Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥ(Σ)ΤΙΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ... ΧΩΡΙΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ !

Ανασφαλείς οι πολιτικοί, χυδαίοι ,τυχοδιώκτες και πολυτραυματικοί ασκούνται σταθερά στο άθλημα της ...τσουτσουνοπαικτικής


Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο δρόμο που χάραξε ο γίγαντας Αντρέας - Ποια είναι η Αλίνα η πέτρα του σκανδαλού;


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και η σύζυγός του Λιουντμίλα ανακοίνωσαν, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στη ρωσική τηλεόραση, ότι χωρίζουν αφού "ο γάμος τους έχει τελειώσει".

"Ήταν μια κοινή απόφαση, ο γάμος μας τελείωσε", είπε η Λιουντμίλα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, στη συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossia-24.

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό ότι δεν ζουν πια μαζί, ο 60χρονος πρόεδρος απάντησε απλά: "Αυτό είναι αλήθεια".

Η 55χρονη Λιουντμίλα είπε ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση. "Ο γάμος μας τελείωσε επειδή σπανίως βλέπαμε ο ένας τον άλλον", πρόσθεσε. Στην ερώτηση αν έχουν πάρει διαζύγιο, απάντησε ότι ήταν ένας "πολιτισμένος χωρισμός". Κανείς από τους δύο όμως δεν διευκρίνισε εάν βρίσκονται απλώς σε διάσταση ή αν έχει ήδη βγει το διαζύγιό τους. Ο εκπρόσωπος του Πούτιν Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι δεν γνωρίζει.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζεύγους ήταν στην ορκωμοσία του Πούτιν για την τρίτη προεδρική θητεία του, στις 7 Μαΐου 2012. Είχαν παντρευτεί το 1983 και έχουν δύο ενήλικες κόρες. (http://zeidoron.blogspot.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου