Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΝΑ ΤΑ ...ΜΑΣ ΝΕΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ.."ΑΙΔΕΙΟΝ" ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ! Το παλαιότερον και προκλητικότερον ήταν η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ, αγνώστου εθνικής ταυτότητας ... που αποπειράθηκε η κτηνώδης να αλλάξει την ταυτότητα των Ελλήνίδων.. Η άλλη, η κόρη του ΓΑΠ.. Ομορφούλα... Ταλαντούχα δε τόσον ώστε πριν πάρει πτυχίο ..βρήκε κιόλα δουλειά! Εσύ πολυπτυχιούχε έλληνα ...συνέχισε να στέλνεις ...ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!


Δείτε την κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, με μπικίνι! Καίει καρδιές !!!


ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ, MARGARET, που ακόμη τα μασάει από τον ελληνικό λαό...μέσω των Μ.Κ.Ο, που όπως αποδείχθηκαν σχεδόν ΟΛΕΣ οι ΜΚΟ, ήσαν κλεφτρόνια του ελληνικού λαού!Η γιαγιά της ..πάντα πρώτη στη λίστα της αρπαγής ...του ιδρώτα του ελληνικού λαού!.. Χάρη στον παππού Ανδρέα και του Γεωργίου, πατρός της! Ας μη ξεχνάει ..τις ληστείες αυτές ... η Μαργαρίτα...Μαργαρώ!
Κατά τα  λοιπά  μπορεί να μας πει αν...έπιασε δουλειά μέσω ...ΑΣΕΠ;... Θα το εκτιμούσαμε!

Χαμός γίνεται στα social media με μια φωτογραφία της Μαργαρίτας Παπανδρέου, κόρης του Γιώργου Παπανδρέου, στην παραλία με το μπικίνι της.

Η εικόνα αυτή έρχεται μαζί με την είδηση ότι η Μαργαρίτα ανεβαίνει στην πασαρέλα!.....


Η όμορφη μοναχοκόρη του...
πρώην πρωθυπουργού μπορεί να σπούδασε βιολογία, φαίνεται όμως ότι αγαπά ιδιαίτερα την μόδα και τα 12ποντα!

Όπως γράφει η Real Life (Real News), η 24χρονη φοιτήτρια αφού πήρε πτυχίο από πανεπιστήμιο του Λονδίνου στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για το μεταπτυχιακό της, αρπάζοντας την ευκαιρία, αφού βρήκε μια θέση ερευνήτριας στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας.


Στο «ντι-εν-έι» (dna) της όμως μάλλον υπάρχει και το… μόντελινγκ, γι αυτό και η Μαργαρίτα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ιδέα να φωτογραφηθεί στην ειδυλλιακή λίμνη Μπελέτσι στην Πάρνηθα για γνωστό οίκο γυναικείων ρούχων. Αν και δεν την έχουμε δει μέχρι τώρα να ποζάρει επαγγελματικά και να περπατάει πάνω σε πανύψηλες γόβες, η κόρη του κυρίου Παπανδρέου είναι αντικειμενικά μια… θεά!
...ΟΧΙ... και φυσικά δεν είμαστε εναντίον του όμορφου αυτού κοριτσιού... Επειδή όμως είναι κατά φύση έντιμη κι αγαθή... ας αναλογισθεί τις αφροσύνες του τυχοδιώκτη πατρός της κι όταν βρεί ευκαιρία ας του πει με όση διακριτικότητα μπορεί:
--Ρε πατέρα ...γιατί τα σκάτωσες στην Ελλάδα; 

Βασικά θα το κάνει. Γιατί η νεότητα έχει υγεία μέσα της... 
Αλλιώτικα θα είναι κι αυτή μια σκατένια Μargkaret, ΣΑΝ ΤΗ ΓΙΑΓΙΆ ΤΗΣ... που ακόμη αυτός ο λαός την ταϊζει με τις ΜΚΟ της ...με εκατομμύρια... 
Κοριτσάκι μας κουβαλάς ακόμη πολύ υγεία και ηθική μέσα σου...
Οι γονοί μας συχνά... τα κάνουν όλα δα για μας... αλλά κάποτε σκαλώνουν και τα κάνουν ΟΛΑ σκατά.... Το ξέρεις ή τελικά θα το μάθεις στην πορεία!
**Άγιοι...Πανάγιοι οι γεννήτορες μας, αλλά κι ενίοτε ΣΚΑΤΕΝΙΟΙ!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου