Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ: Εμείς θυμίζουμε: Ο Μίστερ Τίποτας Πέτρος Κωστόπουλος ... είναι προϊόν του επίσης ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, γιαλαντζή πολιτικού, που σήμερα διάγει πάμπλουτος ...δεόντως εξαφανισθείς από το προσκήνιο. Λέμε λοιπόν για τον ...Πέτρο , το πελεκάνο της Μυκόνου... πως είναι αγνώστου επαγγέλματος, κοινός τυχοδιώκτης , εξυπνάκιας, εγκεφαλικά τραυματικός, όπου με κάποια μαγκαζίνα που έβγαζε ξεφούρνιζε ιδεογράμματα που ατυχώς -λένε-επηρέασαν κάποιους τζούφιους νεολαίους!.. Βασικά κοινός κόπανος που άνθισε στην εγκληματικά δρώσα τηλεοπτική μας πραγματικότητα! Διαβάστε όμως τι λένε για το κακορίζικο αυτό δίποδο:


ΚΑΛOΣΤHΜΕΝΗ παράσταση o ΧΩΡΙΣΜOΣ Κωστόπουλου Μπαλατσινoύ

ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ Ο  ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ! 

Όλα ήταν θέατρο… Αυτά που βλέπαμε καθημερινά στη τηλεόραση, ήταν μία καλοστημένη παράσταση...
Ο Πέτρος είχε φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι… Τελικά, Τζένη και Πέτρος επιβεβαίωσαν τα...
σενάρια που κυκλοφορούσαν καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Σαν δύο καλοί ηθοποιοί, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού έπαιξαν τον καλύτερό ρόλο της ζωής τους. Από την αρχή της χρονιάς όλος ο κόσμος έβλεπε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι να δουλεύει μαζί, να κάνει κοινά όνειρα και σχέδια, δίνοντας την εντύπωση πως παρά τα προβλήματα δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ.


Μετρώντας είκοσι χρόνια γνωριμίας, τα δεκαοκτώ εκ των οποίων παντρεμένοι, θα έλεγε κανείς ότι δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλο. Με τα τρία τους παιδιά, να είναι το Α και το Ω στη ζωή τους, όλα έδειχναν πως αποτελούσαν ένα αρμονικό ζευγάρι που πάλευε με νύχια και με δόντια να ξεπεράσει τις δυσκολίες που τους τυραννούσαν.

Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Για έναν χρόνο δεν ήταν μαζί! Ψεύτικα λόγια, ψεύτικα φιλιά και ψεύτικες διαψεύσεις. Οι φήμες ότι η κρίση στο γάμο τους είχε κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της, έβρισκε τον Πέτρο εξαγριωμένο και την Τζένη να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η α λα Χόλιγουντ ανακοίνωση του χωρισμού τους μπορεί να εξέπληξε ορισμένους, όχι όμως και εκείνους που ήξεραν την αλήθεια. Την πικρή αλήθεια. Ποια ήταν αυτή; Ότι ο Πέτρος τον τελευταίο χρόνο δεν έμενε με την Τζένη, αλλά σε ένα σπίτι λίγα μέτρα πιο κάτω από το δικό τους στο Ψυχικό, για να μη χάσει την επαφή με τα παιδιά του – για να βρίσκεται δίπλα τους κάθε στιγμή που θα τον χρειάζονταν. Η σχέση του, όμως, με την Τζένη ήταν ανύπαρκτη. Δεν υπήρχε κανένα σημείο επαφής. Είχαν γίνει πλέον δύο ξένοι, που απλώς κρατούσαν τα τυπικά, μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν τα παιδιά…



chaniaport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου