Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Δημοτικές Εκλογές...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ...

O KAΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ... ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΦΑΡΑ... 


Η μεγάλη δυστοκία που υπήρχε από πλευράς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας για το Δήμο της Αθήνας έχει αιτία και ακούει στο όνομα Ηλίας Κασιδιάρης. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θεωρείται το φαβορί για το Δημαρχιακό θώκο και τα άλλα δύο κόμματα προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο για το πώς θα διαχειριστούν μία βέβαιη ήττα στον πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών.
Τελικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κατέβασαν υποψηφίους διεκδικώντας τη δεύτερη θέση στο Δήμο της Αθήνας. Η πρώτη έχει «κλειδώσει». Αν περάσει υποψήφιος της ΝΔ στο δεύτερο γύρο έχει κάποιες πιθανότητες να είναι νικητής. Αν ο υποψήφιος είναι από το ΣΥΡΙΖΑ τότε είναι από χέρι χαμένος και Δήμαρχος θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Παρά τις δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ και παρουσιάζουν τη Χρυσή Αυτή να έχει χάσει τη δυναμική της, η κατάσταση δεν είναι έτσι. Υπάρχει μεγάλο «ρεύμα» προς το Λαϊκό Σύνδεσμο το οποίο θα εκφραστεί στις εκλογές του Μαίου, όπως διαφαίνεται από τις μυστικές δημοσκοπήσεις.
Ειδικά για στο Δήμο Αθηναίων, το ρεύμα προς τη Χρυσή Αυγή έχει ενισχύσει ο νυν Δήμαρχος Γ. Καμίνης με την εμμονή του στο χτίσιμο των τζαμιών και την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών, όταν έχει πνιγεί η Αθήνα από Πακιστανούς, Αφγανούς και κάθε καρυδιάς καρύδι και παραβατική συμπεριφορά και εγκληματική δράση.
Η ΝΔ μετά από πολλές διαβουλεύσεις και δεκάδες άκυρα που έφαγε από υποψήφιους βουλευτές της, όπως οι Δένδιας, Βορίδης, Κεφαλογιάννη, κατέληξε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο ως υποψήφιο για το Δήμο της Αθήνας.
Την ίδια στιγμή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του και ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Πρόκειται για έναν βουλευτή που έχει πάει κόντρα σε κάποια νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αλλά δεν το έχει αποκηρύξει ο Α. Σαμαράς.
Το αντίθετο μάλιστα. Κι αυτό γιατί στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν πώς με τη βεβαιότητα ότι ο Η. Κασιδιάρης εξασφάλισε από τα… αποδυτήρια την πρώτη θέση στον πρώτο γύρο, ο κ. Κακλαμάνης μπορεί να εισπράξει ψήφους από τους δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες οι οποίοι θα πήγαιναν στη Χρυσή Αυγή.
Επίσης, θεωρούν πώς οι δύο υποψηφιότητες μπορεί να λειτουργήσουν αθροιστικά και η ΝΔ να δείξει πώς «κυριαρχεί» στο Δήμο της Αθήνας και στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών.
Αυτό βέβαια σε περίπτωση που κερδίσει το Δήμο. Γιατί διαφορετικά θα πρόκειται για την απόλυτη πανωλεθρία. Από το 1986 η ΝΔ δεν έχει χάσει το Δήμο της Αθήνας, ακόμη και όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν ισχυρό.
Η υποψηφιότητα Κασιδιάρη έχει προκαλέσει «βραχυκύκλωμα» και στο ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ποντάρει στο νέο άφθαρτο πρόσωπο. Είναι ικανό όμως το στοιχείο αυτό από μόνο του να κερδίσει μία εκλογική «μονομαχία» ή θα βγάλει το ΣΥΡΙΖΑ εκτός δεύτερου γύρου των εκλογών στην Αθήνα;
Το ερώτημα αυτό είναι καίριο για ένα κόμμα που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση. Η επιλογή των προσώπων δηλαδή. Πας να κερδίσεις ή να βγεις απλά δεύτερος.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατεβάζουν ως υποψήφιο το Βασίλη Καπερνάρο, που έχει υποστεί ένα «τσαλάκωμα» στην εικόνα του το τελευταίο διάστημα, από το ΚΚΕ υποψήφιος είναι ο Νίκος Σοφιανός, ενώ το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ εξακολουθούν να στηρίζουν το νυν Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.
Το θλιβερό «πουλέν» του Γιώργου Παπανδρέου που ήθελε να μετατρέψει την Αθήνα σε «Μέκκα» και στέκονταν εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια βοήθειας προς τους πολίτες που διοργάνωνε η Χρυσή Αυγή.
Αυτό είναι το έργο του. Α, και η αποδοχή προσφοράς μερικών τόνων πετρελαίου από τον έμπορο «ψυχών» Τζόρτζ Σόρος. Το πρόσωπο του κ. Καμίνη και το τέλος του στο Δήμο της Αθήνας ταυτίζεται πλήρως με αυτό του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου