντρεύουν ζευγάρια του ίδιου φύλου αλλά και να παντρεύονται οι ίδιοι.
«Αυτά είναι παλιά, χαζά πράγματα», είπε ο τραγουδιστής σχετικά με τους περιορισμούς που δυσκολεύουν τις ζωές των γκέι κληρικών και συνέχισε:

«Αν ο Χριστός ζούσε σήμερα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ήταν ο Χριστιανός και το υπέροχο άτομο που εγώ πιστεύω πως ήταν, αν έλεγε ότι οι γάμοι των ομοφυλόφιλων δεν μπορούν να γίνουν. Ήταν γεμάτος αγάπη και συμπόνια κι αυτά θα έπρεπε να έχει ως βάση η Εκκλησιά σήμερα».
Να σημειωθεί πως ο ποπ σταρ έχει κάνει πολιτικό γάμο με το Φέρνις, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, μέσω παρένθετης μητέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου