Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ...ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ & ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ!

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΑΣ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ!


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ κ. ΜΑRK ROGERS ο δημιουργός του σάϊτ GREECE EXPOSED ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ  ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ;

Ποίο είναι αυτό το βρετανικό καθίκι που κυκλοφορεί μεταξύ Ισπανίας, Ρουμανίας, Ελλάδας και Λονδίνου με τα ...ονόματα: Styles Rogers; Darren Styless; Missy Styles; Ronald Rogers;
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ
Δείτε την έρευνα της Ομάδας Φιλόζωων Γυναικών και θα φρίξετε με τον αληταρά μισέλληνα Βρετανό! Σημειώστε ότι η έρευνα, που είναι πολυσέλιδη είναι γραμμένη στη στην Αγγλική.
ΙΔΟΥ:
Greece Exposed και οι διαδικτυακές απάτες σε βάρος ζώων, φιλόζωων και φιλοζωικών οργανώσεων του Mark Rogers.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ο κύριος Mark Rogers δεν μιλάει Ελληνικά κατά συνέπεια εδώ εμπλέκεται η Ελληνίδα συνεργάτης. Εκείνη σαν φιλόζωος (όχι σε σωματείο οργανωμένο) διαβάζει στο facebook τις αναρτήσεις των φιλοζωικών σωματείων και κάνει την επιλογή με τα εξής κριτήρια:
-- τραυματισμένο ζώο που χρειάζεται ιατρική περίθαλψη
-- φωτογραφίες του ζώου που θα προκαλέσουν το συναίσθημα των φιλόζωων στο εξωτερικό και θα προσφέρουν οικονομική βοήθεια
-- άγνοια της φιλοζωικής που έχει αναρτήσει το συμβάν ή τουλάχιστον να αποκτήσει την συμπάθεια της φιλοζωικής.
Το συμβάν αναρτάται στα Αγγλικά στo facebook και στην ιστοσελίδα του Mark Rogers και τα δυο με το όνομα Greece Exposed.
https://www.facebook.com/pages/GREECE-EXPOSED/359581280781008?fref=ts ο λογαριασμός στο facebook kai
http://greeceexposed.com η ιστοσελίδα
Εδώ θα θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε για του τι θα συναντήσετε διαβάζοντας τον κύριο Rogers:



O TYΧΟΔΙΩΚΤΗΣ-ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ!



Ναι, ακριβώς ζητά από τους αναγνώστες του να μπουκοτάρουν την βάρβαρη αυτή χώρα. Επίσης επιμένει πως η διαφθορά ενυπάρχει στο Ελληνικό DNA!






Και ενώ στην αρχή ο αναγνώστης θα πιστέψει πως έχει συναντήσει άλλο ένα ανθελληνικό-ρατσιστικό κατασκεύασμα θα συνειδητοποιήσει πως είναι προπαγάνδα όχι για να δημιουργήσει αντιπάθεια προς τους Έλληνες μόνο αλλά για να ζητήσει οι τυχόν συνεισφορές να πάνε στα δικά του ‘καθαρά χέρια’!
Τι συνέβηκε λοιπόν με τον ‘Αίσωπο’;


Στις 20 Ιουλίου επικοινωνεί στα Ελληνικά με τον ‘Αίσωπο’ γράφοντας στο facebook του ‘Αισώπου’ ο Mark Rogers, ή αλλιώς Greece Exposed αλλά χρησιμοποιώντας το όνομα Darren Styless





(το οποίο εμείς παρακολουθούμε επίσης!) Πιστεύουμε όμως ότι επειδή γράφει στα Ελληνικά και δεν φαίνονται σαν μετάφραση αλλά πρέπει να τα έχει γράψει άτομο με Ελληνική παιδεία ότι υπάρχει συνεννόηση και επικοινωνία με την Ελληνίδα και τον Άγγλο.
Αλήθεια, ποιος ‘πολύς κόσμος’ έχει ενδιαφερθεί; Και που; Στην παραδιπλανή γειτονιά ή στο εξωτερικό;
Όπως θα δείτε στο facebook Greece Exposed αναγνώστες φιλόζωοι αγωνιούν και αρχίζουν να προσφέρουν βοήθεια του στυλ ‘’αν κάποιος μπορεί να φέρει το σκυλί εδώ το αναλαμβάνω εγώ’’. Ο Rogers κορυφώνει την αγωνία με σημειώσεις του στυλ ‘κανένα νέο διάσωσης μέχρι τις 18:56. και μετά κάθε τόσο με αναφορές.

Στο τέλος πέφτει και το δόλωμα! Διαβάσαμε πως δυο άτομα ανταποκρίθηκαν η μία είναι στην περιοχή (μετάφραση του Αγγλικού).










































Εδώ ξεκινάει η γνωστή πατέντα.


Σενάριο 1: Θα ακολουθήσει η ‘διάσωση’ από το ένα από τα δύο άτομα που είναι στην περιοχή και μάλλον κάποιο πρόβλημα θα παρουσιάσει το ζωάκι! Θα χρειαστούν χρήματα για την σωτηρία του και θα πέσει το πρώτο μήνυμα: Αμάν βρε παιδιά 10 Ευρώ μπορώ να τα δώσω από το υστέρημά μου! (αυτό συνήθως το γράφει πρώτος ο Rogers χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο όνομα όπως έκανε και με τον ‘Αίσωπο’ που ζήτησε πληροφορίες σαν Darren Styless!) Αυτό είναι ο ‘κράχτης’. «Και εγώ, και εγώ να βοηθήσω» θα φωνάξουν τα θύματα ενθουσιασμένα! Τότε ο πραγματικός φιλόζωος θα έπρεπε να πει «Μπράβο σας, ότι έχετε να στείλετε να τα στείλετε στην φιλοζωική ή στο άτομο που το έσωσε το ζώο ή στην φιλοζωική που να δει ότι όντως τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για το καλό του ζώου»
Αντίθετα ο κύριος Rogers θα σας στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και θα σας πει πόσο αναξιόπιστοι είναι οι Έλληνες (να που αποσκοπεί όλη η προπαγάνδα!) και πως αυτό το άτομο που πήρε το σκυλάκι είναι φίλη που έχει βοηθήσει και άλλα ζωάκια στείλτε μου εμένα σιωπηλά (ή σε εκείνη) τα χρήματα! Πολλές φορές κρατάει μήνες η ‘θεραπεία’ και επί μήνες τα κορόιδα απομυζούνται!
Σενάριο 2: Το ζώο είναι καλά και κάποιος το έχει ερωτευθεί και το θέλει σαν παλαβός. (Συνεργάτης στην απάτη και φυσικά ψεύτικο όνομα). Το θέλει πολύ στην Νορβηγία ας πούμε.
Γιατί τόσο μακριά; Γιατί το αεροπορικό εισιτήριο είναι πανάκριβο, καθώς επίσης και το κλουβί για το ζώο και τα τσιπάκια και οι ενέσεις και το ένα και το άλλο! Και στο δεύτερο σενάριο μαζεύεται κάποιο ποσό και ξαφνικά την παραμονή της πτήσης του ζώου εξαφανίζεται το άτομο που το ήθελε! Δεν υπάρχει, έχει σβήσει τους λογαριασμούς στο facebook, πουφ! αέρας! Και ή θα συνεχίσει ο πόνος και το ζώο θα υπάρχει κάπου παραπεταμένο σε κάποιο κλουβί που το έχει βάλει η συνεργάτης στην Ελλάδα και το παίρνει κάθε τόσο για να του βγάλει φωτογραφίες με παιχνιδάκια ή να μυρίζει τα λουλουδάκια στην αυλή, ή το ζωάκι θα ξεχαστεί στην μοίρα του και απλά δεν θα αναφερθεί ποτέ ξανά στο Greece Exposed.
Και εδώ κάνουμε το μεγάλο λάθος! Αποκαλύπτουμε πως παρακολουθούμε το θέμα!





























Φυσικά μετά από αυτή την αποκάλυψη ο facebook λογαριασμός που προειδοποιεί τους αναγνώστες 

του Αίσωπος ‘ανταμείβεται’ από το facebook:



Διότι είναι προφανές ότι έχει ‘violated the community standards‘ τα ‘’ψεύδη που προκάλεσαν κακό στο καλό όνομα του Greece Exposed and Company








ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; Ο ‘Αίσωπος’ γνώριζε πως το Greece Exposed χρησιμοποιούσε φωτογραφία, κείμενο, και πληροφορίες; Αν όχι αυτό δεν ονομάζεται κλοπή; Και πώς να γνωρίζει ο ‘Αίσωπος’ πως ο Darren Styless είναι επίσης ο Mrk Rogers, δηλαδή το Greece Exposed? Το αναφέρει αυτό πουθενά στα δυο μηνύματα του ο Darren Styless?
ΕΡΩΤΗΣΗ 2:
ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ;
Από το σημείο αυτό η σχέση μας με τον Darren Styless/Mrk Rogers/Greece Exposed μετατρέπεται σε στενή σχέση!





Α! Τι ωραία, για να διαβάσουμε και να κάνουμε και την κριτικούλα μας!
1. ‘FAKE account’… Ποιο απ όλα; το Mark Rogers; Styles Rogers; Darren Styless; Missy Styles; Ronald Rogers; Α! συγγνώμην το kiriaeleni.louka.7 εννοείς καλό μου;
2. ‘Prolific scammer named E. Magkou’. Βρε Μαρκούλι-χαζούλι αποδείξεις έχεις; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ βρε ανοητούλι!
3. ‘She traffics dogs to Germany via a group called PATRASHUNDE’. Βρε Μαρκούλι-χαζούλι αποδείξεις έχεις; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ βρε ανοητούλι!





4. ‘her own admittance that facebook are fully aware of her scamming activities setting up FAKE accounts and ‘harassing’ people for money’. Βρε Μαρκούλι-χαζούλι αποδείξεις έχεις; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ βρε ανοητούλι!





5. ‘She is LINKED into a scamming network and CharityWatch.de are just one group who know about her and have investigated her activities along with ourselves’. Βρε Μαρκούλι-χαζούλι αποδείξεις έχεις; ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ βρε ανοητούλι! (Η CharityWatch.de έκλεισε το ‘μαγαζάκι’ το 2012 επειδή έκανε παρανομίες πριν καν η Μάγκου ανακαλύψει πόσο κακό κλεφτρόνι είσαι. Όσο για τις δικές σας έρευνες είναι σίγουρα αξιόπιστες!)
Τώρα Μαρκούλι-χαζούλι-ανοητούλι να σου μάθουμε λίγη πρόσθεση:
1 + 2 +3 +4 + 5 ξέρεις τι κάνουν; Εμείς φιλαράκο στην Ελλάδα το λέμε ‘σε τύλιξα σε μια κόλα χαρτί και σε έστειλα σούμπιτο στον Εισαγγελέα’ Φυσικά και στην πατρίδα σου φαντάζομαι θα συμβαίνει οπότε έσβησες το ποστ, για να είμαστε ακριβείς έσβησες ΟΛΟ το θέμα του Δια και από το facebook και από το web. Γιατί άραγε; Γιατί έχουν κινηθεί νομικά και ο φιλοζωικός όμιλος των Σερρών;
Επίσης Μαρκούλι-χαζούλι-ανοητούλι να σου μάθουμε και λίγο από Ελληνικά ανέκδοτα:
Που πας με 700 screenshots και 100 word documents ρε βλάκα Καρα-Μαρκούλι;;;;
ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ. Μεταξύ μας επικοινωνούμε με κωδικούς! ‘’Μυρίζομαι σενάριο 7 σε φιλοζωική στην τάδε πόλη!’’, ‘’Προσπαθώ να επικοινωνήσω με φιλοζωική στη άλλη πόλη για σενάριο 4’’. Αν δεν μας πιστεύεται ρωτήστε μερικά από τα θύματα που έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής!:
https://www.facebook.com/groups/254833567928255/
https://www.facebook.com/pages/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B6%CF%89%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9D%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CF%85-Naxos-Animal-Welfare-Society/216832581708680
https://www.facebook.com/groups/1392027854346704/?fref=ts
https://www.facebook.com/nafpaktosstrays
Και πολλές άλλες ομάδες και ιδιώτες.
Τέλος θα θέλαμε να σου πούμε (εσένα και τους Έλληνες συνεργάτες σου, ακόμα κι αυτούς που ζουν στην Ελλάδα αλλά δεν είναι Έλληνες, ναι, ναι αυτούς που συνέχεια ρωτούν αν υπάρχει το όνομά τους στην έρευνα!) ένα μεγάλο μυστικό:
Υπάρχουν ΔΥΟ δικηγόροι που διαβάζουν οτιδήποτε ανακαλύπτουμε πριν το δημοσιεύσουμε!
Το EXPOSE GREECE EXPOSED δημιουργήθηκε από την ανάγκη όσων έχουν πέσει θύματα του ρατσιστικού GREECE EXPOSED να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν την γνώση και την εμπειρία που απέκτησαν από την συνάντησή τους με τον Βρετανό δημιουργό της ιστοσελίδας GREECE EXPOSED, του λογαριασμού GREECE EXPOSED στο facebook, και τους Έλληνες συνεργάτες του.
Όλες οι πληροφορίες που θα μας δώσετε είναι χρήσιμες και θα χρησιμοποιηθούν από εθελοντές δικηγόρους που θα βοηθήσουν στην τιμωρία των ενόχων για οικονομικά εγκλήματα και απάτες της ομάδας Greece Exposed που για συντομία θα την αποκαλούμε G.E.
Ποιοι είμαστε;
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων από διάφορες εθνικότητες και χώρες. Είμαστε φιλόζωοι, κάποιοι ενεργά μέλη σε φιλοζωικές ομάδες και άλλοι απλώς αγαπούν τα ζώα και τον άνθρωπο εξ ίσου. Πιστεύουμε πως είναι εγκληματική πράξη να εξαπατά κάποιος φιλόζωους συνανθρώπους του και να ζητά χρήματα για να βοηθήσει κάποιο ζωάκι και τελικά αυτά τα χρήματα να μένουν σε δικούς του λογαριασμούς.
Ποιος είναι πίσω από το προσωπείο Greece Expose;
Δημιουργός της ιστοσελίδας είναι ο Βρετανός Mark Rogers, για τον οποίο θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά αλλά δεν εστιάζουμε στα θρησκευτικά/σεξουαλικά/πολιτικά ενδιαφέροντα του κυρίου Rogers.
Σε αντίθεση ο κύριος Rogers δημοσιεύει στην εμφανέστατα ρατσιστική ιστοσελίδα του αλλά και στον λογαριασμό του στο facebook τις απόψεις του για τους Έλληνες και την Ελλάδα συχνά.
Κατά τον κύριο Rogers «Greece is a country known for wide spread corruption, fraud and Tax evasion a country who’s government is unable to balance it’s own books as a result of that FRAUD, CORRUPTION and TAX EVASION which sent this country into economic DEBT, Yeτ it continues as it’s part of the Greek DNA.»











Ας δώσουμε τον επιστημονικό ορισμό του ρατσισμού:
Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα, όπως π.χ. εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ., προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα αντίστοιχα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική, διαφορετική), ως υπέρτερη άλλων. Ο ρατσισμός αποβλέπει στην διατήρηση της καθαρότητάς της ομάδας και στην κυριαρχία της έναντι των υπολοίπων.
Σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό μια ομάδα τυχαίνει μεροληπτικής, αρνητικής και άδικης αντιμετώπισης από μια ομοειδή ομάδα.
Ο ρατσισμός βασίζεται σε ακραίες και αντιεπιστημονικές θεωρίες που προσπαθούν να στηρίξουν την παραδοχή της ανισότητας σε βιολογικά και κληρονομημένα χαρακτηριστικά και σαν συμπεριφορά είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο.
Βέβαια ο κύριος Rogers έχει επίσης επιστημονική άποψη την οποία πάντοτε υποστήριζε: «we have always maintained, there is serious mental illness in this country…»





Δυστυχώς αν και τα στοιχεία που έχουμε παραθέσει εδώ τα παραδώσαμε και στην εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ της Καβάλας δεν ασχολήθηκε με το θέμα ακόμα και μετά από 3 φορές που προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
Ίσως αυτή η αδιαφορία να επιτρέπει σε απατεώνες να συνεχίζουν τις απάτες τους…
Φωτογραφία: Case ID: 27JANUARY2013BL191
Ημερομηνία εντοπισμού/Date spotted: Ιανουάριος/January, 25, 2013
Περιοχή/Area: Παπάδος/Papados
Συντεταγμένες/Coordinates: 39.03022, 26.46584
Χάρτης/View position on map: http://amap.to/qsrkms
Details: Spoted by CANILOS employee. (http://canilos.org/)



Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΙΣΤΕΡ ΡΟΝΤΖΕΡΣ!- EXPOSED-
Φαίνεται αυτό το κτηνώδες Βρετανικό δίποδο το έπαιζε και γκόμενος.. προς δικές μας χαζές…

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΟΧΙ; (Πάντως αυτή τη φωτό μονστράρει στο FACE BOOK του)


ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΟΜΑΣ!
Κατά πάσα πιθανότητα ο Άγγλος Μπάσταρδος που τα αρπάζει από τους ευαίσθητους Έλληνες φιλόζωους πρέπει να είναι αυτός. Όσοι τον ξέρουν , τον έχουν δει, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσουν… ΕΙΝΑΙ PERSONA NON GRATA.. TΟΝ ΠΕΡΙΘΆΛΜΠΟΥΝ κωλοέλληνες…ΒΑΣΙΚΑ …ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!
Κάποιοι από αυτούς τους ευγενείς κουκουλοφόρους- ανώνυμους που επικοινωνούν μαζί μας μιλάνε για φαλακρό… εκτός κι αν εννοούν ..την ξυρισμένη κούτρα του!
Επειδή μένει μετακινείται μεταξύ Ισπανίας –Ρουμανίας κ.λ.π… Επειδή κυκλοφορεί με τρία ονόματα, επειδή ψάξαμε, αλλά δεν τον εντοπίσαμε φωτογραφικά, ο διεθνής αυτός απατεώνας ,μάλλον θα έχει κι άλλα προβλήματα με το Νόμο, καλόν είναι και η ΙΝΤΕΡΠΟΛ να τον τσεκάρει…
΄Οσο για τον απερίγραπτο ανθελληνισμό του… το αναλαμβάνουμε εμείς . Θα γίνουν θέατρο κι αυτός και το GREECE EXPOSED… που τώρα το διαχειρίζεται κάποια Πατρινή, και εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα…. η κ. Ειρήνη Παπαδάκου, στενή συνεργάτης του Μίστερ –ΦΑΝΤΟΜΑ ΡΟΝΤΖΕΡΣ.. (άγνωστον αν το όνομά του είναι αληθινό, και διότι το Ρόντζερς ή Σμίθ στις Αγγλοσαξωνικές χώρες, είναι όπως σε μας το Παπαδόπουλος…

Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΜΑΣ …ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ…

MIA DIORTHOSOULA: O ROGERS DEN TA TROI APO AFELIS ELLINES ALLA OXI ELLINES! APO AFELIS POU NOMIZOUN OTI I ELLINES INE KAKI, KLEFTES KE DOLOFONI. MIN KSEXNATE OTI I ELLINES DEN MPOROUN NA TOUN TIN SELIDA FACEBOOK TOU GREECE EXPOSED!
SIGNOMIN GIA TA KEFALEA ALLA THELO NA PROSEKSETE TIN DIORTHOSI GI AFTO XRISIMOPIO KEFALEA KE LATINIKOUS XARAKTIRES

;ΑΛΛΟ ..ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ… Γράφει η ίδια πιο πάνω:“ΕΙΔΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΣΠΕΥΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΆΤΩ …ΝΟΗΜΑΤΙΚΌ: ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ EXPOSED:
If you are interested in Animals and Plants watch our new post concerning Roses...
If you want your Pet's story to get published in our blog like Alice's the Dog please contact us at tides.productions@gmail.com
Greece Exposed, Exposed

Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ-ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΡΟΝΤΖΕΡΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ… ΖΩΟΦΙΛΙΑ!
https://www.facebook.com/pages/Greece-Exposed-Exposed/258373644265622?fref=ts

Ελλάδα Exposed M. Rogers: Σταματήστε να φτύνει βρωμιά σε έργα προστασίας των ζώων και να κλέβει χρήματα από αυτούς

Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2013 - 4:05 π.μ.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΜΈΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ… ( Έχουν εμφανιστεί σε σχόλια της 15.9.13) …ως ανώνυμα:

ΑΝΩΝΥΜΟΣ: Θα μείνει λοιπόν ατιμώρητο το Greece Exposed and Company; Ξέρετε τι τζίρο βγάζουν σε τρεις με πέντε το πολύ μέρες; Από 1800 μέχρι και 2500 Ευρώ! Βέβαια υπάρχουν και τα δύσκολα του επαγγέλματος, απαγωγές ζώων, απειλές από υψηλά ιστάμενα στην φιλοζωία του διαδικτύου στους ανυπότακτους, σπίλωση ονομάτων. Δεν γράφω θεωρητικά και αερολογίες! Αναζητήστε ΦΟΣ https://www.facebook.com/filozoikosserron και
http://filozoikosserron.blogspot.gr/2013/08/blog-post.html. Τηλεφωνήστε και ζητήστε τις καταθέσεις, τις μηνύσεις και την ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης. Αναρωτηθείτε γιατί το Greece Exposed έσβησε άρον-άρον τα δυο ποστς web και facebook που αποδεικνύουν πως συνεργάστηκε και στο μάζεμα χρηματικού ποσού από τους αναγνώστες του και την κλοπή του αξίας 800 και βάλε Ευρώ σκύλου από το καταφύγιο του ΦΟΣ από Ελληνίδα που είχε μυστικές συνεννοήσεις με τα άτομα που μάζευαν τα χρήματα;
Τέλος αναρωτηθείτε γιατί στην ευχή έχω ανοίξει έτσι πολύ το στόμα μου και δεν φοβάμαι μήπως κάποιος με μηνύσει; Ή είμαι βλάκας ή τι άλλο; Έχω όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν όσα γράφω; Αυτά τα στοιχεία είναι ήδη στο γραφείο της Εισαγγελίας Σερρών σαν αποδεικτικά στοιχεία την μήνυσης που έκανε ο ΦΟΣ; Δυο δικηγόροι γνωρίζουν κάθε μου κίνηση πριν δημοσιοποιηθεί;
Και όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μία απάτη μόνο που γνωρίζουν οι φιλόζωοι. Γιατί δεν κινούνται νομικά; Γιατί ο καθ’ ένας είχε τα στοιχεία που αφορούσαν μόνον την δική του περίπτωση. Γιατί οι φιλοζωικές δεν έχουν χρόνο να κοιτάξουν ποιος πήρε την φωτογραφία του περιστατικού τους και μαζεύει χρήματα. Και πώς να κοιτάξουν; που να κοιτάξουν όταν είναι μπλοκαρισμένες όλες οι Ελληνικές IP;
Όπως γράφετε είσαστε δημοσιογράφοι και κάνετε έρευνα και είμαι σίγουρη πως ξέρετε ότι είναι πολύ σοβαρά όσα γράφω.
Υπάρχουν ‘πατέντες’: Κατηγορώ-σπιλώνω, οδηγώ τους αναγνώστες μου να αμφισβητήσουν την ποιότητα ενός έθνους, έρχομαι εγώ ο φιλεύσπλαχνος Σωτήρας των ζώων-τα καθαρά χέρια και ζητάω τον οβολό σας για να σώσουμε τα ζώα από τους αγροίκους δολοφόνους Έλληνες. Ενώ στην αρχή ξεκινάμε με απλή θεραπεία του ζώου εμφανίζεται το άτομο που θέλει να υιοθετήσει το ζωάκι στο εξωτερικό και ξαφνικά το ποσό εκτοξεύεται στα 2500 Ευρώ και βάλε! Την παραμονή ή την ίδια μέρα της αποστολής του ζώου στην οικογένειά του η οικογένεια εξαφανίζεται από προσώπου facebook. Η διεύθυνση είναι ψεύτικη, τα τηλέφωνα κάρτες μιας χρήσης! Τα χρήματα έχουν ξοδευτεί (;;; άραγε αγοράστηκαν ποτέ τα διαβατήρια εισιτήρια, κλπ;) και το ζώο καταλήγει στα αζήτητα. Σε λίγες μέρες το θέμα έχει ξεχαστεί και όποιος το θυμάται και ρωτάει μπλοκάρεται και εδώ τελειώνει η ιστορία!
Κάντε μια μικρή έρευνα στην web σελίδα του Greece Exposed. Boycott Greece, το Ελληνικό DNA είναι αρρωστημένο, τα παιδιά των Ελλήνων είναι μικροί εγκληματίες. Δεν είμαι εθνικίστρια να σηκώσω το λάβαρο του Ελληνισμού κατά του ‘ξένου’. Είμαι σκεπτόμενο άτομο που βλέπω πως καθοδηγεί και χειραγωγεί τους αναγνώστες του για να τους πάρει το ‘παραδάκι’. Χρήματα που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την θεραπεία των ζώων και όχι της τσέπης του Greece Exposed and Company!

Η ΜΑΝΔΑΜ ΜΑΡΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ …τέτοιο φρούτο η κυρία!ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ!-οχι εμεις!


“Μαρθα Πουλτιδου: Φερενίκη,δε θα δει την ιδιοκτήτρια..έχει τελειώσει αυτό το θέμα..το γατάκι θα παραληφθεί από μένα και χιτλερικά αποφασίζω ,να πάει σε φιλοξενία,σε σπίτι που θα διαλέξω εγώ!!!διαφορετικά,να πάει η κυρία στο Αττικό,να το πληρώσει και να πάρει το γατί της.τι νόμιζε??ότι θα το πληρώσουν οι μαλάκες και θα το πάρει??λάθος..όσο το είδε,το είδε..το παραμύθι τελείωσε για την κυρία..η κακιά μάγσσα κάηκε στην πυρά,εμείς θα ζήσουμε καλά κι η νεραιδούλα,καλύτερα....σε άλλα χέρια.. μαρθα πουλτιδου σίγουρα θα χρειαστούν χρήματα,αλλά αύριο θα διαπραγματευτώ το ποσόν και θα αναρτήσουμε λογαριασμό του νοσοκομείου για να καταθέσει ο καθένας μας ότι μπορεί... Niki Stratigou ΜΕ ΠΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ?ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΝΟΩ. μαρθα πουλτιδου με την ιδιότητα της αληθινά φιλόζωης,με την ιδιότητα του ότι είμαι στέλεχος της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής φιλοζωικών σωματείων,με την ιδιότητα του ανθρώπου,που δε μπορεί να διανοηθεί ότι το ζώο θα σε
Ανώνυμος
την 21/9/2013
Κάποια κυρία είχε περιμαζέψει από το δρόμο μια γατούλα μονόφθαλμη και την είχε πάρει στο σπίτι της. Κάποια στιγμή έμεινε έγκυος διότι δεν είχε χρήματα για να την στειρώσει καθώς είχε κι άλλα ζωάκια και φρόντιζε. Την Μεγάλη Πέμπτη όταν είδε ότι δεν μπορούσε να γεννήσει ζήτησε από κάποια κοπέλα να ζητήσει βοήθεια από τον κόσμο στο facebook για να πάει η γατούλα σε κάποιο γιατρό να σωθεί. Μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή το βράδυ η γάτα χαροπάλευε διότι δεν είχε βρεθεί κάποιος φιλόζωος να την μεταφέρει σ΄έναν γιατρό, ώσπου βρέθηκαν 2 κοπέλες που την μετέφεραν στο Αττικό νοσοκομείο το οποίο μετά την νοσηλεία της γάτας για 3-4 μέρες ζήτησε το ποσό των 700 ευρώ. Και πριν φτιαχτεί ποστ για να συγκεντρωθούν τα χρήματα από τον κόσμο, καθότι εξαρχής η γυναίκα είχε δηλώσει οικονομική αδυναμία, κάποιος έβαλε την "κυρία" ως στέλεχος της ΠΦΠΟ (όπως ισχυρίζεται) να μεσολαβήσει για να μειωθεί το ποσό διότι ήταν υπερβολικό! Αυτή ήταν η αντίδραση της φιλόζωης και φιλέσπλαχνης κυρίας... μαρθα πουλτιδου
την 21/9/2013

"ας λένε οτι θέλουν!!!!αρκεί που γράφουν σωστά το όνομά μου!!!!χαχαχα" Me alla logia: Katharos ouranos astrapes den fovate! σε

2 σχόλια:

  1. KE PALI DIORTHOSOULES: OXI, i fotografia DEN ine tou Mark Rogers. Ine mia tixea fotografia pou iparxi sto site enos atomou pou epi ena xrono prospathouse na idopiisi ton kosmo na prosexoun ke na min dinoun xrimata sto Greece Exposed.
    I selides pou anafero ine ekines pou ksekinisan tin erevna enantion tou Greece Exposed, ine iperano pasis ipopsias! An den ixan dimiourgithi den tha mathename pote gia ton Rogers ke tis apates tous!
    1. Greece Exposed, Exposed
    2. Greece Exposed fading away...
    3. Greece Exposed - the reality
    ke telos, to pio neo 'adelfaki' tous
    4. Expose Greece Exposed.
    Episis, o Rogers den stoxevi tous Ellines gia na pari ta xrimata tous, apefthinete sto evritero kino!

    ΑπάντησηΔιαγραφή