Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

TV: Όλες οι εξελίξεις για τη νέα σεζόν. Ποιές εκπομπές θα δούμε

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ  


Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», το τηλεοπτικό τοπίο τη νέα σεζόν θα διαμορφωθεί ως εξής:
ΣΚΑΪ
Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς τα σενάρια περί μετακίνησής του δεν επιβεβαιώνονται. Το ίδιο ισχύει και για όσα ακούστηκαν περί διάλυσης του διδύμου Βασίλη Λυριτζή - Δημήτρη Οικονόμου, των οποίων η εκπομπή επίσης παραμένει στη θέση της ως έχει. Σίγουροι θεωρούνται ο Νίκος Ευαγγελάτος και η ομάδα των
«Φακέλων» του Αλέξη Παπαχελά, ενώ προς συμφωνία φαίνεται να οδεύει και η Εύα Αντωνοπούλου. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές «Σεφ στον Αέρα» και «Μαγειρεύω οικονομικά» έχουν πάρει έγκριση, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την εύρεση χορηγών. Τέλος, πιθανολογείται μεταγραφή για το κενό που άφησε πίσω της η Πόπη Τσαπανίδου.
MEGA
Oι σειρές «Κλεμμένα Όνειρα» και «Με τα παντελόνια κάτω» είναι οι μόνες σίγουρες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας για το Mega. Στόχος του καναλιού είναι να βγάλει στον αέρα ακόμα μια ή δυο ελληνικές σειρές, ενώ δεν αποκλείεται μια από αυτές να είναι η αναβίωση του πρόωρα κομμένων «Βασιλιάδων». Ο Γιώργος Λιάγκας δεν αποκλείεται να βρεθεί στο τιμόνι βραδινού talk show, ενώ ζητείται project και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο τελευταίος συζητά για το ισπανικό παιχνίδι «Νο sabe, no lo sabe», που μεταφράζεται «Το ξέρεις, δεν το ξέρεις», όπου ο παρουσιαστής τριγυρίζει στους δρόμους και κάνει παράξενες ερωτήσεις στους περαστικούς. Ο «Όμορφος κόσμος 2» έλαβε οριστικά τέλος, όμως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι από τα «αγαπημένα παιδιά» του Mega και είναι πιθανόν να τον δούμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο «Dr. Cook» Γιάννης Λουκάκος συνεχίζει όπως όλα δείχνουν, τα... ιδιαίτερα μαθήματα γραστρονομίας, ενώ στην κουζίνα ξαναμπαίνει με δική του ταξιδιωτική μαγειρική εκπομπή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
ANT1
Μια νέα καθημερινή δραματική σειρά έχει μπει στην τελική ευθεία για να πάρει θέση στους δέκτες μας. Πρόκειται για το «Μπρούσκο», δια χειρός Βάνας Δημητρίου, με πρωταγωνιστές τους Αποστόλη Τότσικα, Αντώνη Καρυστινό, Τζόυς Ευείδη, Εβελίνα Παπούλια κ.α. και με γυρίσματα σε Αθήνα, Κύπρο και Κρήτη. Ψιθυρίζεται πως ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει υποβάλλει την δική του πρόταση, τις «Τρίχες», μια σειρά που διαδραματίζεται σε κομμωτήριο.
Το κανάλι στηρίζει πολύ τους «Ήρωες ανάμεσά μας» με τον Σάκη Ρουβά και θέλει να τους καθιερώσει ως θεσμό. Θέμος Αναστασιάδης και Αντώνης Κανάκης, όπως φαίνεται, παραμένουν στο δυναμικό του σταθμού ενώ ενδέχεται το «Όλα» να παίζει περισσότερες φορές την εβδομάδα. Το «Your Face Sounds Familiar» έφερε χαμόγελα ικανοποίησης και θα εξεταστεί σοβαρά η επιστροφή του. Όσο για την Μαρία Μπεκατώρου, η παρουσία της ενθουσίασε την διεύθυνση του ANT1. Έτσι, δεν αποκλείεται να την δούμε και σε κάποιο άλλο concept, αλλά όχι στην υποτιθέμενη αναβίωση του «Πρωινού καφέ», που δεν παίζει ως σενάριο. Εν αναμονή τελούν, μεταξύ άλλων, τα «The biggest game in the world», με την Νάντια Μπουλέ, «Πλάκα κάνεις-Holel Edition» με τους Σάββα Πούμπουρα, Δημήτρη Βλάχο και άλλες που περιμένουν στην ουρά για να βγουν on air.
STAR
Η ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα έφερεμια ηχηρή μεταγραφή, το μεγάλο comeback του Νίκου Χατζηνικολάου, που θα εμφανίζεται ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ θα παρουσιάζει και μια εβδομαδιαία εκπομπή. Από Δευτέρα έως Παρασκευή το κεντρικό δελτίο αναλαμβάνει -σύμφωνα με όσα έχει μέχρι στιγμής ανακοινώσει επίσημα το κανάλι- η Μάρα Ζαχαρέα και τα Σαββατοκύριακα ο Παναγιώτης Στάθης. Αφού εγκατέλειψε αιφνιδιαστικά το δυναμικό του ΣΚΑΙ, η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει με πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο STAR.
ALPHA
Οι πολυαναμενόμενες υπογραφές έπεσαν και έτσι επιστρέφουν σε θέση μάχης οι... σιδηρές κυρίες, Αγγελική Νικολούλη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αννίτα Πάνια. Το ίδιο ισχύει και για τα ενημερωτικά «Αυτοψία» και «60' Ελλάδα» των Αντώνη Σρόιτερ και Νίκου Μάνεση αντίστοιχα. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα δώσει φυσικά «το παρών» στο κανάλι, με τέσσερα «Τσαντίρια» αλλά και με την νεά κωμική δικαστική σειρά «Δία ταύτα». Αν και ακόμα ο ALPHA δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, ο Νίκος Μουτσινάς παραδέχτηκε on camera πως για μια ακόμα -αλλά τελευταία- χρονιά, θα παραμείνει στις οθόνες μας η ομάδα του «Δέστε τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου