Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ .....

'Αρχισαν οι εκδηλώσεις στις ΗΠΑ γιά την 25η Μαρτίου. Παραδοσιακά ξεκινούν με την παρέλαση στο Τάρπον Σπρινγκς Φλόριδα, την πλησιέστερη με την 25η Μαρτίου, Κυριακή

'Αρχισε το ''καρναβάλι'' στη Νέα Υόρκη γιά να ''εορταστεί'' η εθνική μας επέτειος
'Υψωση ελληνικής σημαίας στο κάτω Μανχάτταν με εύζωνες προεδρικής φρουράς και περίπου 80 προεδροπαράγοντες και Ομογενείς. Στις 325.000 δολ. το κόστος της τρίωρης παρέλασης-''καρνάβαλου'' την Κυριακή στην 5η Λεωφόρο, σε πάνω από 120.000 δολ. το κέρδος της διοργανώτριας Ομοσπονδίας, με έδρα το ''γκέττο'' Αστόριας, που δεν καταδέχτηκε να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια των ευζώνων. Αναμένεται ότι στην παρέλαση θα συμμετάσχουν και θα την παρακολουθήσουν περίπου 10-12.000 άτομα.
-''Χαμός'' στην τελευταία συνεδρίαση (Πέμπτη 27 Μαρτίου) γιά προετοιμασία παρέλασης όταν Ομογενής είπε ''η εκκλησία δεν έχει θέση στην παρέλαση. Αυτή πολέμησε τον αγώνα του '21'', με αποτέλεσμα κληρικός που εκπροσωπούσε την ''ιερά'' ημι-gay Αρχιεπισκοπή, να ''βγει από τα ρούχα της''.
- Ο αστοιχείωτος πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης αποκάλεσε τον επικεφαλής αξιωματικό της προεδρικής φρουράς στην ύψωση σημαίας ''πρόεδρο των ευζώνων''. Aυτός θα γίνει και πρόεδρος της ''σκανδαλιάρας'' Ομοσπονδίας

Πρόβλημα στο Σικάγο, με τον υφυπουργό Εξωτερικών ''αρμόδιο γιά Απόδημους'', Κυρ. Γεροντόπουλο
Ο υφυπουργός και υποτίθεται αρμόδιος γιά Απόδημους, συνεχίζοντας τα υπερπόντια ταξίδια του με κρατικό χρήμα, μετά την Αυστραλία, ήρθε Αμερική γιά να ''γνωρίσει την Ομογένεια'' επίσημα, αλλά ουσιαστικά γιά ταξίδι τουριστικό και ''κομματικής υποστήριξης''. 'Ετσι, στο Σικάγο, Πέμπτη και το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Μαρτίου, προπαραμονή παρέλασης, παραυρέθηκε στην τελετή ύψωσης της ελληνικής σημαίας, πήγε στο επονομαζόμενο ελληνικό Μουσείο που διαπρέπει σε...μεζεδοδοκρασογνωσία (αυτό ονομάστηκε ''συνάντηση με την Ομογένεια'') και σε ένα σχολείο... Αλλά η ουσία είναι κάπου αλλού: Παρασκευή απόγευμα συναντήθηκε με μερικούς Ομογενείς παράγοντες και μη, στο πολυτελές και ακριβό -''πάνω'' στην λίμνη- προξενικό διαμέρισμα (5-7 μ.μ.) και μετά, στις 8:00μ.μ., είχε δείπνο με στελέχη της τοπικής Οργάνωσης ''Νέας Δημοκρατίας'', στο Genesis Restaurant & Night Club, Country Club Hills. Αλλά συνάντηση με την ευρύτερη Ομογένεια, καμία. Τους παράγοντες επέλεξε η ''τουρίστρια'' (έχει κερδίσει...επάξια τον τίτλο) γενική Πρόξενος, Ιωάννα Ευθυμιάδου. Το αστείο είναι ότι με χρήμα του ελληνικού λαού, υποτίθεται ότι ο υφυπουργός ταξιδεύει γιά να...γνωρίσει την Ομογένεια και να...ασχοληθεί με τα...προβλήματά της και όχι γιά να βρει θύματα να ενισχύσουν οικονομικά το κάθε κρατικοδίαιτο κόμμα Ελλάδας, των ''δανεικών και αγύριστων'', που δεν πληρώνει ούτε τον λογαριασμό γιά το ηλεκτρικό στην ΔΕΗ.(Kalami NET)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου