Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ .. Η ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ..ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!-ΔΟΤΟΣ-


ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙΤΕΛΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΟ!
Το παίζει τελευταία ως αντιμνημονιακός κ.λ.π. Χθες αλλά και σήμερα ταυτοποιήθηκε ο ρόλος του. Είναι κοινό λαμόγιο, ντάλα υποστηρικτής των θλιβερών που τεκταίνονται στη σημερινή Ελλάδα...Ψευδολογών όλο αυτόν τον καιρό, αυτοαποκαλύπτεται ότι είναι τελικά Ουτιδανός:Δημοσιογραφίσκος της πλάκας!
Πριν από λίγη ώρα -αυτή τη στιγμή- είπε τις κοτσάνες της ζωής του! Μίλησε ο αλητάμπουρας αυτός του Τύπου, για  "το ηθικό κύρος της πολιτικής μας ζωής " Ο κ. αυτός, ο  ΒΛΑΞ,   θεωρεί  ότι στην ελληνική πολιτική υπάρχει ...ήθος με τις συμμορίες των Λαμόγιων...
Ζητάει ο ηλίθιος δε να αποκατασταθεί .... η ευνομία ... και να αποταχθεί η Χ.Α.

Ρε καριόλη Χτζηνικολάου ... από τη δημοκρατία δεν αποτάσσεται κανένας!... Ούτε με μηδενική ανοχή... Ποιός Ρε προσδιορίζει την ανοχή...; ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΌ .. αυτοπροσδιοριζόμενο .ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΤΌΞΟ.;

Λαπάς πάντα ήταν ο Χτζηνικολάου εξ Έβρου!.. Αλλά λόγω συνθηκών κατέστη χαλβαδέστερος με το GREEK POLITIC SYSTERM!
θΑ ΠΆΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΆΚΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΟΥ, as soon ...as possible...
Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΥΤΟΣ ... είναι φολα!
Κι ευτελιστής της δημοσιογραφίας όταν δέχεται ο ίδιος , αλλά και επιβάλλει στο κανάλι του, να διαφημίζονται προϊόντα, όπως ..καπότες κι άλλα σηκωτικά ... σεξουαλικά .. σε συνεργάτες του.. τους οποίους και αγζχώνει δραματικά!!..Μεταβάλλοντας τους.. σε  κοινούς διαφημιστές!.. φρου-φρου προϊόντων!
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ... το μπασταρδάκι αυτό εξ Εύρου ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α και υπερ του πανάθλιου ...δημοκρατικού τόξου.. του κουκουλοφόρου ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ με το νταηλίδικο ΠΑΜΕ κ.λ.π.!
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ...ΡΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου