Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 12/ΧΡΟΝΟ ΡΩΣΣΟ, όπως φαίνετα με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, μπορεί να έχει και μια άλλη διάσταση.. Να είναι και δάκτυλος κατασκοπείας, για να πλήξουν τον τουρισμό μας , μαι και φέτος οι Ρώσοι τουρίστες προβλέπεται να πλημμυρίσουν την Ελλάδα...Οι διωκτικές αρχές ας δούν και την εκδοχή αυτή...


Aπίστευτες εξελίξεις στην υπόθεση του 


12χρονου από τη Ρωσία - Ο αδελφός του 


20χρονου Ολλανδού είναι βαρυποινίτης 


για φόνο...αστυνομικού στις ΗΠΑ..



Είχαμε πει πριν 2 μέρες σχετικά με το τατουάζ “Vatos Locos” στην πλάτη του Ολλανδού που μαχαίρωσε τον 11χρόνο στην Κρήτη - Τι συμβολίζει και που παραπέμπει..

Ο αδελφός του Ολλανδού έχει καταδικαστεί σε ποινή 30 ετών για τη δολοφονία αστυνομικού- Το φονικό είχε γίνει στην Πενσυλβάνια στις 2 Μαΐου του 2007- Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα τότε ο αδελφός του Ολλανδού είχε ζητήσει συγγνώμη- Οι γιατροί του 12χρονου προσπαθούν σιγά σιγά να ξυπνήσουν το παιδί για να δουν τυχόν βλάβες Κάθε μέρα που περνά, έρχεται στο φως μια νέα πτυχή αυτής της τραγικής υπόθεσης, με θύμα τον 12χρονο Ρώσο, που μαχαιρώθηκε 20 φορές από τον Ολλανδό κλόουν του ξενοδοχείου στην Κρήτη. Πρώτα, ήρθε η ψυχρή ομολογία του 20χρονου που σόκαρε τους πάντες!

Μετά, η μητέρα του Ολλανδού, προσπαθώντας να "δικαιολογήσει" τα όσα φρικτά συνέβησαν αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι αυτιστικός. Σήμερα και ενώ το 12χρονος θύμα της υπόθεσης, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο, έρχεται στο φως άλλη μια πτυχή της ζωής του δράστη. Ο αδερφός του, βρίσκεται στη φυλακή, για το φόνο αστυνομικού! Αυτό αναφέρει η ολλανδική εφημερίδα “De Telegraaf”. Όπως διαβάζουμε στο enetenglish.gr ότι ο αδελφός του Cirino, ο Lorenzo Schrijver, συνελήφθη το Μάιο του 2007 στην Πενσιλβάνια για συνενοχή σε δολοφονία!

 Ο νεαρός Ολλανδός είχε φτάσει στις ΗΠΑ για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε κάθειρξη μεταξύ 30-60 ετών! “Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τις πράξεις μου σε αυτό το έγκλημα, κυρίως στην οικογένεια του θύματος” είπε ο 24χρονος Lorenzo Schrijver στον πρόεδρο του δικαστηρίου προτού του ανακοινωθεί η ποινή, σύμφωνα με τη Lancaster Online.
“Ήμουν δειλός”, φέρεται να είπε ακόμα και εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει να προχωρήσει και να διδαχθεί απ’ αυτή την εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου