Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ο ΠΟΥΤΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΧΑΚΕΡΣ..ΔΕΧΕΤΑΙ 10.000 ΕΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!


ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 

Η Αστυνομία φοβάται τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο από τους χάκερς!   Έτσι προκειμένου να προστατευθούν θα βάλουν σε ενέργεια   ένα υπερ-σύγχρονο αμυντικό σύστημα που αξίζει 40 εκατομμύρια ρούβλια


Υπουργείο Εσωτερικών για να προστατεύσουν τους υπολογιστές τους από τους χάκερ
Φωτογραφία: Gleb Shchelkunov
Το Ρωσικό Υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει  τους hackers και τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου με ένα πρόγραμμ αξίας   40 εκατομμύρια ρούβλια για το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό σύστημα. 

Το πρόγραμμα αναμένεται  να εμφανιστεί πριν από το τέλος του έτους και θα διασφαλίζει την ασφάλεια των υπολογιστών της αστυνομίας σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα, που θα αποτρέπουν  κάθε  απόπειρα πειρατείας ή  πρόσβαση στους υπολογιστές της ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΑΠΌ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΈΝΑ ΆΤΟΜΑ. Προς τούτο δημιουργήθηκε νέα υπηρεσία με το όνομα  SOPCO, που σημαίνει Σύστημα ανίχνευσης και προειδοποίησης  επιθέσεων στον κυβερνοχώρο".Η υπηρεσία έχει στελεχωθεί με κορυφαίους κομπιουτερατζήδες της Ρωσίας! 
 Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους,ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα σύμφωνα με το οποίο τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα κατά της κυβερνο-επιθέσεις προς τις "Πηγές πληροφόρησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας" και τη δημιουργία του συστήματος του κράτους προς την αντιμετώπιση των χακερς .Το έργο τούτο  έχει ανατεθεί στους αξιωματικούς της ασφάλειας. 
Η απόφαση αυτή ελήφθη εξ αιτίας της αύξησης των πράξεων όλων των επιθέσεων από χάκερ στις ιστοσελίδες των κρατικών θεσμών. Κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ημέρα  επιτίθεται στον πρόεδρο και άλλες υπηρεσίες  σε 10 χιλιάδες φορές!
Ο στόχος που έλκει περισσότερο τους Χάκερς είναι οι ιστοσελίδες που αφορούν τον Πρόεδρο Πούτιν... Παρά τον μεγάλο αριθμό των επιθέσεων ,μόνον 2 φορές κατάφεραν να σπάσουν τους κωδικούς του προέδρου, λέει ο κ. Masalovich.  ανώτερος αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων.




Читайте далее: http://izvestia.ru/news/549520#ixzz2S6RTjGlK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου