Τρίτη 14 Μαΐου 2013


Η ΝΕΑ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡEΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


ΗΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΙΔΗ-ΑΔΩΝΙ 

ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ 

ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΑΝ 

ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ!!!  ΑΥΤΗ ΚΙ 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΖΟΓΚΛΕΡ!



karatzaferis-samaras
"Όλα δείχνουν πως το συνέδριο της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου θα εξελιχθεί ουσιαστικά σε μία διεύρυνση του κόμματος προς τα δεξιά αλλά και προς τα αριστερά. Η αρχή έγινε με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Παπαχρήστο που όπως είχε αποκαλύψει το Real.gr θα τοποθετηθεί στη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ. 
Στην συνέχεια είχαμε δύο πρώην «γαλάζιους» βουλευτές τους κυρίους Μαρκόπουλο και Σολδάτο να υπερψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο και να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επιστροφή τους.

Τώρα ήταν η σειρά του Γ. Καρατζαφέρη να αφήσει ανοιχτό το παράθυρο για την επανένταξη του στη ΝΔ μετά από περίπου 13 χρόνια. «Πρέπει όλοι σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το Έθνος. Ο ΛΑ.Ο.Σ. μένει σταθερός στο δόγμα : "εν οίδα, την πατρίδα"» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Είχε προηγηθεί δήλωση του στο Έθνος της Κυριακής. «Το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μίας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η "μία από τα ίδια" θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους» σημείωσε ο Γ. Καρατζαφέρης.
Συνεργάτες του Πρωθυπουργού επισήμως δεν κάνουν κανένα σχόλιο, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι αρνητικοί σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του Προέδρου του ΛΑΟΣ και σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτονται πως θα μπορούσε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις να εξελιχθεί το «πολιτικό φλερτ» σε «πολιτικό γάμο».
Ενδεικτικές ήταν οι δηλώσεις του Μ. Βορίδη που μαζί με τον Α. Γεωργιάδη είχε δεχθεί σφοδρή επίθεση από τον Γ. Καρατζαφέρη την περίοδο που αποχώρησαν από το ΛΑΟΣ. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μιλώντας στον BHMA Fm τόνισε «Η προσπάθεια που κάνει ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση εθνικής ενότητας είναι τεράστια. Κάθε βοήθεια απ' όπου και αν προέρχεται η οποία θα διευρύνει το μέτωπο των ανθρώπων που στηρίζουν την συγκεκριμένη πολιτική είναι καλοδεχούμενη. Ωστόσο το θέμα της διεύρυνσης το χειρίζεται προσωπικά ο Πρωθυπουργός» είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Βορίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου