Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΦΙΕΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΨΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΜΑςΣ..

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΦΙΛΟΖΩΩΝ          

Σήμερα σχεδιάζαμε να σας παρουσιάσουμε όλη τη χαλκομανία των πλακατζήδικων ζωοφιλικών συλλόγων και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να ξεγελάσουν αγαθούς και έντιμους!.. ΄Ομως τα χθεσινά δημοσιεύματά μας μας παρέσυραν...διότι έχουν ...ψωμί! ΔΕΙΤΕ:

ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ ΡΕ  ΒΑΛΤΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ... ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Κ. ΕΥΗΣ ΚΥΡΑΤΖΗ.                              .

ΟΙ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΥ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ.....Διότι μόνον έτσι θα κατανοήσουν γιατί υποβάλλονται μαζικά ,βιομηχανικά μηνύσεις  ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΣΥΛΛOΓΩΝ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ! Μόνον έτσι τα αστυνομικά τμήματα θα απαλλαγούν από λυσσασμένες φιλόσκυλες  κυρίες που προστρέχουν σ΄αυτά για ψύλλου πήδημα., θορυβούσες και σταθερά απειλούσες τους πάντες και τα πάντα...

Το στημένο θέατρο των δήθεν φιλόζωων θα σταματήσει γύρω από τα ζώα και η μεγάλη κομπίνα θα αποκαλυφθεί σε ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ!-ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ-Στα χέρια μας υπάρχουν τα πάντα... Σιγά-σιγά... ακολουθούμε τη μέθοδο του σαλαμιού! ΠΡΕΠΕΙ  ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ  ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ...ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ..,.! Υποδύονται τον ζωόφιλο... αλλά στην πραγματικότητα είναι έμποράκοι... 

Π.Χ. Πάτε σε ένα pet-shop ..ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΚΥΚΛΏΜΑΤΑ ... Τα μαγαζιά αυτά γιατί πουλάνε... ζώα, όταν με Νόμο παγκοσμίως απαγορεύεται η αγοραπωλησία των ζώων γενικώς; Μπούκαρε ποτέ εδώ κάποιος έλεγχος ή ΤΟ ΣΔΟΕ;  ΕΔΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! Ναι ή όχι ΡΕ! Ποίοι νταβατζήδες περιθάλπουν το φαινόμενο; Γιατί το κράτος αδρανεί.. και κάνει πως δεν βλέπει;.. Εχουμε να κάνουμε με μαφίες ναί ή ΟΧΙ Ρε φιλόζωϊκιοί Σύλλογοι.;.. Εσεις Ρε δεν παριστάνετε τον προστάτη -νταβατζή των ζώων; 
Και πως δα ..δεν έχετε καταγγείλει ΟΥΤΕ μια φορά το διεξαγόμενο άθλιο εμπόριο των ζώων... Τι πάθατε; Εμείς ξέρουμε... Παρακολουθείστε απλά τη συνέχεια της έρευνας και μην ξαφνιαστείτε αν δείτε και το ονοματάκι σας... Δεν θα σας σώσει ούτε η Μπομπολάκη..ούτε η γραφική Μάρθα... Μπιζίμ Χανίων και πάσης Ελλάδας ...έως Σερρών και Λάρσας!


** Χαώδες και χρονίως  ανεξέλεγκτο το κύκλωμα των ...δήθεν ζωοφίλικών συλλόγων  στην Ελλάδα... ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ! Απίστευτα τα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ζώων.-ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΑ ...μη κερδοσκοπικά αυτά ΣΩΜΑΤΕΙΑ...ΤΩΡΑ!

file 

Είσαι και χαριτωμένη ...πανάθεμά μας... Αλλά θα απαντήσεις...Κυρίως αν στην Ομοσπονδία σου έχεις Συλλόγους που εμπορευονται-εκμεταλλεύονται ζωάκια που υποτίθεται ότι προστατεύεις;... Διότι μέχρι στιγμής επ αυτού... δεν έβγαλες ΚΙΧ αλλά αθλείσαι στην καταδίωξη ταλαίπωρων... που τους κοτσάρετε μηνύσεις... Απάντησε... διότι θα υποθέσουμε ...ότι τη Νομική τη σπούδασες ...σε νυχτερινό!  



** Κι όμως η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ –ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με πρόεδρο κάποια κυρία Μπομπολάκη, .. που εσχάτως την ..εκλαμβάνουν οι κουκουλοφόροι οπαδοί της, και ως φιλόσοφον, -όχι μη γελάτε, ζωόφιλος είναι η μανδάμ-και με πολιορκητικό κλοιό την άλλη γραφική Πουλτίδου... κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτε! Σαν να μη τρέχει τίποτε..

Να απαντήσουν σε ένα : Ποιοι κάνουν εμπόριο παράνομα ζώων στην Ελλάδα; ΤΩΡΑ!
Εμείς δεν κατηγορήσαμε ακόμη κανένα ...Ερωτήσεις μόνον θέτουμε... Και περιμένουμε απαντήσεις ..
Κι ως γνωστόν αποκόψαμε τα κουκουλοφόρα τσανάκια τους να σχολιάζουν με κουκούλα-ανώνυμα  τα γραφόμενά μας... Αν συνεχιστεί το κατευθυνόμενο τροπάρι των σκυλοοπαδών σας θα πέσει, ναι η φόλα που ταιριάζει σε τέτοιες βαλτές συμπεριφορές...Καταλαβαινόμαστε; ΡΕ! 

Δείτε τι σημειώνουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι στο www.animalpress.blogspot.com 


«Η Ελλάδα εξάγει αδέσποτα στη Γερμανία και βγαίνει πολύ χρήμα. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Τα πουλάνε 200-300-400 ευρώ το καθένα ανεξέλεγκτα, με αδιαφανή τρόπο και παράνομα.  
 Δυστυχώς υπάρχει ένα κύκλωμα στην Ελλάδα με αρκετά σωματεία - μέλη της ΠΦΠΟ (τα περισσότερα είναι μαϊμού σωματεία) , με ιδιώτες, με δήμους κ.λπ. , που συνεργάζονται με Γερμανούς μεσάζοντες κυρίως και επιδίδονται σε εμπόριο αδέσποτων σκύλων (ή και εκτρεφόμενων ράτσας) στη Βόρεια Ευρώπη. 
Μαζεύουν αδέσποτα σκυλιά από όλη την Ελλάδα και τα πουλάνε στους Γερμανούς (κέντρο διακίνησης), παράνομα . Όλοι κερδίζουν από αυτό, αφορολόγητα. Κυρίες αργόσχολες με "επάγγελμα τη φιλοζωία" έχουν βγάλει χρήματα και εμφανίζουν βίλες και τζιπάρες σε όλη την Ελλάδα. Τα ζώα φεύγουν στιβαγμένα συνέχεια με διάφορα μέσα , αεροπλάνα, φορτηγά, πλοία και πρόσφατα υπήρξε και σύλληψη ελληνικού παράνομου φορτίου στη Γερμανία. 

...Όσοι τα στέλνουν έξω ισχυρίζονται πως τα ζώα υιοθετούνται σε καλές οικογένειες. Παραμύθι της Χαλιμάς. Κάποια πουλιούνται και άλλα εξαφανίζονται. 
Εδώ οι κυρίες δείχνουν μία εικόνα υπερβολικού ζήλου για την προστασία των αδέσποτων με εκδηλώσεις, σεμινάρια και φανφάρες και κάνουν υπερβολική προβολή κακοποιήσεων στη χώρα μας για να τα στέλνουν ανενόχλητοι έξω.

Εδώ βρίσκεται όλο το κακάσχημο πρόσωπο της γκρίζας ελληνικής φιλοζωϊας  που το φωτογραφίζει δραματικά μία εγκριτος δημοσιογράφος η κ. Εύη Καρατζή, και χτυπάει τον κώδωνα εδώ και 2 χρόνια.....Αλλά κανείς δεν κινήθηκε ακόμη... ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ, σας το υποσχόμαστε... Το θέμα ήταν να μην μπούμε μέσα στα σκατά που ζώνουν τους αγαθούς και ειλικρινείς φιλόζωους... Τώρα δεν μας σταματάει τίποτε... Κάθε κατεργάρης στο μπάγκο του, όσο κι αν γαυγίζουν οι βαλτοί κουκουλοφόροι πράκτορες υπόπτων συλλόγων ζωοφιλίας.

Οφείλουν,αν όντως είναι τόσο πάναγνοι να απαντήσουν τώρα στα θέματα που θέτει η έγκριτος δημοσιογράφος και από το σάϊτς www.animalpress.blogspot.com ..

Tα υπόλοιπα, όπως λέει και η δημοσιογράφος είναι παραμύθια της χαλιμάς.
Να απαντήσετε τώρα... στα επίσημα  καταγγελλόμενα και να αφήσετε τις απειλές , ύβρεις χυδαιότητες –κάτι που απάδει στους πραγματικά ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ζωόφιλους- και τις στημένες  πάντα κουκουλοφόρες υμνολογίες σας υπέρ της Ράμπο της ζωοφιλίας, Μανδάμ Μάρθας, διότι ήδη έχετε απογυμνωθεί και αποδεικνύετε απλά πως είστε ένας φασιστικά, μαφιόζικα υποκινούμενος  θίασος...

ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ αν οι καταγγελίες της δημοσιογράφου, είναι αλήθειες ή όχι... Μην αφρίζετε ως λυσσασμένα σκυλιά. Απαντείστε με επιχειρήματα...ΤΩΡΑ!

Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα... Αρκετά δεν πηδήξατε μεχρι τώρα τις ευαισθησίες του ελληνικού λαού, με το παρδαλό θράσος σας, με το πρόσχημα της προστασίας των ζώων;
Είναι η ώρα σας να μιλήσετε σοβαρά. Η πό την έννοια ότι νιάζεστε με ενδιαφέρον ειλικρινές για τη αγνή ζωοφιλία, την οποία αθόρυβα διακονούν οι περισσότεροι των Ελλήνων που έχουν σπίτι τους ζωάκια!
 ΑΠΑΝΤΕΙΣΤΕ. Τέρμα το θέατρο σας.
Το βήμα είναι ελεύθερο μόνο για επώνυμες απόψεις ..κι όχι σε ανώνυμους και κουκουλοφόρους. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δράσετε με τις ίδιες ταχύτητες που δράτε σε κάθε επιθετική στρατηγική σας
   
 
Και πριν απαντείστε –επειδή έχουμε το πλήρες ψυχογράφημά σας... διαβάστε και το παρακάτω νοηματικό, μπας και πάψτε να κάνετε την ορντινάτσα σ΄αυτούς που σας διατάσσουν ..να στέλνετε όπου δει μηνύματα ..καταγγελτικά  στο Ιντερνετ.  Να μα την Παναγία, θα σας πάρει ο διάολος και επειδή  είστε κουκουλοφόροι-ΤΣΙΡΛΙΑΡΗΔΕΣ από οικογενειακή καταγωγή! ..Δηλαδή... Όχι και μην κάνετε τον κόκκορα... Έχετε ή ταυτοποιηθεί... για τον αντρισμό σας!

Δείτε και το πιο κάτω διαωτιστικό, μπορεί να φωτιστεί η στραβομάρα σας... Όλα είναι πιθανά! Το ευχόμαστε!



Η απάντηση του Animalspress

Προς κ. Αναστασία Μπομπολάκη, Πρόεδρο Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» και 
προς κάθε Ζωοφιλικό Σωματείο και Σύλλογο αυτής της χώρας 


Εδώ είναι η πλάκα... Στα 2010 η Μπομπολάκη ήταβν πρόεδρος του Φιλοζωϊκου Συλλόγου Χανίων... Την ίδια χρονιά ιδρύει και την Ομοσπονδία...Παλιά μου τέχνη κόσκινο... Κουβαλάει μαζί της και την ευάρμοστο κυρία Πουλτίδου...
Εμείς προσπαθήσαμε να διαχωρίσουμε τις συμπεριφορές των κυριών, αλλά μάλλον κάναμε λάθος. Αμφότερες έχουν συγκεκριμένη στρατηγική κι αυτήν υπηρετούν...με αποτέλεσμα να βώνουμε άπαντες μια σκυλίσια ζωή!... ξένη προς την ελληνική πραγματικότητα...
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω κείμενο που βρήκαμε στο εξαιρετικά καλό και ρεαλιστικό φιλόζωο animalpress (http://animalspress.blogspot.gr/2010/12/animalspress.html ) .

“Ουδείς αμφισβήτησε το έργο των ζωοφιλικών σωματείων - με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας στο θέμα των αδέσποτων - όπως είθισται να κάνουν κάποια από αυτά για το δικό μας το έργο σε αυτό τον δημοσιογραφικό ιστότοπο. Το δικό σας έργο είναι η προστασία των ζώων και το δικό μας έργο είναι ενημερωτικό και ερευνητικό για την προστασία της αλήθειας και της διαφάνειας, με απώτερο σκοπό τον κοινό αυτονόητο στόχο , την ευημερία των ζώων . 


Αλήθεια τι επιδιώκουμε ως χώρα με αυτή την υπερβολική προβολή κακοποιήσεων σκύλων ; Τον οίκτο ; Τις δωρεές ; Για να καταλάβουμε όλοι.
Εκτός από τη στηλίτευση των κακών περιστατικών (που υπάρχουν, αλίμονο) , τη χώρα μας τιμά περισσότερο η προβολή της παιδείας και της ενημέρωσης για το σεβασμό στα δικαιώματα των ζώων και η εντονότερη προβολή των καλών παραδειγμάτων ζωοφιλίας των Ελλήνων, που αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια. 
Ειδικά στα αδέσποτα ζώα πρέπει να σκύψουμε όλοι με προσοχή και να πιέσουμε όλους αυτούς που πεισματικά συντηρούν το έλλειμμα μέριμνας. 
Τα αδέσποτα , πάντως, δεν είναι προϊόν εκμετάλλευσης.

Οι δημοσιογράφοι , μέλη της ομάδας του 
Animals Press Center
Εύη Κυρατζή, Ρούλα Κοτσέτα, Μανώλης Κυπραίος , Γιώργος Παπάζογλου 

Υιοθετούμε πλήρως το κείμενο. Για να το δείτε ολόκληρο και να φωτιστείτε πάτε στο λινκ που σας δίνουμε λίγο πιο πάνω...

Αξίζει να αναφέρουμε όμως στην έρευνα αυτή που αφορά πρωτίστως την Π.Φ.Π.Ο (διότι στην ομοσπονδία έχει στρατεύσει πολλά πονηρά κι αμφιλεγόμενα  σωματεία-σφραγίδες)..η ερίτιμος Μανδαμ Μπομπολάκη... δεν βγάζει ΚΙΧ... Γιατί να βγάλει; Αφού αυτή κινητοποιεί την Πουλτίδου κι όλη την άλλη μούργα των ανωνύμων επιθετικών σχολιαστών κατά παντός που θεωρούν μη ζωόφιλο...
Φαίνεται ότι η Νομική που ισχυρίζεται ότι έχει σπουδάσει δεν την βοηθάει να κατανοήσει τούτο το απλό: Σε μια δημοκρατική κοινωνία υπάρχουν και οι ζωόφιλοι και η μη ζωόφιλοι.
Ερωτάται διατί το ανεκδιήγητο σωματείο της κυνηγάει όσους θεωρεί και για όποιο λόγο τους μη ζψωόφιλους; Δεν εννοούμε φυσικά τους διώκτες, φολλατζήδες κι εγκληματίες κυνηγούς τετραπόδων , από βίτσιο, αρρώστια ή έλλειψη παιδείας, αλλά τους άλλους ..που για λόγους υποψίας ... τους βασανίζετε απάνθρωπα με καταγγελίες με τσαμπουκά τύπου Ράμπο- Πουλτίδου...κ.λ.π.
Που ζούμε μανδάμ Μπομπολάκη; Ποιόν κόσμο επαγγέλεστε;
Παρακαλούμε, μια και τόσον ευαίσθητα κάνετε τον προστάτη των ζώων να απαντήσετε στους προβληματισμούς-επισημάνσεις  που θέτει η αξιόλογος κ. Εύη Κυρατζή!

Οφείλετε να δώσετε συγκεκριμένες απαντήσεις.   

Λάβαμε και κάποια μήνυμα για την παρουσία σας (ως γνωστόν εμείς τιμήσαμε το κείμενο της ομιλίας σας στο Φιλοσοφικό συνέδριο.. Αλλά οι αμαθέστατοι φιλόζωοι οπαδοί σας, το εξέλαβαν ως μεγάλη κατάκτηση... Το είπαμε κι αυτό... Δημόσιες σχέσεις κάνατε εξ αιτίας της παρουσίας μεταξύ των φιλοσόφων και διακεκριμένου Γερμανού φιλόζωου  φιλοσόφου. Σας επιτρέψανε να εκφωνήσετε το 4/λεπτον λογίδριό σας. Και λίαν καλώς πράξατε...
Αλλά μεταξύ φιλοσοφίας και πρακτικής υπάρχει τεράστια απόσταση. Εσείς ως Σύλλογος έχετε υιοθετήσει επιθετική έως βάναυση πολιτική κατά όλων εκείνων ...που υποψιάζεστε ότι δεν είναι φιλόζωοι και τους καταδιώκετε...με ενέργειες κατάπτυστες (συνεχείς μηνύσεις, με βαναδαλισμούς ...κατάσχεσης ζώων κ.λπ.
΄Όλα αυτά Μανδάμ Μπομπολάκη, συμβαδίζουν με τη ..φιλοσοφία;

Κυρίως απαντείστε στο φλέγον: Υπάρχει παρεμπόριο με τα ζώα κι εσείς τι καταγγελίες έχετε κάνει και ποιες ενέργειες ώστε το παρακρουσικό-παράνομο εμπόριο να εμποδιστεί, να μειωθεί έστω...
Παρακαλούμε να απαντείστε... ΤΩΡΑ!  



 944297_549870785059987_1203858401_n




Η ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΑΣ ΚΑΙ ΠΆΠΠΙΣΑ ΠΕΡΙΣΣΙΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΕΝ ΔΟΞΕΙ! ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ...Η ΜΑΝΔΑΜ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ τακτικός θαμών-ενοχλητικός πελάτης  Αστυνομικών Τμημάτων και κυνηγός τετραπόδων μαγισσών.. Πούλησε και κτήμα για τον αστείρευτο έρωτά της για την προσταασία των τετραπόδων φίλων της...ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ από που βγάζει μεροκάματο. Η ΣΔΟΕ πρέπει ΑΜΕΣΑ να ερευνήσει την περίπτωσή της... όπως και της μανδάμ ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ. ΤΩΡΑ... .. 
Τα σπουδαία όμως ες αύριον!

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ..... ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο για τον έλεγχο των φιλοζωικών οργανώσεων (γιατί αυτό βολεύει το Δήμο και την Πολιτεία γενικότερα) θα υπάρχουν αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές! ' 'Έχει χαθεί κάθε έννοια της λέξης Φιλοζωία...και εθελοντισμού και όλα εις βάρος των ζώων!! Κάποιος σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος ο οποίος μάλιστα θα γνώριζε και το Νόμο.. θα έκανε την εξής απλή ερώτηση... Οι φιλοζωικές οργανώσεις γνωρίζουν το πρόβλημα καλύτερα από όλους.. γιατί λοιπόν δεν πιέζουν τον Δήμο και την Πολιτεία για την εφαρμογή του Νόμου?? Γιατί αναλαμβάνουν ένα τόσο μεγάλο "βάρος" στη πλάτη τους?? Η φιλοζωία απαιτεί δύο βασικά πράγματα να έχεις ψυχή και χρήματα... κάτι που δεν νομίζω ότι διαθέτουν φιλόζωοι και φιλοζωικές. Γιατί δεν ζητούν να εφαρμοστεί ο Νόμος?? Και να καταλάβουν επιτέλους ότι ο ρόλος είναι καθαρά υποστηρικτικός?? Για δεν διαθέτουν χρόνο να ενημερώσουν τον κόσμο για το ποιος είναι ο κύριος υπεύθυνος για τα ζώα??
    Γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η άμεση επαφή με τα ζώα είναι αυτή που θα φέρει κοντά τους ανθρώπους και όχι μόνο οι φωτογραφίες?? Γιατί βασανίζουν στην κυριολεξία τα αδέσποτα σε χώρους απαράδεκτους και ακατάλληλους? Γιατί προσπαθούν με αναρτήσεις και φωτογραφίες ψυχοπλακωτικές με βασανισμένα αδέσποτα η φολιασμένα?
    Γιατί τα υποτιμούν τόσο?? Γιατί κάποιος πρέπει να λυπηθεί ένα αδέσποτο για να το υιοθετήσει? Γιατί δεν φροντίζουν για τους κατάλληλους χώρους, να τα έχουν όπως πρέπει να μπορεί ο καθένας να τα δει από κοντά καθαρά περιποιημένα και χαρούμενα??Θα μπορούσα να απαριθμήσω πολλά γιατί, εντελώς τυχαία και με αφορμή ένα σκυλάκι που βρέθηκε στην πόρτα μου άρχισα να ασχολούμαι με το χώρο αυτό! Αρρώστησα πραγματικά με αυτά που είδα και έζησα 5 μήνες τώρα... ήλπιζα έστω μέσα από την Φιλοζωική που ήμουν μέλος ότι θα έβρισκα κάποιον που νοιάζεται πραγματικά γιαυτά και να θέλει να λύσει το πρόβλημα από τη ρίζα του και όχι επιφανειακά! Δυστυχώς δεν βρήκα κανένα... έκανα καταγγελία για όλα όσα είδα και βίωσα με φωτογραφίες ε και?? Συρτάρια ολόκληρα με καταγγελίες στιβαγμένες . Κανείς δεν θέλει να αγγίξει το πρόβλημα.... Πραγματικά λυπάμαι.. Θα ήθελα όμως αυτά τα πλάσματα κάποια στιγμή να βρουν το δίκιο τους και να έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει... Μόνη μου πλέον, όταν έχω βενζίνη παίρνω το σακούλι μου με τις κροκετούλες και το νεράκι κάνω στάσεις... και με περιμένουν.. μια κουβέντα ένα χάδι... αξίζουν όμως πιο πολλά ... και πρέπει κάποτε να τα πάρουν!! Μπορούμε να συνυπάρχουμε .... ας βοηθήσουμε όσοι τα αγαπάμε πραγματικά προς αυτή την κατεύθυνση.. της συνύπαρξης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή