Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ορθώς η Βούλτεψη επεσήμανε τη σιγή του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση του Μαζιώτη. Οι βλακώσεις αντιδράσεις της παρεούλας του Αλέξη..συνεχίζονται

ΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ...
Επίθεση από Βούλτεψη και ΠΑΣΟΚ κατά του Τσίπρα για τη «σιωπή» της Κουμουνδούρου μετά τη σύλληψη Μαζιώτη

Επίθεση από Βούλτεψη και ΠΑΣΟΚ κατά του Τσίπρα για τη «σιωπή» της Κουμουνδούρου μετά τη σύλληψη Μαζιώτη

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εδώ και πολλά χρόνια... Οι κουκουλοφόροι είναι έμπνευση αυτού του Μωσαϊκου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, οι καταλήψεις , η προάσπιση των περιθωριακών, αναρχικών και αλλοφύλων λαθρομεταναστών, δικά του επιτεύγματα ... Προς τι λοιπόν οι τυχοδιώκτες του ΣΥΡΙΖΑ να χειροκροτήσουν την αστυνομία για τη σύλληψη του αλλητάμπουρα Μαζιώτη; Αν δεν είναι οι Συριζαίοι Πεμπτοφαλαγγίτες , τότε είναι σίγουρα  βλάκες (πολιτικά) με πατέντα! Αυτά τα ούφο προσδοκούν να μας κυβερνήσουν!
Διπλή επίθεση από την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη και το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη στάση που κράτησε αμέσως μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.
Συγκεκριμένα η κ. Βούλτεψη δήλωσε: «Στον ΣΥΡΙΖΑ η αμήχανη σιωπή της πρώτης ημέρας για την επιτυχία της αστυνομίας να συλλάβει τον τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη έδωσε σήμερα τη θέση της σε ύποπτες δηλώσεις περί 'λαθών' των τρομοκρατών. Διαπιστώνουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να παρέχει πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία. Υποθέτουμε ότι πολύ σύντομα θα περάσουν και στο στάδιο των... υποδείξεων προς τους τρομοκράτες , ώστε να μην επαναλάβουν στο μέλλον πιθανά νέα ''λάθη''»

Από την μεριά του το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση, σημείωνε:
«Στα θέματα αυτά τονίσαμε και χθες ότι δεν χωρούν εκπτώσεις, συμβιβασμοί και μισόλογα. Γι' αυτό και θεωρούμε ακατανόητη και λανθασμένη την άρνηση έκδοσης ακόμα και μιας σχετικής ανακοίνωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, πολύ δε περισσότερο όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, μίλησε χθες βράδυ για πολύ ώρα, σε ανοιχτή συγκέντρωση, για το νομοσχέδιο-φάντασμα, των Αιγιαλών, αλλά δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για να συγχαρεί την ΕΛΑΣ και να καταδικάσει την στυγερή δράση των εγκληματιών τρομοκρατών που βάζουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη.
«Επισημαίνουμε την αναγκαιότητα ενιαίου μετώπου απ' όλες τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου, για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας υπέρ της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Ελπίζουμε ότι σήμερα θα το ξανασκεφτούν και θα πράξουν αυτό που πρέπει» καταλήγει στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ 
«Το βαρέλι της κυβερνητικής γελοιότητας δεν έχει πάτο. Η κυβέρνηση κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτική νομιμοποίηση της τρομοκρατίας, ενώ πριν λίγες ημέρες για τις «ένοπλες συνιστώσες» της, καταδεικνύοντας έτσι το πόσο επικίνδυνη είναι πρώτα απ' όλα για τη δημοκρατία, αλλά και την απόσταση που τη χωρίζει από τις ανάγκες του ελληνικού λαού» αναφέρει η ανακοίνωση - απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Η ανταπάντηση της Βούλτεψη
Η απάντηση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου δεν άργησε. «Επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία είναι όσοι δεν καταδικάζουν απερίφραστα την τρομοκρατία, ενώ αντίθετα αναζητούν τρόπους όχι μόνο πολιτικής αλλά και ηθικής νομιμοποίησής της», είπε χαρακτηριστικά.

άποψη http://www.iefimerida.gr/node/163622#ixzz37nUdOaa3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου