Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΜΥΣΤΗΡΙΟ Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΓΙΟΡΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ... ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ!!


Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ...ΠΕΘΑΝΕ!

Σοφές απόψεις ενός καλόγερου

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΜΠΙΛΑΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΘΟΡΥΒΟ: «ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ»!

«Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΠΡΟΩΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ …ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ»

·        Ο άγιος Μάρκος Ευγενικός, διαπρύσιος πολέμιος του παπισμού, λίγο πριν κοιμηθεί άφησε εντολή: «ούτε στην κηδεία μου ούτε στα μνημόσυνά μου θα πατήσει οποιοσδήποτε υπέγραψε την ένωση με τους καθολικούς».  Ο Αγιορείτης μοναχός Νικόδημος Μπιλάλης αποκαλύπτει σε ένα από τα τελευταία σύγχρονα θαύματα του Αγίου Μάρκου Ευγενικού, τους πραγματικούς λόγους του πρόωρου θανάτου του μακαριστού Χριστόδουλου
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ π.ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ
·        «Ο Ιερώνυμος κάλεσε στην Αθήνα τον Αγγλικανό «αρχιεπίσκοπο»  Καντέρμπουρυ που είναι ομοφυλόφιλος, στεφανώνει ομοφυλόφιλους και χειροτονεί ως «ιερείς», λεσβίες. Τον έφερε ο δικός μας αρχιεπίσκοπος και λειτούργησε στον Άγιο Δημήτριο Μπραχαμίου»
·        «Είχαν γίνει συναλλαγές για να εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος ο Χρστόδουλος»
·        «Ανύπαρκτα όντα οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας»
·        «Δεν υπάρχει εγκεφαλικός θάνατος. Έχουν σκοτώσει κόσμο και κόσμο με τη δωρεά οργάνων»

ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ. Λένε έπεσε στο κενό από τη στέγη της Μονής του... εθεωρείτο από τις κορυφαίες μοναστικές προσωπικότητες του Αγ. ΄Ορους- Χθες έγινε η κηδεία του στο Αγ. ΄Ορος! Ναι λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της πύρινης  συνέντευξης του στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ!..Διαβάστε την και δείτε τι απίστευτα αποκαλύπτει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου