Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΑΣ ΠΕΠΠΑ




  1. Η συνεργάτης μας συγγραφέας
     Ντορέτα Πέππα γράφει: 

    Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 

    ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    Η Δύση "κατηγορεί" το Ναζισμό και διασώζει τον Χίτλερ. Η ΕΕ καταδιώκει τη Χρυσή Αυγή και κανακεύει τους Ναζί της Ουκρανίας. Όλα τα ακροδεξιά κόμματα υπεργιγαντώνονται τα τελευταία χρόνια. Από μόνα τους; Κανείς δεν τα χρηματοδοτεί; Κανείς δεν τα σπρώχνει;
    Τότε, γιατί οι Skull & Bones έχουν αμιγώς ναζιστικές αντιλήψεις; Σύμπτωση;
    Η Αριστερά είναι ανύπαρκτη, εχθρική κατ' ουσίαν στον λαϊκό κίνημα και εθνοενδοτική -ας μην κρυβόμαστε! Κι όχι μόνο εδώ, σ' όλη τη Δύση. Κρατάει πρίμο σεγκόντο στην πολιτική της ελίτ και φλερτάρει με την εξουσία. Τι θα επικρατήσει; Φεντεραλιστικός σοσιαλισμός ή νεοναζισμός με πολυεθνικό πρόσωπο; Τα θύματα και των μεν και των δε, που έχυσαν ποταμό το αίμα τους στη διάρκεια των δύο περασμένων αιώνων, ακόμα βοούν.


    Οι Έλληνες και ο Νότος της Ευρώπης γενικότερα αγανακτούν με τη Γερμανία, την ίδια ώρα που πολλοί πλέον εμφορούνται από την ιδεοληψία του Πανγερμανισμού ο οποίος προπαγανδίστηκε από το Γ΄Ράιχ και γίνεται πράξη "ειρηνικά" από το υπάρχον Δ΄Ράιχ. Είναι το ίδιο σύστημα, ας μη γελιόμαστε! Πώς γίνεται να μισείτε το υπάρχον και να εγκωμιάζετε αυτό που το γέννησε; Ή πώς γίνεται να χαϊδεύετε το υπάρχον και να μισείτε αυτό που το γέννησε; Μήπως παραλογίζεστε, τελικά, συνάνθρωποι;
    Τα θύματα είναι πάλι εκατόμβες (αυτοκτονίες, θάνατοι από έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης κ.λ.π.). Δηλαδή, είμαστε ενώπιον ενός σχιζοφρενικού φαινομένου της κοινωνίας, να υμνεί τον πρώτο διδάξαντα και να μισεί τους εφαρμοστές των ιδεών του ή το αντίστροφο, την ίδια ώρα που ο γιαχβισμός μέσω της Αριστεράς καταστρέφει παραδόσεις και συνειδήσεις, δημιουργώντας ανθρώπους αθέους, αλαζόνες και δυστυχείς. Κοινώς ψώνια, που νομίζουν ότι κάτι είναι και που τους ετοιμάζουν για πελέκι ερήμην του... νοός τους! Ο Ένγκελς μίλησε πρώτος για εξάλειψη του πληθυσμού εκείνου που δε θα μπορούσε να ακολουθήσει τις εξελίξεις (γραμμική ιστορική πορεία προς τον Κομμουνισμό), καθότι ο πληθυσμός προς εξάλειψη μπορεί να είναι υστερημένος πολιτισμικά ή υπερβολικά μεγάλος πολιτισμικά. Και τα δύο επικίνδυνα για το "τέλος της Ιστορίας". Ναι στη μετριότητα, λοιπόν! Οι Έλληνες είναι ένας μεγάλος πολιτισμός, πανάρχαιος και φωτεινός... Κινδυνεύει. Κι από την άλλη, στο άλλο άκρο, ο Χίτλερ θαύμαζε τον Ελληνικό Πολιτισμό και κατασφαγίασε τους Έλληνες. Επίσης, μίλησε για καθαρές φυλές και Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ, προάγει τη Γενετική και τη δημιουργία του Υπερανθρώπου, θέλει να εξαλείψει τα "αδύναμα" ανθρώπινα όντα -γιατί αυτό κάνει!- άσχετα αν το υποκρύπτει κάτω από ένα δήθεν, έναν υποκριτικό "δημοκρατικό" μανδύα, και έχει εν πολλοίς σοσιαλιστικό πρόσημο. Τα δύο άκρα, μέσα στην απόλυτη και λυσσαλέα πόλωσή τους, ενώνονται. Σας αρέσει αυτό που ζείτε; Ακόμη κι αν σας αρέσει το... τάδε μόρφωμα, τουλάχιστον αναλύστε το! Ανοίξτε τα μάτια σας! Μην τσιμπάτε στη στημένη πόλωση. Ελευθερωθείτε από τα δεσμά του μονοθεϊστικού γιαχβισμού, που κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις ιδεοληψίες που μας σκοτώνουν.
    Βρείτε φιλοσοφημένους και δυναμικούς ανθρώπους, Έλληνες στην ψυχή και απελευθερωμένους από ξενόφερτα τυραννικά άρματα και αναδείξτε τους. Υπάρχουν! Άνθρωποι, όχι κόμματα! Σταματήστε να τους φθονείτε και να τους πνίγετε. Αναζητήστε τους και δώστε τους την ευκαιρία να αντισταθούν στο σύστημα! Εσείς θα τους βρείτε, εσείς!
    Αυτούς που αξίζουν. Κι αν δεν έχουν φανεί ακόμα, ψάξτε τους! Δε χάθηκαν ακόμα όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου