Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ (φιλοξενία) ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!


ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΓΙΕ ΙΓΝΑΤΙΕ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΔΑΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!



Είπαμε ότι το νομοσχέδιο περί αντιρατσισμου, ρατσισμού και της Μιμής το κάγκελο, είναι κατάπτυστο και σαν σύλληψη και σαν Νομοσχέδιο. Δεν αφορά τους ΄Ελληνες που έχουν έναν Θεό το ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ .. Ποτέ δεν υπήρξε σε όλη του την ιστορία ο Ελλην άξενος και ρατσιστής. Το αντίθετο μάλιστα, τους τιμούσε... Ο σοφός γέροντας Καλαβρύτων τα λέει εύστοχα, όπως πάντα. Δεν έχει αγγυλώσεις ο άνθρωπος. Αντίθετα βλέπουμε τον Επισκοπο Δημητριάδος να υπεραμύνεται του θλιβερού νομοσχεδίου που σχεδίασαν οι αριστεροί .. για να πλήκξουν την προσωπικότητα και τις παραδόσεις των φιλόξενων Ελλήνων... Ιγνάτιε κόψε τα παραμύθια και περιορίσου στο ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ σου, την ύπαρξη του οποίου έχουμε υπεραμυνθεί από το κρατικό κανάλι! Είπε ανεκδότως  ο κ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ:..τα αυτονόητα! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ..Απλά το έχαψε ...ευπειθώς! Έχαψε την προσβολή που γίνεται στους Έλληνες φίλους των ξένων κι όχι ξενοφοβικών και ρατσιστών!

ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 


ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΩΝ...
Σας δίνουμε εδώ 2 αφισέτες που κυκλοφορούν σταθερά από την ιστοσελίδα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΛΕΗΜΟΝΑ
Απ΄ό βγαίνει πως οι ρατσιστές είναι οι Μουσουλμάνοι που προκαλούν σταθερά
τους φιλόξενους ΄Ελληνες...
Ο Αγιος Βόλου, αντί να στείλει στον διάολο το Νομοσχέδιο του θλιβερου υπουργού Δικαιοσύνης, ως απαράδεκτο...συμφωνεί ο τάλας... με το πνεύμα και το περιεχόμενό του..
Μιλάμε για κάθετη...επιφοίτηση ...Αγίου Πνεύματος!.
Και τελικά μπορείτε τις αφισέτες αυτές να τις ξεσηκώσετε και να τις κυκλοφορήσετε
...σταις ..Εκκλησίες υμών! ..ώστε να περιοριστεί η περιρρέουσα μαλάκυνση!

"Ο κ. Ιγνάτιος τόνισε και πάλι την ανάγκη σεβασμού του ανθρωπίνου προσώπου, στοιχείο που διαπνέει το πνεύμα και τον λόγο του Ευαγγελίου και επεσήμανε: «ο κάθε άλλος άνθρωπος είναι μια ζωντανή εικόνα του Θεού, απ' όπου κι αν προέρχεται, σε ό,τι κι αν πιστεύει, όποιος κι αν είναι και δεν αρμόζει στους Ορθοδόξους και μάλιστα στους Έλληνες να ξεχωρίζουν ανθρώπους, να υποτιμούν ανθρώπους, να προπηλακίζουν ανθρώπους, γιατί δεν είναι του δικού μας χρώματος, της δικής μας φυλής, της δικής μας πίστεως. Δεν υπάρχει χειρότερη κατάντια για τους Ορθοδόξους και μάλιστα τους Έλληνες απ' αυτή. Έχουμε καταγράψει μια οικουμενική ιστορία σε αυτό τον κόσμο και όλοι στρέφονται προς εμάς για τον αρχαίο μας πολιτισμό, για την ορθόδοξη πίστη μας, για τους Μάρτυρες και τους Αγίους μας. Πώς είναι δυνατόν να ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα; Καταλαβαίνω την κρίση, ξέρω πολύ καλά τα προβλήματα, ζω ανάμεσά σας. Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί επ' ουδενί, να ενδώσουμε και να υποχωρήσουμε στο κήρυγμα της αγάπης, στο κήρυγμα του σεβασμού του άλλου και της διαφορετικότητας. Τότε θα έχουμε προδώσει τον Χριστό και το Ευαγγέλιο Του. Όσο θα παραμένω Επίσκοπος του Χριστού σε αυτό τον τόπο, μαζί με τους ιερείς μου και θέλω να πιστεύω και με όλους σας, θα υπερασπίζουμε τον κάθε άνθρωπο ως ζωντανή εικόνα του Θεού και θα τον διακονούμε, χωρίς κανένα να ξεχωρίζουμε. Αυτή είναι η πίστη μας, αυτή είναι η παράδοσή μας, αυτή είναι η ζωή μας. Και αυτό θα πρέπει όλοι να το κατανοήσουν ...».
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου