Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΤΑ ..ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ..ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ...ΤΟΝ ΟΠΤΙΚΟ! Θα μπορούσαν ωστόσο...μα συντρέξουν σε όσα απλά τους ζητάμε ΔΕν ΜΠΟΡΕΙΤΕ; ..Ε, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Και ευτυχείτε μετά.. όσο ,μπορείτε!!...Που δεν πορείτε όμως....

OI CELEBRITIES THΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΜΑΣ..., ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;..
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ…
Σε ποιούς οπτικούς; απευθύνονται ο Χατζηνικολάου και ο Ντινόπουλος; Στον ίδιο μήπως οπτικός, μια και η φόρμα των γτυαλιών είναι πανομοιότυπος; …Θα είναι ενδιαφέρον κάποιος να μας το πεί… Δεν αποτελεί κρατικό μυστικό, όπως ανοήτως αμαθείς οπτικοί… πρεσβεύουν!
Ως γνωστόν έχουμε και σημαντικούς οπτικούς, εις το βασίλειον της Ψωροκώσταινας –πάντα…έτσι για να γνωρίζουμε την ταυτότητά μας…
Βίντεο: Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου - Ντινόπουλου με φόντο την ΕΡΤ
Οι δύο διοπτροφόροι κάνουν κάπου, σε κάποιο οπτικό τα γυαλάκια τους!… Είναι αναγνωρίσιμοι λόγω τηλοψίας κι όχι για κάτι τις ξεχωριστό, που έχουν καταθέσει.Παρλαπίπες , όπως όλοι οι δημοσιογράφοις, συμπεριλαμβανόμενων σαφώς και ημών!
Καλοί δημοσιογράφοι ασφαλώς…( μάλιστα χθες κοντραρίστηκαν, στην τρέχουσα επικαιρότητα) λόγω χαζομάρας του Ντινόπουλου,) αλλά το καλόν ποτέ δεν είναι αρκετόν μέσα στο γίγνεσθαι..
Φοράνε γυαλιά… Κάποιος οπτικός τους …περιθάλπει ευγενώς & …περι-παθητικώς… Ποιός είναι ο φίλος αυτός; Ποιοί είναι οι φίλοι οπτικοί που στη λίστα της πελατείας τους περιλαμβάνονται “αναγνωρίσιμοι” , έστω γιαλατζή ντολμά CELEBRITIES;-Έτσι ονομάζουν το είδος οι Κωλοαμερικάνοι!.. Kαι μας το κόλλησαν και σε μας μέσα από φτηνιάρικα περιοδικά, καλούμενα …LIFE STYLE!

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ …
Σχεδόν όλοι οι οπτικοί όλο και κάτι έχουν από τους σημαντικούς της …Ψωροκώσταινας!.. Που τους φοράνε γυαλιά… Και σίγουρα θα έχουν εμπειρίες…σημαντικές… Γιατί τις κρατάνε για πάρτη τους;… Ο Διαμαντής Παπαδιαμαντόπουλος, π.χ. σαν προϊστορική φίρμα μέχρι και Βασιλείς…”έντυνε” με διόπτρες!.. Μικρό παράδειγμα αναφέρουμε, γνωρίζοντας , ότι την σήμερον ημέρα ..οι πάμπολλες διασημότηες που επέλασαν στη ζωή των Ελλήνων λόγω τηλοψίας –και μόνον- είναι πελάτες σε κάποιο οπτικό κατάστημα, συνήθως εκεί στη γειτονιά τους!
Στείλτε μας ο καθένας από σας τους οπτικούς που έχετε διάσημους πελάτες… φωτογραφίες κι αθώα περιστατικά που υπέπεσαν στην αντίληψή σας από την συμπεριφορά τους… και τις σχέσεις σας…
Δεν θα πούμε ότι μας τα λέτε εσείς…αλλά ότι εμείς τα βγάζουμε στον αέρα… Γνωρίζουμε άριστα το γνωσιακό σας επίπεδο σε θέματα δημοσιότητας, και προσπαθούμε να σας προλάβουμε … μην κοτσανολογίσατε!..τάχα μου προς προστασία …των πελατών σας! ΤΟ ΛΕΜΕ …ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ!…
Διότι μπορούμε να κάνουμε το αντίστροφο… Να πιάσουμε τους “διάσημους” ..με γυαλάκια και να τους ρωτήσουμε για την αφεντιά σου… Μπορείς να φανταστείς τι θα προκύψει; Αποκλείεις την περίπτωση … να σου τα σούρει; Πως δα και τον στράβωσες; Ρωτάμε !
Θα είναι χρήσιμο … Θα μείνετε εις την αιωνιότητα! Αλλιώτικα θα τα πάρετε όλα στον τάφο σας, .. Η όποια ιστορία γράφεται με μαρτυρίες … Κι εσείς στο θέμα της οπτικής έχετε μαρτυρίες που δεν είναι ατυχώς καταγεγραμμένες!
Αυτές παρακαλούμε να μας τις στείλετε με φωτό και αφηγήσεις, αν χρειαστεί. Αξίζει τον κόπο, βεβαιωθείτε… στο e-mail : pressliberty@gmail.com.. ;H ..πάρτε στο ειδικό τηλέφωνέ μας να μιλήσετε με αρμόδιο: ΤΗΛ. 2112126900, για διευκρινίσεις…
Μην μας κάνετε από τις χωριατο- ευρωπαϊκές συμπεριφορές σας να βγαίνουμε από τα ρούχα μας, με την απεραντοσύνη της ασχετοσύνης επί των οπτικών γενικώς και ειδικώς!
Καταλάβαιτέ το! Ο έλλην οπτικός , είναι ανύπαρκτος για το γίγνεσθαι της Ευρωπαϊκής διεθνούς οπτικής…Σκέτο καλαμπούριον… κανείς δεν μας ξέρει, κανείς δεν μας υπολογίζει! επί μισόν αιώνα που κυκλοφορούμε εμείς… ως περιοδικό ΟΡΑΣΗ.. ΚΑΝΕΙΣ από ΣΑΣ, τους άσχετους περί τα οπτικά,, έστω κι αν ποιείτε, όπως ποιείτε… τον οιπτικό, δεν μπόρεσε να καταθέσει επί μισόν αιώνα (πλην μιάς-δύο εξαιρέσεων-όχι παράπανώ-) ούτε μια , ούτε καμμια΄”οπτική πρόταση”, ούτε καν ένα πόνημα… που οι ξένοι συνάδελφοι σας… να το χαρούν … να το προβάλλουν..Καταλάβαιτό το:
Στην παγκόσμια οπτική… Ο ΕΛΛΗΝ ΟΠΤΙΚΟΣ -ΕΣΥ δηλαδή, αν νομίζεις πως είσαι ΕΛΛΗΝ… δεν υπάρχει ούτε σαν επιστημονική παρουσία, ούτε σαν είδος. ΕΙΣΑΙ, κάθετα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ…
΄Οταν οι Πανέλληνες …ακόμη και μαθητούδια και ΕΛΛΗΝΕΣφοιτητάδες, διαπρέπουν και ξεχωρίζουν, Διεθνώς, η απουσία των ελληνών οπτικών είναι δραματικά αθλία…
Ευθυνεσαι προσωπικώς ..διότι πάσχεις από έλλειψη ανησυχιών… Ευθυνόνται επί μισόν αιώνα ΟΛΕΣ-Ανεξαιρέτως- οι φαιδρές διοικήσεις της ΠΕΟΟ, που στενοκέφαλα ..σταθςρά επί 50 χρόνια, που βιώνουμε εμείς- σε υποβαθμίζουν….
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!…
Σας δίνουμε το QUIZ …ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ… ΤΙς ΕΜΠΕΙΡΊΕς ΣΟΥ με όλους τους διάσημους …που ..τους φοράς ΓΥΑΛΙΑ… ..
Θα το χαρούμε… και διότι είναι ανάλαφρο κι όμορφο το Θέμα…
ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙΣ … ΠΛΗΖ…
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο επόμενο βήμα…
Θα εξανεμίσουμε όποια φιγούρα απολαμβάνεις σαν μαγαζί…Θα εξαερίσουμε το δήθεν πτυχίο που κατέχεις από τα φαύλα ΤΕΙ ή από τις πλαστικές σχολές … ειδικά από Ιταλία μεριά.
Δεν θα αφήσουμε κανένα αλητήριον με τα ..κολπάκια του πατρ’ός του… να αλωνίζει στην ελληνική οπτική και να περνιέται πως δα ..κάτι τις είναι…
Το λέμε λίγο πιο πάνω…:Διεθνώς η ελληνική οπτική είναι ανύπαρκτή! Η σχολή οπτικών των ΚΑΤΕ- ΤΕΙ δεν κόμισε την παραμικρή ελπίδα… Οι απόφοιτοι της Σχολής ΤΕΙ…ΧΑΦΤΗΚΑΝ , από το κατεστημένο της παλαιολιθικής οπτικής των εμπειρικών οπτικών.. Π.Χ. Η σημερινή διοίκηση της ΠΕΟΟ ..τελεί υπό… χαζοχαρούμενων αφεντάδων οπτικών …ή μάλλον που το παίζουν οπτικοί… ..α) τροχιτζήδων οπτικων, και β) κομματόσκηλων του ΚΚΕ.
Ναι φίλε, ΜΕΓΑΛΕ ΟΠΤΙΚΕ… υπάρχει πολύ φαγούρα….Μέχρι κατευξευτιλισμού του ΄Ελληνα ..τροχιτζή παλαιού οπτικού, –είτε κατέχει πλαστικό πτυχίο εξ Εξωτερικού, είτε, είναι απόφοιτος ΤΕΙ, είτε είναι εμπειρικός εκ παλαιόθεν , ε, αυτός έχει τα περισσότερα ελαφρυντικά και απολαμβάνει και των σεβασμάτων μας). Οι λοιποί που δρούν-πλαστικά επιστήμονες- ως οπτικοί, με όποιο κολπάκι, θα πάνε στο πυρ το εξώτερον!
ΣΤΟΠ εδώ!… Η φαρέτρα μας έχει ουκ ολίγα … για σένα ,Όποιος κι αν είσαι… που επιπλέεις στην ελληνική οπτική με τις φανασιώσεις σου τον δήθεν σπουδών που τάχα μου…διέπραξες!
Σας Ξέρουμε έναν προς ένα…Απλά …λέμε μην κάνετε το μαγκάκι Θα γίνει της πουτάνας, κι εμείς… και φυσικά δεν χαμπαρίζουμε από τίποτε.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ –έτσι από πλάκα- σας ζητάμε να μας πείτε τους επώνυμους πελάτες σας… Δε γουστάρατε; … Λίαν καλώς… Αλλά να μην μας κουνηθείτε- ψευτομαγκιόρικα- όταν εμείς θα ξεμπροστιάσουμε τα μαλακοειδή σας…
Καταλαβαινόμαστε ΡΕ Ανεπανόρθωτοι … οπτικοί; της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου