Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ...


H ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! «ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ» ΣΕ 195 ΧΩΡΕΣ – ΠΩΣ ΥΠΟΚΛΕΠTΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Δημοσιεύθη

parakololouthisi

Ηλεκτρονικά μηνύματα και τηλεπικοινωνίες μέσω ίντερνετ από την Ελλάδα παρακολουθεί η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND), σύμφωνα με έγγραφα που βρίσκονται στη διάθεση των “ΝΕΩΝ”.
Οι παρακολουθήσεις, όπως φαίνεται σε ντοκουμέντο που κατατέθηκε κατά τη διάρκεια δικαστικής διαμάχης μεταξύ γερμανού δικηγόρου και της BND, πραγματοποιούνται γενικά για λόγους “διεθνούς τρομοκρατίας”, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζεται το μέγεθος και η έκταση των παρακολουθήσεων σε ξένους στόχους. Ο δικηγόρος Νίκο Χάρτινγκ μήνυσε την BND επειδή θεώρησε ότι η επικοινωνία του μέσω e-mail με ξένους πελάτες του μπορεί να αποτελεί στόχο των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, ενώ υποστήριζε ότι η υπηρεσία δεν είχε το δικαίωμα να παρακολουθεί τον ίδιο καθώς είναι γερμανός πολίτης.



Είναι 16 ετών και έχει το Mεγαλύτερο Στήθος στον Κόσμο!

Είναι 16 ετών και έχει το Mεγαλύτερο Στήθος στον Κόσμο!

Είναι μόλις 16 χρονών, ζει στο Πεκίνο και πηγαίνει ακόμη σχολείο. Ο λόγος για την Τινκ Ξιαφέν. Η κοπέλα έχει μια τεράστια ανατομική διαφορά από όλες τις συνομήλικες της, καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο. Ο κάθε μαστός ζυγίζει 13 κιλά, επομένως 26 κιλά ολόκληρο το στήθος. Το στήθος της άρχισε να σχηματίζεται όταν ήταν 11 και μέσα σε 5 χρόνια πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις.

ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ Β ΗΜΑ ΧΘΕΣ...


Άγριος καυγάς Άδωνι - Σαμαρά λίγο μετά τον 


ανασχηματισμό: «Με ρεζίλεψες! Εσύ με 


ρεζίλεψες!»



adonis samarasΚάθε ανασχηματισμός έχει το παρασκήνιό του αλλά αυτός που ζήσαμε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος έχει κάτι παραπάνω: για πρώτη φορά πρωθυπουργός αναγκάστηκε να εκθειάσει δημόσια υπουργό που λίγα 24ωρα πριν είχε αφήσει εκτός κυβέρνησης.
Πρωταγωνιστές της ιστορίας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πια υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Τους καυτούς διαλόγους και τις αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξαν οι δυο άνδρες αποκαλύπτει Το Βήμα της Κυριακής.
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα, ημέρα του ανασχηματισμού.

ΚΑΛΆ Η ΓΙΑΓΙΑ ΘΕΟΥΣΑ... ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Φάντης -μπαστούνι παντού η Ελένη Λουκά- "Εισέβαλε" στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ [video]



2e790d0bf9798e72c0ea5fcc08194a78 XLΜια ακόμη ζωντανή σύνδεση, αυτή τη φορά της ΝΕΡΙΤ, "τίναξε στον αέρα" η Ελένη Λουκά, η οποία όρμησε στην κάμερα κατά τη διάρκεια της σύνδεσης με το υπουργείο Οικονομικών όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι καθαρίστριες.
Η δημοσιογράφος Μαρία Σιώζου αιφνιδιάστηκε ενώ η Αντριάνα Παρασκευοπούλου σχολίασε από το στούντιο: «Το έχουμε ξαναζήσει αυτό. Νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσει το ρεπορτάζ».

ptosi enoikiaΣύμφωνα με πληροφορίες από μεσιτικά γραφεία κατά την διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, η κάμψη αγγίζει το 15% κατά μέσο όρο, καθώς η μείωση των εισοδημάτων και η αύξηση της φορολογίας ωθεί όλο και περισσότερα νοικοκυριά στην αναζήτηση χαμηλότερου ενοικίου. Σύμφωνα μάλιστα με τα σχετικά στοιχεία, υπάρχουν και περιπτώσεις ακινήτων, όπου η μείωση των ενοικίων προσεγγίζει ή ακόμα και ξεπερνά το 50%.
Πρόκειται κυρίως για τα μεγαλύτερης επιφάνειας ακίνητα που βρίσκονται σε ακριβότερες περιοχές, τα οποία αντιμετωπίζουν και τη μεγαλύτερη δυσκολία στο να προσελκύσουν ενοικιαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου