Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΡΕ ...ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ....ΟΙ ΤΡΙΑΝΔΡΙΕΣ ...ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ -ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ!

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ..  να ταϊζουν τους πραιτωριανούς κοπαναντζήδες της εξουσίας... ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, Γενικώς- ( Αν κάποιοι, δημοσιοτρεχαντήρηδες έχουν Φαιδρές ενστάσεις να μας τις διατυπώσουν!).. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ! )

ΑΥΤΑ ..ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ SITE AYTO...πουθενά αλλού..ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ-MEDIA...                         

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Βενιζελος-Κουβελης!

Αυτή τη στιγμή ...διασκέπτονται...συσκέπτονται, αλλά δεν.... σκέπτονται  οι τρεις της Κυβέρνησης... για να λύσουν το θέμα της απόλυσης από το δημόσιο τους μάγκες , επίορκους τους ονομάζουν, κοπανατζήδες κ.λ.π. Γιατί τέτοια πρεμούρα λέτε, ώς άσκεπτα ..συσκεπτόμενοι αναγνώστες;

Αυτή τη στιγμή το θέατρο του παραλόγου από αυτή τή νέα Τριανδρία (όλο τριανδρίες είναι η Ελλάς μετά το κίνημα του Ελευθέριου Βενιζέλου το 1900 περίπου..).Άλλο νούμερο δεν έχουν οι μαφιόζοι κι επιβήτορες του ελληνικού λαού;)..


Αυτή τη στιγμή κάποια Μ.Μ.Ε... δημιουργούν κλίμα με συνεχείς μεταδόσεις για το τι τεκταίνεται στη διαβούλευση των τριών διαχειριστών της εξουσίας. Mεγαλη η πλάκα των ΜΜΕ!
Λόγω σοβαρότητας δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τέτοιες καραγκιόζ-παραστάσεις του παραλόγου.

Σας προεξοφλούμε,όμως, χωρίς τον παραμικρό  κίνδυνο να διαψευστούμε!  ότι... η μάφια της εξουσιαστικής Τριανδρίας θα βγει και θα δηλώσει ..πλέρια ευτυχής... και πως δα έχουν δίκαια πλάνα απομάκρυνσης των τσογλανιών από το δημόσιο..που αυτοί, ωστόσο, διόρισαν! Έτσι γίνεται από Ρωμαϊκής κατοχής... κι εξακολουθεί σήμερα επί Νεοναζιστικής Γερμανίας που μας έβαλε στο στόχαστρο η ΠΟΥΤΑΝΑ Η Γερμανία των άρρωστων Μέρκελ-Σόϊμπλε!, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ ΧΩΡΑ η Γερμανία , από τότε που οι Ούνοι είσεβαλαν στην ευρωπαϊκή σκηνή!, η οποία και  εκλαμβάνεται και ως ευρωπαϊκή. !


--ΝΑ ... ναι... ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ...ΑΚΟΎΩ ΤΏΡΑ... τώρα, αυτή τη στιγμή...  στο ράδιο realfm.. ακούω τον αρχικαραγκιόζη της Δημάρ...ΚΟΥΒΕΛΗ που λέει ακριβώς αυτά που πριν  δυό αράδες..ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ!

"Υπερασπίζομαι, λέει ο χαλβάς ...το δημόσιο...στη βάση... του πουταναριού.."
Αυτά λέει ο Κουβέλης! Ο μέγας Τραχανάς μας!
Υπερασπίζεται το δημόσιο, λέει ο μαλάκας , όταν γνωρίζει ότι η γάγραινα του έθνους αυτού είναι το ΔΗΜΟΣΙΟ! Τα καθίκια- που οι πολιτικοί-διώρισαν..αναρίθμητα τρωκτικά,  με κομματικά κριτήρια κι έθαψαν αναιδώς-πρόστυχα άλλους  ΄Ελληνες, καταδιώκοντας ... τους ικανούς και μη κομματικούς! ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ-ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΟΥ, ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ! Και τους ανέχεσαι... !

Ναι, ο αλύτης ο Κουβέλης που δεν φορολογείται διότι τα κτίσματα, η περιουσία  που κατέχει... τα  πέρασε ΟΛΑ στο ..αφορολόγητο Εβραϊκό Συμβούλιο.. (ΚΙΣ) και κάνει και τον παράγοντα ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΤΙΖΟΜΕΝΟΣ,  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ!
Κι ενώ έχει καταγγελθεί από από πλλές ιστοσελίδες, αλλά από κανένα λεγχόμενο πουστικό μέσο ( mega...antenna...star.. sky... den ;exei bge;i KIX.

ΘΑΨΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ μεγαλοδικηγόρο!.. ( Να μας πεί ο πούστης από και πως έβγαλε τόση περιουσία που έχει στο όνομά του; ΤΩΡΑ)

Μα τέτοια επιβεβαίωσή μας ...ΟΝ line.. Oύτε προφήτες να είμαστε! Χριστέ και Κύριε! ΩΡΑ ΣΤΙΓΜΉΣ 5.02 απόγευμα Σαββάτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου