Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ...


Δεν έχουν το θεό τους: ΄'Εκαναν σεξ στην εκκλησία Αγ. Κωνσταντίνου με θεατές τους γείτονες!!

Το ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου με αυτοκίνητο και... πολύ γρήγορα έδειξε τις ερωτικές του διαθέσεις...
Το ζευγάρι... δεν είχε τον Θεό του! Κι αυτό γιατί ναι μεν θέλησαν και οι δύο να απολαύσουν ερωτικά… κόλπα σε υπαίθριο χώρο αδιαφορώντας για το αν γίνουν αντιληπτοί από κάποιον περαστικό, αλλά όλο αυτό το έκαναν μέσα στον ιερό προαύλιο χώρο εκκλησίας!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν το γεγονός στο dete.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στον ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου στην Πάτρα. Το ζευγάρι έφθασε στο σημείο με αυτοκίνητο, κατέβηκαν και οι δύο για να απολαύσουν τη θέα και στάθηκαν μπροστά σε παγκάκια και τραπεζάκια που υπήρχαν στην αυλή της εκκλησίας.
Είχαν όμως ερωτικές διαθέσεις όπως φάνηκε στη συνέχεια, δεδομένου ότι ο νεαρός ανέβασε την κοπέλα του πάνω σε ένα τραπέζι και δεν δίστασαν να προχωρήσουν κανονικά στη σεξουαλική πράξη!
Δεν είχαν αντιληφθεί όμως ότι στην αυλή σπιτιού ακριβώς απέναντι κάθονταν δύο άτομα που είδαν τα πάντα. Μαζί με όσους έτυχε να περάσουν από το δρόμο με αυτοκίνητα και ορισμένοι από αυτούς μάλιστα κόρναραν και τους γιούχαραν. Το ζευγάρι που έδειχνε να μην καταλαβαίνει τίποτα έφυγε από την εκκλησία λίγα λεπτά αργότερα.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου